Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Nem tom h jött, csak fölfedezek XD.
Am ak jó, nem csak én gondolom azt h lány, bár 100 h az. Úgy-e Sashi?
Na ha ez meg van beszélve, ak mehet a párna.
*cirip-cirip*

Am ak jó, nem csak én gondolom azt h lány, bár 100 h az. Úgy-e Sashi?
Na ha ez meg van beszélve, ak mehet a párna.

*cirip-cirip*
Szerk: Zoé 2009-06-18 20:01:46
Dzke, szavazol rá h Sahsi lány? -nekem ez a felfedezésem...

ez most h jött? nincs kedvem visszaolvasni. de sztem az.
-
Szegényke, sajnállak.
Az sehogy sem jó...
Sahsi: azt a felfedezést nekem kéne felfedezni v te fedezted föl?
Hm. Te fedezted föl...
De mi a fene az...hm...

Sahsi: azt a felfedezést nekem kéne felfedezni v te fedezted föl?

De mi a fene az...hm...

Szerk: Zoé 2009-06-18 19:29:19
beküldve: 2009-06-18 19:23:46
(#26086) ááááá
meghalt a monitorom. (biztosíték kaputt) mehet szervizbe.
de sikerült 2-3 óra alatt életre keltenem egy 5 éves laptopot ezért boldog vagyok. de nem férek hozzá a gépen lévő cuccaimhoz
meghalt a monitorom. (biztosíték kaputt) mehet szervizbe.
de sikerült 2-3 óra alatt életre keltenem egy 5 éves laptopot ezért boldog vagyok. de nem férek hozzá a gépen lévő cuccaimhoz

-
Aha, nagy felfedezés bár én nem látom...hehe.
Azt mondtad h Kirával nyiratsz ki, na ez mi ha nem segitségkérés? Szegény L, idáig süllyedtél? Már kedvem sincs téged üldözni XD.
Na, ha sajnálod szegény párnát, amint elmúlik a röhögőgörcsöm, és meg tudlak vele folytani, megteszem...pill.
(
Fuss!)
Azt mondtad h Kirával nyiratsz ki, na ez mi ha nem segitségkérés? Szegény L, idáig süllyedtél? Már kedvem sincs téged üldözni XD.
Na, ha sajnálod szegény párnát, amint elmúlik a röhögőgörcsöm, és meg tudlak vele folytani, megteszem...pill.

Télleg nem látod? Nemááá!!! Pedig bazinagy felfedezés! Nézd meg még1x!! És nem futok el! Nem félek tőled!

Ha boldog akarsz lenni, tűzz ki magad elé bármilyen célt, csak egyet ne: a boldogságot! >>www.koanbe-motyoi.gportal.hu<<
Aha, nagy felfedezés bár én nem látom...hehe.
(
Fuss!)

Nocsak, L Kirától kér segitséget??? Hát ez komolyan...ez már sok. LOL. *elveszi a párnát, és lesütött fejjel megint nevetni kezd, de már sir is XD. (Közben meg kigyomrozza szegény párnacskát)*
Sztem az a felfedezés nem nagy dolog...nem győztél meg róla h az.

Nem kértem tőled segítséget! Csak azt mondtam h szedd le rólam a párnát! És ne gyomrozd ki, nem ártott ő neked!
Jól van, itt az a nagy felfedezés! Jóóóóóóóóóóóóóóó óóóóóóóóóóóóóóó óóóóó nagy!!![Link] [Link]
Ha boldog akarsz lenni, tűzz ki magad elé bármilyen célt, csak egyet ne: a boldogságot! >>www.koanbe-motyoi.gportal.hu<<
Szerk: Sashi 2009-06-18 19:10:16
Nocsak, L Kirától kér segitséget??? Hát ez komolyan...ez már sok. LOL. *elveszi a párnát, és lesütött fejjel megint nevetni kezd, de már sir is XD. (Közben meg kigyomrozza szegény párnacskát)*

Mi ez, szerepjáték?
Kicsit hülyén jön ez ki...
*lelök magáról, és jól rászorit egy párnát az arcodra* Na, fuldokolsz? V kell Ivi vámpirja is?
Mekkora felfedezés lehet XD, max úgyis kibököd.

Kicsit hülyén jön ez ki...

*lelök magáról, és jól rászorit egy párnát az arcodra* Na, fuldokolsz? V kell Ivi vámpirja is?

*összevissza kalimpál a kezeivel és a lábaival* ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!! Azonnal szedd le rólam ezt a párnát! Megfulladok! És nem kell a vámpír! Ja, és tényleg rohadtnagy felfedezés! Saját készítésű képekkel is tudom bizonyítani! De szedd le rólam ezt a párnááááááááááááát !!!!!!!!!!!!! Vagy kinyíratlak Kirával!
Ja! Hoppá! De hisz te vagy Kira! Hupsz, ez nem jött össze...

Mi ez, szerepjáték?
Kicsit hülyén jön ez ki.
:*rátesz Zoéra mégegy párnát és ráül*

Kicsit hülyén jön ez ki.

Szerk: Zoé 2009-06-18 18:51:35
Fájdalmat? nem. 5 percet? Igen. Kikészitesz, XD, rosszabb vagy Shuichinál. Meghalok...XDDD...
*a párnába temeti az arcát és úgy röhög*
Mester....mesterdetektiv...jes szus LOL
Na ak tudd meg magad. XDDD

*rátesz Zoéra mégegy párnát és ráül* Ha beismered h mesterdetektív vagyok, leszállok rólad! Sőt, bemutatom a legújabb felfedezésemet is!

Fájdalmat? nem. 5 percet? Igen. Kikészitesz, XD, rosszabb vagy Shuichinál. Meghalok...XDDD...

Szerk: Zoé 2009-06-18 18:35:21
Zoé: Jesszus, vajon mit vállalhattam be?

Hát...azt nem én mondom meg. Csak nem arra számitottál h előre ismertetem a helyzeted?

*párnát dob a fejedre*
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem... a mesterdetektív magától is rájön a részletekre! *visszadobja a párnát*
Remélem, nem okoztam megint fájdalmat azzal h mesterdetektívnek hívtam magamat!