Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
OMG! Újabb kb. 10 oldal, amit nem fogok visszaolvasni.
Mi ez a DN feeling errefelé? Viszont két L egy Zoé ellen nem vmi fair...
Én csak most jöttem meg
És ebben a 10 oldalban nem sokat vagyok ludas
És most nem is akarom bántani Zoe-t... Minek bántsak egy angyalt?
Amúgy légy üdvözölve! Namaszté!
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
beküldve: 2009-06-16 21:29:16
(#25965) OMG! Újabb kb. 10 oldal, amit nem fogok visszaolvasni.
szerk: Aizen én egyszer már téged átirányítottalak a világos oldalra, nem?
szerk: Aizen én egyszer már téged átirányítottalak a világos oldalra, nem?
Szerk: Yaven 2009-06-16 21:32:22
Neeeem. Igy nem szenved. Hol marad a jó zsaru, rossz zsaru, bűnmegbánás és könyörtelenség?
Nem egyszerű cellába kéne az ilyet zárni XD
(am én még az anime témánál vagyok, szal semmi valóság)
Bánnya már meg amit tett. Meghal, kész, volt és nincs.
Én pl holnap a fölvételin bánni fogom h oda mertem menni XD
Am ha jobban meggondolom:
Nem egyszerű cellába kéne az ilyet zárni XD
(am én még az anime témánál vagyok, szal semmi valóság)
Bánnya már meg amit tett. Meghal, kész, volt és nincs.
Én pl holnap a fölvételin bánni fogom h oda mertem menni XD
Am ha jobban meggondolom:
mindenkinek jóéjt. Holnap legalább ne legyek fáradt XD. Igy is látom lelki szemeimmel h reggel az öltözőt keresve eltévedek a suliban (már egyszer lejátszódott, csak ak az osztályomat kerestem mer látogattuk a sulit és lemaradtam XD)
jóéjt.
jóéjt.
Szerk: Zoé 2009-06-16 21:32:22
Há! Igazságos az h megölöd az embereket? Most komolyan, ezen gondolkozzatok el....
Figyelj! Én most nem egy családot, igazságos, becsületes, szegény vagy akármilyen rendes embert nyírok ki. Hanem csak aki öl. Nézd ezt más szemszögből: ha ő pl. megöl egy normális embert, akkor a börtön az neki csak egy cella. Ám annak akit megölt annak a halál. Ha megöl egy embert minimum az legyen neki is a halála, hogy megölik... nem?
,,Hitler fején ugrálok!"
Há! Igazságos az h megölöd az embereket? Most komolyan, ezen gondolkozzatok el....
Isten ments h féltek bárkit. De ha vki pl megöl egy családot, nyirjuk ki? Ne már! Szegény, ő is ember!
Isten ments h féltek bárkit. De ha vki pl megöl egy családot, nyirjuk ki? Ne már! Szegény, ő is ember!
+És az hol fog szenvedni ? +ha csak megöli Kira ak én min szórakozom? Szenvedjen szépen...
Szerk: Zoé 2009-06-16 21:15:12
beküldve: 2009-06-16 21:09:12
(#25961) Itt vagyok.
Sashi: én azt gondolom, hogy Kira igazságosabb. Igen, félhetsz a haragomtól.
Sashi: én azt gondolom, hogy Kira igazságosabb. Igen, félhetsz a haragomtól.
,,Hitler fején ugrálok!"
Na tessék L kettő. Ki mondta h én vagyok Kira, és ki mondja h nem? Ki tudhatja biztosan?
(hehe ) Senki!
Sashi: gondolkozz, aztán csinálj új topikot. Ok?
(hehe ) Senki!
Sashi: gondolkozz, aztán csinálj új topikot. Ok?
Megnyugtatlak: nem Zoe Kira
Ismétlem Kira személye nem egyezik meg Zoe személyével
Amúgy mindenkinek Sziaaa
Kinek milyen napja volt?
Ismétlem Kira személye nem egyezik meg Zoe személyével
Amúgy mindenkinek Sziaaa
Kinek milyen napja volt?
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
Kicsi naiv L. Téged nagyon könnyű félrevezetni. Lehet h én vagyok Kira? Ne újjal mutogass, hanem győződj meg, mer letagadhatom XD .
