Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-06-16 18:39:47
(#25936) Van itt valaki?
Nincs?
Szóval folytassam a BHT-n a fórumozgatást?
Látom igen...
Nincs?
Szóval folytassam a BHT-n a fórumozgatást?
Látom igen...
,,Hitler fején ugrálok!"
Hehe. Gratula keresztpapi, nagyon ügyi vagy.
De mégvalahová nem igérkeztél, úgy-e?
Holnap fölvételi......A fene, most esett le...
De mégvalahová nem igérkeztél, úgy-e?
Még 3 részre szakadsz...3 Alister...Most komolyan, ha ez bekövetkezik, akkor a világnak annyi (kezdve velem XD )
Holnap fölvételi......A fene, most esett le...
Szerk: Zoé 2009-06-16 18:38:39
Sziasztok!
Megvan és nem vagyok előfizetéses.
alister: az szívás. Velem ilyen volt csak akkor nem esküvő volt hanem más.
Megint más: Kinek van már meg az új Mondó???
Megvan és nem vagyok előfizetéses.
alister: az szívás. Velem ilyen volt csak akkor nem esküvő volt hanem más.
,,Hitler fején ugrálok!"
beküldve: 2009-06-16 15:06:21
(#25933) Sziasztok! Háth a sok dologhoz annyit fűzök hozzá, hogy a dolog típusától függ nálam. PL.: ha meg kell kapálni a kertet, leszedni a málnát, felporszívózni a lakást, kivasalni a ruhákat.... No comment
Másik: Én esküvőn még sose voltam
Megint más: Kinek van már meg az új Mondó???(persze előfizetéseseken kívül)
Másik: Én esküvőn még sose voltam
Megint más: Kinek van már meg az új Mondó???(persze előfizetéseseken kívül)
Szerk: Merchior 2009-06-16 15:15:19
beküldve: 2009-06-16 14:06:06
(#25932) Basszus... Most jöttem rá, hogy nem fogok tudni elmenni Chika és Rudymester esküvőjére, mert éppen aznap (július 25.) egy másik esküvőn leszek (nem szimplán hivatalos, de) tanú...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Helló!
Én szeretem ha sok dolgom van mert akkor nem unatkozom de ez csak akkor jó ha nem rossz dolgok,nem?!
Én szeretem ha sok dolgom van mert akkor nem unatkozom de ez csak akkor jó ha nem rossz dolgok,nem?!
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
beküldve: 2009-06-16 13:05:27
(#25930) Sziasztok!!!
Hogy vagytok?Már rég nem voltam fórumon.Mert sajna sok dolgom volt.
Hogy vagytok?Már rég nem voltam fórumon.Mert sajna sok dolgom volt.
Karakuri Engeki!!!! :Karasu!...Kuroari!...Sanshouo!
Utálom az msn-t. Rabló sz@r.
Én erre már régóta rájöttem. Ezért is szeretem jobban az aMSN-t az nem húzza az idődet és sokkal kényelmesebb. Az MSN-t nagyon ritkán használom ha pl.: nagyon fontos vagy épp csak olvasom a h.sz.-okat.
,,Hitler fején ugrálok!"
beküldve: 2009-06-16 11:00:04
(#25928) Utálom az msn-t. Rabló sz@r.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Naruto: gonosz vagy... ( )
Hát még ő meg én fúziózva.
Jut eszembe, most miről is beszélünk?
,,Hitler fején ugrálok!"
Fene, tegnap annyi lett a netemnek...
Am azt akartam (volna) irni h:
Dzke: ki itt a hazug? Na most kinek lehet jobban hinni? Neked, akinek a neve: Dzke, a jókisfiú -az avájáról meg Ryuk néz vissza vérvörös szemekkel, vagy nekem, aki legalább belátja h nem az amire igennel akartok szavazni.
(ezt jól megmagyaráztam XD )
Sashi: annyi szolgál mentségül neked, h legalább nem a direkt igenre kattintottál, de ha a nemre szavaztál volna, az neked is jobb lett volna ( )
Am azt akartam (volna) irni h:
Dzke: ki itt a hazug? Na most kinek lehet jobban hinni? Neked, akinek a neve: Dzke, a jókisfiú -az avájáról meg Ryuk néz vissza vérvörös szemekkel, vagy nekem, aki legalább belátja h nem az amire igennel akartok szavazni.
(ezt jól megmagyaráztam XD )
Sashi: annyi szolgál mentségül neked, h legalább nem a direkt igenre kattintottál, de ha a nemre szavaztál volna, az neked is jobb lett volna ( )
Én vagyok a mai nap első megszólalója?
Nem, mert én már megelőztelek eggyel
(Jah, azt hittem tegnap volt 16.-a.)
Na, mindegy. Elég furcsa, hogy csak kettő fórumozó van ilyenkor...nem?
,,Hitler fején ugrálok!"
Én vagyok a mai nap első megszólalója?
Nem, mert én már megelőztelek eggyel
Ha boldog akarsz lenni, tűzz ki magad elé bármilyen célt, csak egyet ne: a boldogságot! >>www.koanbe-motyoi.gportal.hu<<
beküldve: 2009-06-16 09:26:23
(#25923) Jó reggelt!
Én vagyok a mai nap első megszólalója? Ez elég furcsa...
Én vagyok a mai nap első megszólalója? Ez elég furcsa...
,,Hitler fején ugrálok!"
No meg meg azért oda kell figyelni, hogy az OMA kiket küld a gyerekekért, nehogy aztán anyuka aszondja, hogy inkább menjen egyedül a csemetéje, mint ezekkel az emberekkel
el tom képzelni, ahogy anyuka ajtót nyit, ránéz az OMA-tagra és felüvölt hogy O-MA GÁD!
el tom képzelni, ahogy anyuka ajtót nyit, ránéz az OMA-tagra és felüvölt hogy O-MA GÁD!
Ezen nagyot röhögtem!
Akkor most én is mondok vmit: Én jelenleg egy Várday István nevezetű suliba járok (de már nem sokáig). Amikor próbáltuk tegnap a ballagást, a diri azt mondta h próbáljunk meg egy V alakot felvenni. Erre én bekiabáltam h: V, mint Várday? Hatalmas röhögés volt!
De az mégjobb volt amikor a diri a próbán közölt velünk hogy: Ma 11-kor osztályozó konferencia lesz, tehát akkor döntjük el, hogy kit fogunk megbuktatni! Erre vki bekiabálta, hogy: Zsuzsa néninek jó a haja!
Én kisvárdai vagyok. Akkor értem nem jön el az OMA? Am az oma németül nagymamát jelent!
Mellesleg: VAKÁCIÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ ÓÓ!!!!!!!!!!!!
Ha boldog akarsz lenni, tűzz ki magad elé bármilyen célt, csak egyet ne: a boldogságot! >>www.koanbe-motyoi.gportal.hu<<