Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-06-17 13:26:21
(#26029) ohhh
csodálatos
nem tudok rá mit mondani....
spontán orgazmus (jha igen... nálam ez a katarzis szinonimája )
Szóval tényleg nagyon jó!!!!!
csodálatos
nem tudok rá mit mondani....
spontán orgazmus (jha igen... nálam ez a katarzis szinonimája )
Szóval tényleg nagyon jó!!!!!
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
hátőm... igen az az én hangom lenne x) mondtam, hogy nem illik ilyen rock-ba
*Légy bolond és vidám, mert mint tudjuk, a hülyeség fertőző!* :D
beküldve: 2009-06-17 13:23:15
(#26027) http://myselfsite.mlap.hu/ < itt a lejátszási listán van rajta, egy pöppet várni kell x)
EZ a te hangod?.... khm... nem szóltam.
*Toronyidézet megnyírva. A moderátor*
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Szerk: Moderátor 2009-06-18 09:55:50
beküldve: 2009-06-17 13:20:43
(#26026) Te jó ég köszönöm szépen^^ De van még mit fejleszteni de örülök, hogy legalább eddig eljutottam
lassút nem igazán tudok viszont énekelni...
lassút nem igazán tudok viszont énekelni...
Szerk: Misu. 2009-06-17 13:22:59
Válasz Misu-chan (#26021) üzenetére:
Azt a szentséges mindenedet Te lány!!!*___*
Nem csodálom, hogy a zenekar meghívott a meghallgatásukra! Veled nyert ügyük lenne!
Kész vagyok...*___*
Elnarnak:
Ezzel nem értek egyet. ^^ Miért ne lenne Dolores hangja nőies?:P
Végülis ízlések és pofonok, de részemről szeretnék annyira nőies hangot, mint amilyennel Dolores rendelkezik...XD
Azt a szentséges mindenedet Te lány!!!*___*
Nem csodálom, hogy a zenekar meghívott a meghallgatásukra! Veled nyert ügyük lenne!
Kész vagyok...*___*
Elnarnak:
vagy Dolores kicsit sem nőes hangja a Cranberriesből?
Ezzel nem értek egyet. ^^ Miért ne lenne Dolores hangja nőies?:P
Végülis ízlések és pofonok, de részemről szeretnék annyira nőies hangot, mint amilyennel Dolores rendelkezik...XD
*Előző hozzászólással egybeszerkesztve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2009-06-18 09:55:06
beküldve: 2009-06-17 13:14:04
(#26023) Misu:
mi számít rockénekesnő hangjának? Jezabel hörgése, a Cradle-ből, Sharon kontraszopránja a Within temptationből, vagy Dolores kicsit sem nőes hangja a Cranberriesből?
Igencsak változatos a lista. valahova tuti beillesz.
mi számít rockénekesnő hangjának? Jezabel hörgése, a Cradle-ből, Sharon kontraszopránja a Within temptationből, vagy Dolores kicsit sem nőes hangja a Cranberriesből?
Igencsak változatos a lista. valahova tuti beillesz.
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
beküldve: 2009-06-17 13:12:11
(#26021) az ooh WTCHING me részt jól megnyomom de... hát nem tom sztem inkább ti döntsétek el mint én, hogy milyen mert ha nekem kell értékelnem akkor inkább elbújok
http://myselfsite.mlap.hu/ < itt a lejátszási listán van rajta, egy pöppet várni kell x)
vannak benne hamiskás meg piff paffos részek... de msot ez az amit meg tok mutatni x)
http://myselfsite.mlap.hu/ < itt a lejátszási listán van rajta, egy pöppet várni kell x)
vannak benne hamiskás meg piff paffos részek... de msot ez az amit meg tok mutatni x)
*Következő hozzászólással egybeszerkesztve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2009-06-18 09:57:44
énis-énis....
én is meg akarlak hallgatni
Jó az a jútyúúúb
Am üdv mindenkinek, akiknek ma még nem köszöntem
Haverommal ra2-ztünk lanon... kegyetlen volt
én is meg akarlak hallgatni
Jó az a jútyúúúb
Am üdv mindenkinek, akiknek ma még nem köszöntem
Haverommal ra2-ztünk lanon... kegyetlen volt
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
Oda azért félek felrakni xD
Ugyan, nem kell attól félni. Ha gázos emo lányok felrakják azt, ahogy bőgnek, meg stb, akkor azt hiszem nincs mitől tartanod.;)
beküldve: 2009-06-17 13:08:37
(#26018) hátőőőh xD meglássuk Oda azért félek felrakni xD
ha nagoyn kíváncsi vagy megmutathatom a hangom csak kérdéses hogy hol melyik weben?! xD
Amelyik elbírja! X'DDDDD Na jó itt se vagyok.
Ajánlom azért a júúútyúúúb nevezetüt, hogy mindenki részese lehessen.^^
kebledre borulok ó drága! XDxDxD
nem hörgős meg lehet hallgatni itt: www.icethunder.hu (láthatatlan angyal c. számot tessék megkeresni, azt kell énekelnem) egyébként.. őm... ha nagoyn kíváncsi vagy megmutathatom a hangom csak kérdéses hogy hol melyik weben?! xD
csak meg ne süketülj nekem...
nem hörgős meg lehet hallgatni itt: www.icethunder.hu (láthatatlan angyal c. számot tessék megkeresni, azt kell énekelnem) egyébként.. őm... ha nagoyn kíváncsi vagy megmutathatom a hangom csak kérdéses hogy hol melyik weben?! xD
csak meg ne süketülj nekem...
Szerk: Misu. 2009-06-17 13:05:25
OMG keblemre, énekes palánta! Mit palánta, virágzó.... virág. X'D
Remélem nem hörgős death metalt fogsz énekelni, bár még mindig nem derült ki füllel, hogy miben utazol...
Remélem nem hörgős death metalt fogsz énekelni, bár még mindig nem derült ki füllel, hogy miben utazol...
köszi!^^ Be vagyok tojva mint a rohadtélet xD
elég őm.. rockos számokat énekelnek, nekem meg nem teljesen olyan a hangom. Ettől félek xD meg az egyik tag oszttársam. De akkor is félek
(Gabriella Cilmi- Sweet about me inkább ehhez hasonló a hangom... de cska hasonló xD meg is van ahogy ezt énekelem... először azt hittem tökjó, aztán rájöttem hogy borzalmas...xD)
Igen-Igen nagoyn szuper! még arra a libegőre vagy mi a neve, arra is felülhetek annyiszor amennyiszer akarok! Ha Pesten laknék, lazán állandóan ott libegnék Xd
elég őm.. rockos számokat énekelnek, nekem meg nem teljesen olyan a hangom. Ettől félek xD meg az egyik tag oszttársam. De akkor is félek
(Gabriella Cilmi- Sweet about me inkább ehhez hasonló a hangom... de cska hasonló xD meg is van ahogy ezt énekelem... először azt hittem tökjó, aztán rájöttem hogy borzalmas...xD)
Igen-Igen nagoyn szuper! még arra a libegőre vagy mi a neve, arra is felülhetek annyiszor amennyiszer akarok! Ha Pesten laknék, lazán állandóan ott libegnék Xd
Szerk: Misu. 2009-06-17 12:58:23