Am imádkozz h ne én legyek. Ak a nézettség eléggé csökkenne, mer szegény L-nek hamar vége lenne. Ezt én se akarom...
Am imádkozz h ne én legyek. Ak a nézettség eléggé csökkenne, mer szegény L-nek hamar vége lenne. Ezt én se akarom...
Am meg az fájt h mesterdetektivnek hivod magad. A poharat már eltűntettem. És most gondolkozz el h ki Kira XD. ( )
Utólag már könnyűűűű! Most, hogy így mondod, lehet h te vagy Kira!
Engem mindjárt meg fog verni a moderátor! Létrehoztam egy vs. topikot!
Ha boldog akarsz lenni, tűzz ki magad elé bármilyen célt, csak egyet ne: a boldogságot! >>www.koanbe-motyoi.gportal.hu<<
Szerk: Sashi 2009-06-16 20:57:56
Nagyon fájt? Fog még jobban is.
Ne lopd már a szövegem!
Am meg az fájt h mesterdetektivnek hivod magad. A poharat már eltűntettem. És most gondolkozz el h ki Kira XD. ( )
Bár itt elég sok van...Nem csak kira, hanem L is. S vajon ki az igazi? S ki lesz aki meg is találja ellenfelét?
Szerk: Zoé 2009-06-16 20:47:20
Áááucs. Ez most nekem fájt. Fú, de komolyan. 10 percre elmegyek, és addig gondold ki h mit lehet kezdeni egy újjlenyomattal. (Anime, manga, krimi, gyilkosság, FBI, Death Note)
Nem birom ki...
Mesterdetektiv? Hát...tttt.....
Nem birom ki...
Na mit lehet vele kezdeni azon kivül h lenyomozhatsz egy embert? És h megtalálhatod? És h bizonyithatod h én öntöttem azt a vizet, mer a poháron az én újjlenyomatom vagyon meg? Na?
(Igen, animékben élek épp. Mindjár újrairom a DN-t)
Én komolyan mesterdetektív vagyok?? ÚRISTEN!!!!! És ez nem jutott az eszembe???? Te jó ég!!! Mindjárt visszaadom az engedélyemet! *gyorsan gumikesztyűt húz, elveszi a poharat, és zacsiba teszi*
Na jó, nem adom vissza! Akkor nem szivathatnám tovább Kirát! Vagy Zoét XD
Nagyon fájt? Fog még jobban is
Ezt most jól visszakaptad!
Ha boldog akarsz lenni, tűzz ki magad elé bármilyen célt, csak egyet ne: a boldogságot! >>www.koanbe-motyoi.gportal.hu<<
Áááucs. Ez most nekem fájt. Fú, de komolyan. 10 percre elmegyek, és addig gondold ki h mit lehet kezdeni egy újjlenyomattal. (Anime, manga, krimi, gyilkosság, FBI, Death Note)
Nem birom ki...
Nem birom ki...
Na mit lehet vele kezdeni azon kivül h lenyomozhatsz egy embert? És h megtalálhatod? És h bizonyithatod h én öntöttem azt a vizet, mer a poháron az én újjlenyomatom vagyon meg? Na?
Szerk: Zoé 2009-06-16 20:25:18
Hm...nem akartalak annyira bajba keverni, de felőlem a kezedbe is adhatnám, csakh annál több eszem van, h a poharat, amin ott az újjlenyomatom L kezébe adjam.
Ezen még anya is nagyot röhögött Ő is ismeri a DN-t Már ne haragudj, tudom h én vagyok Japán legnagyobb mesterdetektíve, de mi a fenét kezdtem volna az ujjlenyomatoddal?
*remegő hangon:* Aizen király, nem én voltam! Esküszöm! Zoé volt, a tanoncod! Jut eszembe: lehetek én is a tanoncod?
Aizen-sama lelépett (kicsit) TV-zni.
Hm...nem akartalak annyira bajba keverni, de felőlem a kezedbe is adhatnám, csakh annál több eszem van, h a poharat, amin ott az újjlenyomatom L kezébe adjam.
Túl sok DN, meglehet h ez nálam is megvan XD
Szerk: Zoé 2009-06-16 20:14:32