Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Mit???
Nos mi már kb. 3 fokkal feletebb vagyok/vagyunk! No de arról nem mert az nem ide való!
Hát ez van...
Nos mi már kb. 3 fokkal feletebb vagyok/vagyunk! No de arról nem mert az nem ide való!
Hát ez van...
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Szerk: Morduk 2009-06-21 09:37:34
Aha.
*kikerüli az ovit is XD*
Hát nekem az ilyesmihez nem ér föl az eszem szal 8. XD Föl nem érem ésszel...
*kezd összezsugorodni *
*kikerüli az ovit is XD*
Hát nekem az ilyesmihez nem ér föl az eszem szal 8. XD Föl nem érem ésszel...
*kezd összezsugorodni *
Szerk: Zoé 2009-06-21 09:36:35
Hát igen szokunk csajozni.. (izzad) Hát mondjuk mindenki a suliból! 9 éves gyerek nálunk csajozik a majdnem legkisebb 10 éves csajjal! És persze mi is telefonbegyárkodunk!
Heh? Azt ne mond h te már ilyenekkel foglalkozol...Há komolyan. És még engem néznek neten keresztül többnek a koromnál...
*megy vissza az oviba*
*megy vissza az oviba*
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2009-06-23 15:27:22
Hello!
Nagy is lenne ha lejönne hozzánk egy jó csaj. Nah de én olyat nem ismerek! Nah jó mégis van..
Nagy is lenne ha lejönne hozzánk egy jó csaj. Nah de én olyat nem ismerek! Nah jó mégis van..
Hehe, annak már annyi. Am meg +itt volt a könyvelőnőnk lánya, szal az meg úgy sikitott mellettem h azt hittem szétrobban a fejem. Aztán meg meglátott vmit, v a haja hozzáért a karjához és sikitani kezdett, és hirtelen én is úgy megijedtem h...na mind1 XD. Hát szép este volt.
Am sziasztok.
Am sziasztok.
Az nem lehet rossz!
Nos én is bár az ágyból kikászálódni kicsit nehézkes!
Mindenki: Nah, és lám mit találok: [Link]
Nos én is bár az ágyból kikászálódni kicsit nehézkes!
Mindenki: Nah, és lám mit találok: [Link]
Jó napot! Az én órámon már negyed 10 is elmúlt! Am viszonylag jól keltem fel!
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Ha boldog akarsz lenni, tűzz ki magad elé bármilyen célt, csak egyet ne: a boldogságot! >>www.koanbe-motyoi.gportal.hu<<
Szerk: Moderátor 2009-06-23 15:26:58
beküldve: 2009-06-21 08:57:45
(#26157) Ő! Hát visszajöttem! Jó reggelt!
Nos ki hogyan kelt?
Nos ki hogyan kelt?
Morduk, zárjuk le ezt a témát, rendben?
Rendben, rendben! De különben baj h itt vagyok? Kár hogy nem leszel az a jó ha sokan vagyunk!
Egyátalán nem baj, sőt, már kezdtelek hiányolni. Mondjuk... holnaptól meg én nem leszek itt egy teljes hétig!
Zoé: Van férfi a háznál? Kérd meg h tüntesse L (XD) azt a bogarat (érted azt az L-t, ugye?)
Ha boldog akarsz lenni, tűzz ki magad elé bármilyen célt, csak egyet ne: a boldogságot! >>www.koanbe-motyoi.gportal.hu<<
Szerk: Sashi 2009-06-21 08:42:09
ohh... és melyik voltál te?
Te voltál az, aki a ,,Misát keresünk!'' táblás Kirával és L-el fényképeszkedtél?
Amúgy szia mindenki! És jó reggelt!
Te voltál az, aki a ,,Misát keresünk!'' táblás Kirával és L-el fényképeszkedtél?
Amúgy szia mindenki! És jó reggelt!
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
igen igen én voltam a Misa :) az egyik a sok közül x)
*Légy bolond és vidám, mert mint tudjuk, a hülyeség fertőző!* :D
Botond: Nem értelek...
Csak a bele éltem magam a szerpjátékba,habár nem moondtál/írtál olyat amiért megérdemelnéd,hogy lebannoljanak
Ó elnézést a duplapostolásért,egy kicsit fárdat vagyok...szóval megyek is
Viszhall!
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
Szerk: Bartha Botond 2009-06-20 22:04:52
Noss... ilyenkor felkell gyujtani a szobát de mivel eltud szállni a lángok közél éppen,hogy csak,ezért Tommy Gunt ajánlok
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
Jóéjt neked
Ezt nem hiszem el. XD
Ezt nem hiszem el. XD
Egy órája egy lüke bogarat kergetek. Nem találom, elbújt + félek tőle. Szép estém lesz...