Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-06-15 19:22:26
(#25906) Jó estét mindenkinek!
A szebbik fajtából
kérhetek egy rövid összefoglalót?
20 perc... addig fürdök addigra ha valaki 2-3 mondatban elírná mi történt itten ma: hálám örökké üldözné...
A szebbik fajtából
kérhetek egy rövid összefoglalót?
20 perc... addig fürdök addigra ha valaki 2-3 mondatban elírná mi történt itten ma: hálám örökké üldözné...
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
mi az az OMA?
mire gondolsz? odamegyünk, +verjük a szülőket, visszük a kölköt?
Ááá dehogy!Eza B terv!XD
A lényeg az hogy a ha nem engedik el a gyermeket akkor egy emberke vagy kettő elmegy érte természetesen egy kis moneyért ami fedezi az utazási költséget hogy a gyermek ne utazzon egyedül fel pestre! Tehát biztosítjuk a szülőt a gyerek biztonságáról!
Rossz volt a tagolás: OMA = Otaku Mentő Alakulat
szerk.: jah, nem erre irányult a kérdés? Pardon. Már fölöttem van a válasz.^^
Ez amúgy egy aranyos/kedves ötlet.
szerk.: jah, nem erre irányult a kérdés? Pardon. Már fölöttem van a válasz.^^
Ez amúgy egy aranyos/kedves ötlet.
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-06-15 18:20:01
mi az az OMA? közbe rájöttem
-
Szerk: ∂z 2009-06-15 18:16:23
beküldve: 2009-06-15 18:08:08
(#25902) Ajánlom figyelmetekbe ha már közeleg egy új Con, hogy sok olyan Otaku társunk van kiknek szüleik nem engedik a conra jövetelt!Ezért alakítsuk meg az OMA-Otaku mentő alakulatot, melynek célja 80 km-es körzetben (igen Zoé rád ez már nem vonatkozik ) segítséget nyújtani a Conra való eljutásra!Ki van benne!?
mekkora kis hazug vagy, Sashi ne higgy neki!
Jaaaaaaaaaa, de hazudós vaaaaagy! Nem szeretleeeeeeeeeek! XD XD XD XD Jóvanna, vicceltem! Szavaztam az angyal trollocskára!
Ha boldog akarsz lenni, tűzz ki magad elé bármilyen célt, csak egyet ne: a boldogságot! >>www.koanbe-motyoi.gportal.hu<<
Szerk: Sashi 2009-06-15 17:58:21
Csak ak tudsz szavazni ha a nemre kattintasz. Komolyan, nekem elhiheted. Katt a nemre.
Nem tudok szavazniiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!! Hogy keeeeeeeeeeeeeeeeeell??????????? ??
Ha boldog akarsz lenni, tűzz ki magad elé bármilyen célt, csak egyet ne: a boldogságot! >>www.koanbe-motyoi.gportal.hu<<
Ugyan, engem nem intéz el senki! Na h én titeket az lehet. XD Üldözés nélkül is ki tudok késziteni bárkit.
Pár ember rá a példa XD ( )
Pár ember rá a példa XD ( )
Ha leitatsz, akkor megéri fenyegetőzni. Te is fizeted a piát?
Zoet elintézi Alister??? Hogyan?
Zoet elintézi Alister??? Hogyan?
talán egy picit. de futni nem fogok. téged leitatlak, Zoet meg elintézi Alister
-
Viszont ha bármikor találkoznál velem, kezdj el futni ahogy a lábad birja...-ez óvintézkedés.
Pfff... Dzke, még egy ember, aki ki akar nyírni. XD Nem félsz?>;)
tündibündi angyal trollocska??????????
Dzke, te, te, te Jámbor Lélek...tündibündi vagy te, azon a képen ahol fölkötötték a hajad...én nem vagyok az...
Viszont ha bármikor találkoznál velem, kezdj el futni ahogy a lábad birja...-ez óvintézkedés.
Dzke, te, te, te Jámbor Lélek...tündibündi vagy te, azon a képen ahol fölkötötték a hajad...én nem vagyok az...