Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Ak gyakorolj csak helyettem is, mer én lusta vaok XD
Shuichi: tűz + fejed a lángok fölött hehe
Shuichi: tűz + fejed a lángok fölött hehe
Szerk: Zoé 2009-06-22 16:50:38
igen de ha ilyen kevert lötyitől hányok, akkor az gyomorrontás csak... de tényleg hagyhatjuk a témát majd aki rájön hogyan lehetek 5 perc alatt lázas, az szóljon
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
Nem feltétlenül mert a hasmenés nem egy betegség, hanem bizonyos betegségek tünete, lehet virusos is és igy több napig is eltarthat De sztem hagyjuk a témát 5 perces betegítő kura? hmm ilyenröl még nem hallottam de majd agyalok rajt (háhá megvan miből fogok megélni )
Zoé: Viszonylag még kezdő vagyok de nyáron gyakorlok ezerrel
Zoé: Viszonylag még kezdő vagyok de nyáron gyakorlok ezerrel
Látjátok? XDDD
Wonder why a lone wolf don't run with the clan, only trust your instincts and be one with the plan.
lol... igen... ilyen ötleteim nekem is vannak :d de valami öt perces betegítő kúra kéne
azért köszi... agyalok rajta... am szerintem simán lezajlik egy nap alatt... mert gondolj bele... az étel nem sokáig van az emberben, és ha kijön, akkor a gyomorrontás elmúlik...
azért köszi... agyalok rajta... am szerintem simán lezajlik egy nap alatt... mert gondolj bele... az étel nem sokáig van az emberben, és ha kijön, akkor a gyomorrontás elmúlik...
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
Nem hallja, látja XD. Am mindig meglepődöm h nem vagyok itt kb 1 napig és máris egyre több az új arc...fura XD. És itt találsz barátokat elhiheted. Nah, te is gitározol XD...
Lassan lesz itt egy gitárbanda
Shuichi: ok (pont most léptem le mns-ről, na mind1)
Lassan lesz itt egy gitárbanda
Shuichi: ok (pont most léptem le mns-ről, na mind1)
beküldve: 2009-06-22 16:19:06
(#26236) Szija Zoé. Hát igen Uj Arc vagyok... deh azon vagyok hogy minnél előbb megismerjek mindenkit L én csak azt mondom hogy készülj fel mielőtt kiprobálod mert tuti hogy nem 1 napig fog tartani Hát sztem Ádámkosztümben kéne az udvaron aludnod attol talán lázas is leszel Ezt nehogy kiprobáld csak vicc volt!!!! Hallod?!
Wonder why a lone wolf don't run with the clan, only trust your instincts and be one with the plan.
honnan lopjak én krétát?
msn-en kérdezd, nem publikus -.- és nem is akarom kb senkinek sem elmondani... de te valamiért kivétel vagy... és most tényleg semmi hülyéskedés...
msn-en kérdezd, nem publikus -.- és nem is akarom kb senkinek sem elmondani... de te valamiért kivétel vagy... és most tényleg semmi hülyéskedés...
beküldve: 2009-06-22 16:13:02
(#26234) Hello mindenki. H vagytok? Látom megjöttek a táborozók... (elég hamar XD )
Fisi: sok sikert
Exiled: gratula megint
Shuichi: egyél krétát XD =láz
Szio Keiichi
Fisi: sok sikert
Exiled: gratula megint
Shuichi: egyél krétát XD =láz
am meg mi az az aláirás msn-en? mi baj?
Szio Keiichi
Szerk: Zoé 2009-06-22 16:15:22
én is így szoktam csinálni... de most a szüleimet is át kell verni...
ami ált. szokott menni, de most valahogy nem menne :S valahogy be kéne lázasodnom... ötlet?
bár lehet a kólás izét kipróbálom
ami ált. szokott menni, de most valahogy nem menne :S valahogy be kéne lázasodnom... ötlet?
bár lehet a kólás izét kipróbálom
Szerk: Shuichi L Minamino 2009-06-22 16:09:46
Hmmm.... Nem nincs sorry, kifogytam az ötletekből Deh én mindig azt csinálom hogy elmegyek a dokihoz elmondom neki hogy hasmenésem van (ezt ellenőrizd le k.csög ) és elkérem az igazolást gyógyszert meg nem veszek mer aszondom van otthon . Azt a kivis kolás izét azért nem innám meg
mert itthon akarok maradni és nem akarok dolgozni...
olyan is van, amitől nem a wc-n kell dekkolnom?
olyan is van, amitől nem a wc-n kell dekkolnom?
Cola, tej, Kivilé, cukor ---> SHAKE IT. Ezt megiszod és egy hétig ki se jösz a WC-ből Miért is akarsz lebetegedni?
Szerk: Keiichi 2009-06-22 15:37:22
beküldve: 2009-06-22 15:30:53
(#26229) Jujj Fiszi tényleg sok sikert!
valaki tud arra ötletet hogyan betegedhet le az ember könnyen?
valaki tud arra ötletet hogyan betegedhet le az ember könnyen?
Sziasztok!
Fiszi sok sikert a vizsgádhoz! Ha megvoltál vele akkor pedig gőzerővel rajzolni ám
Fiszi sok sikert a vizsgádhoz! Ha megvoltál vele akkor pedig gőzerővel rajzolni ám
Rendben
Kérem szépen a képet^^
Amúgy képpen: mindenkit üdvözlök!
Kérem szépen a képet^^
Amúgy képpen: mindenkit üdvözlök!
Szerk: Shuichi L Minamino 2009-06-22 13:42:07