Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Hát már volt olyan! Másrészt szerintem jó fej vagy és ezért mondtam! És teccik a képed is!
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
A nyáron is mindenképp angolozok mert muszály...
... J *grammarnazi in action*
Angolra arra én is ráfekszek, mert van testvériskolánk Galway-ben. Írország... awww...^^ Hát igen, az angol ilyen hülye nyelv /3 sor szabály, 3 oldal kivétel/
*Toronyidézet megnyírva. A moderátor*
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Szerk: Moderátor 2009-06-23 15:41:30
Hehe, pár napja kezdtem de az biztos hogy nem hagyom itt. Már ennyi idő alatt nagyon megszerettem ezt a társaságot ^^ És hát remélem ti se vagytok rossz véleménnyel rólam Amugy meg tanulni fogok! A nyáron is mindenképp angolozok mert muszály... Könnyen el lehet felejteni ha nem használod.
Wonder why a lone wolf don't run with the clan, only trust your instincts and be one with the plan.
Torna után futottunk énekarra. Majd megőrültünk a fáratságtól amikor hazaértem! Jó volt! Különben szia!
Akkor majd tanulj sokat! De látogasd a mangafant!
Akkor majd tanulj sokat! De látogasd a mangafant!
Szerk: Morduk 2009-06-22 17:36:29
Kösssssziiiiiiiii én is viszont kívánok neked sok szerencsét az utadhoz és az énekkarhoz is! Hát én ugy tervezem hogy jövőre leteszem a nyelvvizsgát, remélem sikerül.(Az emelt angol csak segít )
Wonder why a lone wolf don't run with the clan, only trust your instincts and be one with the plan.
Szerk: Keiichi 2009-06-22 17:32:19
Szia öcsikém! És fáradságon kivül h vagy?
Ja az az énnekkar...emlékszem mikor 2 órát egyfolytában kinoztak vele...azt hittem kiszakadnak a hangszálaim XD
Ja az az énnekkar...emlékszem mikor 2 órát egyfolytában kinoztak vele...azt hittem kiszakadnak a hangszálaim XD
Szerk: Zoé 2009-06-22 17:33:40
Hát nagyon nagyon nagyon nagyon sok szerencsét!
Angolul egy picit én is tudok!
Angolul egy picit én is tudok!
Na az jó! Gratulálok. Én Londonba szeretnék kijutni a nyáron de lehet hogy a sok más dolog mellett a válság miatt nem fér bele... (pedig lakik ott rokon) Amugy én a Svédekkel meg a Finnekkel vagyok igy. Nagyon birom öket. Kicsit furcsa a nyelv meg nem könnyü az se, de angol tudással el lehet éldegélni ott is
Most leszek egy éve bent! Nálunk bejönnek énekkarra felnőttek is. Különben most észt dalokat tanulunk! Tök jók! Nehezek de jók!
M ajd fogok menni észtországba!
M ajd fogok menni észtországba!
Hello Morduk! Köszi neked is
Énekkar? Hmm... Régebben én is votam énekkaros csakhát miután elhagytam az általános iskolát akkor vége szakadt az egésznek... (mert ugye a suliban volt ez az izé )
És hogy megy? Mióta űzöd az ipart?
Énekkar? Hmm... Régebben én is votam énekkaros csakhát miután elhagytam az általános iskolát akkor vége szakadt az egésznek... (mert ugye a suliban volt ez az izé )
És hogy megy? Mióta űzöd az ipart?
beküldve: 2009-06-22 16:54:56
(#26246) Helllo mindenkinek! Jó delétunt!
Nos kb 2-3 óra énekkar után kissé lefáradtam!
Nos kb 2-3 óra énekkar után kissé lefáradtam!
4 éve XD
Röhej mer:
Elnar: ne már...mondom h a tűz jobb XD
Röhej mer:
tanárom elvette tőle a kedvem XD. 4 év alatt nem tanitott mást csak hangokat meg lüke kottákat. Én maradok a zongorával .
Elnar: ne már...mondom h a tűz jobb XD
Gyere elém és had eresszek beléd egy Jaou Enzatsu Kokuryuhat!-.-
Ennyire ne legyél segítőkész, nem meghalni, hanem lebetegedni akarok csak
Ennyire ne legyél segítőkész, nem meghalni, hanem lebetegedni akarok csak
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
Hmm... Hmm... Elnar ö izééé... a Gyilkolás halált is okozhat De tudjuk hogy te csak jot akartál
Zoé: Csak nem gitározol te is? Amugy én is nagyon lusta voltam de hát mikor megláttam hogy hol tart osztálytársam aki 1 éve csinálja... elhatároztam hogy én is gyakorlok ezerrel mert megéri.
Zoé: Csak nem gitározol te is? Amugy én is nagyon lusta voltam de hát mikor megláttam hogy hol tart osztálytársam aki 1 éve csinálja... elhatároztam hogy én is gyakorlok ezerrel mert megéri.
lol... igen... ilyen ötleteim nekem is vannak :d de valami öt perces betegítő kúra kéne
... csatabárd
Néha magam is meglepődök a segítőkészségemen "when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"