Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Hoppá. Abban a pohár vizben jég is volt...hihi
*fütyörészve elfordul és eldugja a poharat*
Sashi volt XD
Sashi volt XD
Ennyi erővel a kezembe is adhattad volna azt a poharat! Mért gratulálsz?
*remegő hangon:* Aizen király, nem én voltam! Esküszöm! Zoé volt, a tanoncod! Jut eszembe: lehetek én is a tanoncod?
Ha boldog akarsz lenni, tűzz ki magad elé bármilyen célt, csak egyet ne: a boldogságot! >>www.koanbe-motyoi.gportal.hu<<
Szerk: Sashi 2009-06-16 20:14:25
Zoe: Tényleg! Gratula ifj. tanoncom!
Na azér.
Hoppá. Abban a pohár vizben jég is volt...hihi
Sashi volt XD
Sashi: ok, és am gratula.
Szerk: Zoé 2009-06-16 20:11:25
Sashi: hát hozzám itt senki nem szól. De hozzád se. Mér? Na?
Mer itt mindenki ir. XD
Am meg ne tessék olyan sértődékenynek lenni... Megvan a nap 2. legjobb vicce ÉS NEM VAGY SÉRTŐDÉKENY!!!
Aizen: Miért, mit gondolsz? *kezd félni Leggonoszabb Aizen Király rettenetes haragjától XD*
Ha boldog akarsz lenni, tűzz ki magad elé bármilyen célt, csak egyet ne: a boldogságot! >>www.koanbe-motyoi.gportal.hu<<
Szerk: Sashi 2009-06-16 20:08:38
Aizen:Pff..., túl sok DN-t nézek
Hát valószínűleg. Azért fokozd magad, attól függetlenül, hogy én mit gondolok.
Zoe: Tényleg! Gratula ifj. tanoncom!
,,Hitler fején ugrálok!"
Szerk: Aizen 2009-06-16 20:05:55
Bocs (ja, az is nagy állat), de tőled tanultam, szal lennél inkább büszke a tanoncodra Aizen-sama.
Fájt? Annyi baj legyen, fog még jobban is XD.
*visz egy naaagy pohár vizet, és a földön heverő arcába önti*
Fájt? Annyi baj legyen, fog még jobban is XD.
*visz egy naaagy pohár vizet, és a földön heverő arcába önti*
Mer itt mindenki ir. XD
Am meg ne tessék olyan sértődékenynek lenni...
Szerk: Zoé 2009-06-16 20:05:28
beküldve: 2009-06-16 20:03:47
(#25946) Aizen: kinyírlak! Azért mert Kira-párti vagy! Nekem őt meg kell találnom!!! Pff..., túl sok DN-t nézek
Zoé: Jóvanna! Akkor ezentúl nem is szólok hozzád, nehogy leangyalizzalak!
Mellesleg: Gyalog vagyok, jeeeeeeee!!!!!!!!
Zoé: Jóvanna! Akkor ezentúl nem is szólok hozzád, nehogy leangyalizzalak!
Mellesleg: Gyalog vagyok, jeeeeeeee!!!!!!!!
Szerk: Sashi 2009-06-16 20:04:54
Nakiakirály? Ki? Ki? Kiakirály! Mondjad!
Mondani nem tom neked, max irom h: én! XD
XD Na Zoe! XD Ne légy ilyen gonosz a gonosz királlyal! XD Ez fájt! Ezt megéreztem belülről! XD
XD *hátraesett a röhögéstől* XD
Na mentem TV-zni. Amint visszajövök fórumozok még szóval ne köszönjetek el!
,,Hitler fején ugrálok!"
Szerk: Aizen 2009-06-16 20:03:48
Nakiakirály? Ki? Ki? Kiakirály! Mondjad!
Mondani nem tom neked, max irom h: én! XD
Kira v L: hm, én senki oldalán nem állok. Kettősügynök vaok XD
Szerk: Zoé 2009-06-16 19:57:59
És nyert!!!!!!
Igeeen! Ezaaaaaaz! Hehehehehe! *spongyabobos nevetés* Győzelem! Nakiakirály? Ki? Ki? Kiakirály! Mondjad! Ha nem mondod én leszek az, de amúgy is lennék az sz'al tök mindegy.
Amúgy Yaven, nem tudom fent vagy-e, de újra Kira párti vagyok.
,,Hitler fején ugrálok!"
És nyert!!!!!!
Hála a jó égnek. Na ak bármilyen téma jöhet, csak én ne igazán legyek benne. Már szereposztásilag.
Hála a jó égnek. Na ak bármilyen téma jöhet, csak én ne igazán legyek benne. Már szereposztásilag.
Szerk: Zoé 2009-06-16 19:54:55
Am nem lehetne ezt a témát lezárni? Milyen fórumonn is vagyunk? Aki kitalálta jelentkezzen.
Én! Én!
Hehe!
Ha valaki esetleg mégse tudná akkor olvassa el!
Nem nehéz elolvasni!
Vagy mégis!
Dehogy csak hülyéskedni akarsz!
Komi, ez Mangafan fórum és nem "Zoe angyal-e?" fórum. Amúgy is... ezt a témát már rég lezártuk.
,,Hitler fején ugrálok!"
beküldve: 2009-06-16 19:45:35
(#25940) Enyém a nap vicce, YEEEEEEEEEEEEEEEAH!!!!!!!!!!!
Azért h ne húzz föl.
XD. V fiú LOL. Az életben nem néztek még véletlenül se fiúnak XD...jesszus. Mai viccm megvan. Ez kész...
-és azér mer az az igazság h nem vagyok angyal. Úgyh ne kezd te is... Angyali XD *nevetőroham, 10 percig tartó 5 perc*
Nem vagyok angyal, mer...pl nem vagyok az.
Am nem lehetne ezt a témát lezárni? Milyen fórumonn is vagyunk? Aki kitalálta jelentkezzen.
XD. V fiú LOL. Az életben nem néztek még véletlenül se fiúnak XD...jesszus. Mai viccm megvan. Ez kész...
-és azér mer az az igazság h nem vagyok angyal. Úgyh ne kezd te is... Angyali XD *nevetőroham, 10 percig tartó 5 perc*
Nem vagyok angyal, mer...pl nem vagyok az.
Szerk: Zoé 2009-06-16 19:41:42
Sashi: annyi szolgál mentségül neked, h legalább nem a direkt igenre kattintottál, de ha a nemre szavaztál volna, az neked is jobb lett volna ( )
Te jány (vagy fijú, de sztem lány ), mért nem vagy angyal? Pedig annyira angyali vagy! Mért a nemre kell szavazni?
Én jelentem itt vagyok
Csak közben MSN-en is vaok, meg narutot nézek, mer itt nem igazán irogatnak most...
Csak közben MSN-en is vaok, meg narutot nézek, mer itt nem igazán irogatnak most...
Szerk: Zoé 2009-06-16 19:24:40