Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Jó reggelt Aizen-sama!
Hát én inkább teszek-veszek... pl egymás után 5ször kikaptam RA2-ben... ami gáz... aztán hatodszorra nyertem, de kb rohadt sok áldozattal... nem jó ez így. Nagyon dekoncentrált vagyok...
Hát én inkább teszek-veszek... pl egymás után 5ször kikaptam RA2-ben... ami gáz... aztán hatodszorra nyertem, de kb rohadt sok áldozattal... nem jó ez így. Nagyon dekoncentrált vagyok...
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
Szerk: Shuichi L Minamino 2009-06-23 10:27:21
beküldve: 2009-06-23 10:13:48
(#26270) hát epres teát iszok, mert csak az van itthon, de azért köki
inkább Sonata Arcticat hallgatok...
amúgyképpen pedig hajrá!!
inkább Sonata Arcticat hallgatok...
amúgyképpen pedig hajrá!!
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
Szép jó napot!
Azt hiszem sokakra ráfér, mert ritka ganyé egy idő van....
rám meg biztosan... (lázas is, fáradt is... sz*rul van)
Hallgassatok révülős EBM-et, azt kell ilyen időben. [Link][Link][Link]...
Na én meg gó munkát visszaszerezni. szurkoljatok.
/te meg igyá' zőttelyát! nem csak me' jappán, hanem me' haszná' is/
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Szerk: Elnar 2009-06-23 09:18:53
beküldve: 2009-06-23 08:54:05
(#26267) Szép jó napot!
földre küldtek, de ez nem volt elég,
hátba szúrtak de még mindig nincs vég,
a hátamban még meg is forgatták a kést.
nah mindegy... remélem azért másoknál minden rendben...
földre küldtek, de ez nem volt elég,
hátba szúrtak de még mindig nincs vég,
a hátamban még meg is forgatták a kést.
nah mindegy... remélem azért másoknál minden rendben...
Ebben én is benne vagyok Rászoktatunk mindenkit a gitározásra És aki egyszer elkezdte az nem hagyhatja abba
Wonder why a lone wolf don't run with the clan, only trust your instincts and be one with the plan.
Szerk: Keiichi 2009-06-22 21:39:08
beküldve: 2009-06-22 21:15:57
(#26265) keichi: Fender? Én úgy emlékszen az egy Jhonson...Vagy Fender...:S újra kéne már nézni....
zoé: abba ne hagyd! ha abbahagyod, con-ra felviszem az elektromost, meghackelem a pecsa hangosbemondó rendszerét ,arra rákötöm a gitárt és hardcore AC/DC számokat fogok játszatni veled
zoé: abba ne hagyd! ha abbahagyod, con-ra felviszem az elektromost, meghackelem a pecsa hangosbemondó rendszerét ,arra rákötöm a gitárt és hardcore AC/DC számokat fogok játszatni veled
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Sziasztok!Morduk: Képet!
Nos akkor képet rólam: Mindjárt mert éve tölt.
Megyek! Nem tudok képet küldeni mért évek óta tölt.
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Szerk: Morduk 2009-06-22 21:24:55
hehe én is 11. es leszek és én is nyelvvizsgát akarok jövöre letenni Ha nézel animet a Becket probáld belesüriteni a programodba csak 26 részes
Wonder why a lone wolf don't run with the clan, only trust your instincts and be one with the plan.
Rendbem, megnézem. A nyárra úgyis terveztem valamelyik anime megnézését...
Hogy abba hagyom-e, ezen még gondolkodnom kell... Jövőre 11.-es leszek, lesz 4-5 belső vizsgám, 2 előrehozott érettségim... Plusz apám még a nyelvvizsgával is nyaggat. Nemtudom bele fér-e még heti 2x1 óra gitár, a tanszakik, a félévi és az évvégi vizsga + a gyakorlás itthon.
Nehéz kérdés.
Hogy abba hagyom-e, ezen még gondolkodnom kell... Jövőre 11.-es leszek, lesz 4-5 belső vizsgám, 2 előrehozott érettségim... Plusz apám még a nyelvvizsgával is nyaggat. Nemtudom bele fér-e még heti 2x1 óra gitár, a tanszakik, a félévi és az évvégi vizsga + a gyakorlás itthon.
Nehéz kérdés.
"A sors keze... veri a taktust... egy szív alakú... órán."
Szerk: Leighton 2009-06-22 20:59:01
Nagyon helyes! Sajnos nekem csak elektromos gitárom van (ugy tudom akusztikuson jobb tanulni) de nemsokára beszerzek egy akusztikust is! Ha 3 ve csinálod szerintem ne hagd abba. Amugy az aláirás a Beck cimü anime böl van idézve. Ha még nem láttad akkor ajánlom nagyon. Nekem nagyon tetszett.
Morduk: képet!
Morduk: képet!
beküldve: 2009-06-22 20:47:55
(#26260) Sziasztok!
Látom, itt mindenki zenél! Én magam is gitározok már kemény 3 éve klasszikuson. De sajnos abba kell hagynom, mert már idén is kevés időm volt rá.
De tervezem, hogy beszerzek egy elektromos gityót, és majd itthon tépem a húrokat!
Keiichi: Tetszik az aláírásod!
Morduk: Képet!
Látom, itt mindenki zenél! Én magam is gitározok már kemény 3 éve klasszikuson. De sajnos abba kell hagynom, mert már idén is kevés időm volt rá.
De tervezem, hogy beszerzek egy elektromos gityót, és majd itthon tépem a húrokat!
Keiichi: Tetszik az aláírásod!
Morduk: Képet!
"A sors keze... veri a taktust... egy szív alakú... órán."
Szerk: Leighton 2009-06-22 20:48:14
Eeee ne legyél már ilyen hiszem ha látom tessék mutatni majd képet. Amugy meg lecseréltem az ava-mat mer még mindenki azt hiszi hogy lány vagyok
Én kürtözöm. Nem fotózom le magam vele, mert az átlagnál nyomibban nézek ki.
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Szerk: Moderátor 2009-06-23 15:41:51
Köszi én is jofejnek tartalak titeket Ami a képet illeti nem volt más mikor reggeltem (nekem is nagyon tetszik a kiscsaj )meg hát ugye mivel imádom a zenét és én is gitározom ezért választottam ezt... Ja és egy Fender gitárt szorongat én nekem is az van
Elnar: Ganbatte! A nyelv nagyon fontos (főleg az angol) Ha adodik lehetöséged hogy külföldre utazz (akár a testvériskolátokba) ragadd meg az alkalmat nagyon sokat segit!
Elnar: Ganbatte! A nyelv nagyon fontos (főleg az angol) Ha adodik lehetöséged hogy külföldre utazz (akár a testvériskolátokba) ragadd meg az alkalmat nagyon sokat segit!
Szerk: Keiichi 2009-06-22 18:08:27