Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Myanimelist szerint 34 fejezetes és 6 kötetes. 2007-ben befejeződött.
[Link][/QUOTE]
köszi az infót :)
[Link][/QUOTE]
köszi az infót :)
Nem hiszem hogy csak 5 kötetes lenne, ismerősöm régóta olvassa japánul és állítólag még nem fejeződött be.
Myanimelist szerint 34 fejezetes és 6 kötetes. 2007-ben befejeződött.
[Link]
Szijasztok, neked is jó reggelt, Aizen.
Ohh bocsi
Am tudom ajánlani az Anyira király vagy-ot, sztem nagyon jó története van, ha jól emlékszem 5 kötetes lesz. Ha kell leirhatom miről szól, csak amég nem tudom hogy érdekel-e nem irok inkább feleslegesen.
Ohh bocsi
Am tudom ajánlani az Anyira király vagy-ot, sztem nagyon jó története van, ha jól emlékszem 5 kötetes lesz. Ha kell leirhatom miről szól, csak amég nem tudom hogy érdekel-e nem irok inkább feleslegesen.
Nem hiszem hogy csak 5 kötetes lenne, ismerősöm régóta olvassa japánul és állítólag még nem fejeződött be.
Zoe: a szavazás végeredménye megváltozott.
Há há há???? Szal nem, úgy-e????
Miho: sikeres fölvételi után a gyerekeknek nem tőled kell félniük tantonéni hanem tőlem XD
Amúgy sziasztok! Hogy vagytok? Ki izgul már a fórumtábor miatt?*___*
Fórumtábor miatt sajnos nincs lehetőségem izgulni. A holnapi vizsga miatt meg ugyancsak nem motoszkál bennem semmi izgalom. Pedig vizsgák miatt általában szoktam.
Szerk: Ivi 2009-06-15 16:44:27
A "mit kell vinnem" listám még nem készült el, de készülőben van. XD Szerintem nem lesz túl hosszú, nem akarok nagy cipekedést rendezni.
Nah ez legalább már egy fél konkrétum.^^ Majd megbeszéljük, hogy a Keletiben hol találkozzunk...
Zoé: *buksisimi*
szóval majd 1 körül odamegyünk keletibe és várunk amíg meg nem jön...
Nah ez legalább már egy fél konkrétum.^^ Majd megbeszéljük, hogy a Keletiben hol találkozzunk...
Zoé: *buksisimi*
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-06-15 16:37:12
Gratulálok! Nálunk is volt ilyen díj, de én sose kaptam...
Köszke Hyene! Meg neked is Zoe!
Elárulná nekem vki hogy milyen szavazásról van szó?
Ha boldog akarsz lenni, tűzz ki magad elé bármilyen célt, csak egyet ne: a boldogságot! >>www.koanbe-motyoi.gportal.hu<<
Szerk: Sashi 2009-06-15 16:35:38
én nem izgulok, csak már nagyon várom. már írtam mit vigyek listát, sztem minden fontos rajta van. már csak mad_chan a probléma...
10től van az éreccségilye (direkt írtam így ne kössetek bele), 10en valahányadik, utána még haza is akar menni, szóval majd 1 körül odamegyünk keletibe és várunk amíg meg nem jön...
10től van az éreccségilye (direkt írtam így ne kössetek bele), 10en valahányadik, utána még haza is akar menni, szóval majd 1 körül odamegyünk keletibe és várunk amíg meg nem jön...
-
Szerk: ∂z 2009-06-15 16:30:54
Minkettő? Ilyet nem is kellett volna odairni...Vagy igen v nem.
Mellesleg nem!
Miho: -most megint nem ér h én itt lakom ti meg ott...
Am én szerdán izgulhatok a felvételin...
Mellesleg nem!
Miho: -most megint nem ér h én itt lakom ti meg ott...
Am én szerdán izgulhatok a felvételin...
A júniusi Mondo (...) Sokkal tartalmasabbra sikerült mint az áprilisi vagy a májusi.
Egyetértek, meg is lepődtem kicsit. Jó szám lett.
Amúgy sziasztok! Hogy vagytok? Ki izgul már a fórumtábor miatt?*___*
Aizen: Jó választás volt!
A júniusi Mondo valóban jó választás. Sokkal tartalmasabbra sikerült mint az áprilisi vagy a májusi.
Hogy h nem?
Mivel én a "Mindkettő" lehetőséget választottam volna. Bár Dz helyében egy Egyéb pontot is iktattam volna, a leírásban pedig ez szerepelt volna: TROLL.
Na csak vicc volt.
Aizen: Jó választás volt!
Szia Yaven!
Régen láttalak!
Te jós vagy. (Mert a te h.sz-aidad most olvastam el. Tehát már egyszer elmentem itthonról.)
Death Note 3.
Chrno Crusade 1.
+ júniusi Mondo!
Régen láttalak!
Aizen: Manga vételnek pedig ajánlom Neked a Chrno Crusade-t.
Te jós vagy. (Mert a te h.sz-aidad most olvastam el. Tehát már egyszer elmentem itthonról.)
Death Note 3.
Chrno Crusade 1.
+ júniusi Mondo!
,,Hitler fején ugrálok!"
Szerk: Aizen 2009-06-15 14:51:25
Nem kell, kösz. Nem változtatna nagyban az eredményen.
Ááááá...Yaveeeen. Hogy h nem? Olyan nincs! Te mondtad h kisördög vagyok...az meg sehogysem angyal...
Am sziasztok.