Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
ha akarod, te is leadhatod a voksod, csak meg kell nyitnom előtte újra a szavazást
-
beküldve: 2009-06-15 12:34:42
(#25874) Sziasztok!
Szegény topic...szegény moderátor...
Főleg júni 11-e miatt sajnálom őket. Már én is épp felvágtam volna az ereimet a több mint 10 oldalnyi Zoe és L évődés miatt, amikor megláttam Dzirun szavazását. Basszus és én ebből kimaradtam!! Am. még mindig azt tudom Nektek (Zoe és L) javasolni, hogy MSN-en vitassátok meg az ilyen jellegű "vitáitokat".
Morduk: azért kb. 3 hónap alatt True Mangafanná válni nem akkora érdem... De gratula! Tartsd nagy becsben eme rangot! Majd ha ráérsz te is, holnap dumálhatunk MSN-en.
Aizen: hiába, a Leggonoszabb Király kimutatta foga fehérjét, hogy nem is annyira gonosz.
Manga vételnek pedig ajánlom Neked a Chrno Crusade-t.
Szegény topic...szegény moderátor...
Főleg júni 11-e miatt sajnálom őket. Már én is épp felvágtam volna az ereimet a több mint 10 oldalnyi Zoe és L évődés miatt, amikor megláttam Dzirun szavazását. Basszus és én ebből kimaradtam!! Am. még mindig azt tudom Nektek (Zoe és L) javasolni, hogy MSN-en vitassátok meg az ilyen jellegű "vitáitokat".
Morduk: azért kb. 3 hónap alatt True Mangafanná válni nem akkora érdem... De gratula! Tartsd nagy becsben eme rangot! Majd ha ráérsz te is, holnap dumálhatunk MSN-en.
Aizen: hiába, a Leggonoszabb Király kimutatta foga fehérjét, hogy nem is annyira gonosz.
Manga vételnek pedig ajánlom Neked a Chrno Crusade-t.
Szerk: Yaven 2009-06-15 12:37:27
beküldve: 2009-06-15 10:45:17
(#25873) Szijasztok, neked is jó reggelt, Aizen.
Ohh bocsi
Am tudom ajánlani az Anyira király vagy-ot, sztem nagyon jó története van, ha jól emlékszem 5 kötetes lesz. Ha kell leirhatom miről szól, csak amég nem tudom hogy érdekel-e nem irok inkább feleslegesen.
Ohh bocsi
Am tudom ajánlani az Anyira király vagy-ot, sztem nagyon jó története van, ha jól emlékszem 5 kötetes lesz. Ha kell leirhatom miről szól, csak amég nem tudom hogy érdekel-e nem irok inkább feleslegesen.
"But... I'm a werewolf, you know!" "Yes I know, so what about it?"
beküldve: 2009-06-15 10:07:58
(#25872) Jó reggelt!
Ma veszek két mangát. Szerintetek melyik kettő legyen? Amúgy történt már ma veletek valami érdekes?
Lady: nem duplapostolj!
Ma veszek két mangát. Szerintetek melyik kettő legyen? Amúgy történt már ma veletek valami érdekes?
Lady: nem duplapostolj!
,,Hitler fején ugrálok!"
beküldve: 2009-06-14 21:09:16
(#25871) Köszönöm a segitségeteket. Persze! Nem irkálok hülyeségeket. Most pedig megyek, mert még kikéne olvasnom rendesen az e havi mondo-t.
Hmm.. Ez kicit nagyképű volt, tekintve h ez az első mondóm..
Jóéccakát! ^^
Hmm.. Ez kicit nagyképű volt, tekintve h ez az első mondóm..
Jóéccakát! ^^
*Duplázódás törölve. A moderátor*
"But... I'm a werewolf, you know!" "Yes I know, so what about it?"
Szerk: Moderátor 2009-06-15 10:30:55
Gratula. Nálunk nincs ilyen ...Én majdnem minden évben kaptam évvégén vmit, mer évközben sokszor "képviseltem" a sulit rajzkiállitásokon, és elég versenyt megnyertem...
Döntöttem. Tehát:
Döntöttem. Tehát:
a döntés - az - hogy - szal döntöttem, - hogy - a suli - az legyen... - belefájdult a fejem am, - de a döntés - az - hogy - a választott suli - mindkettőbe fölvételizek XD hehe
*Felesleges spoilerek törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2009-06-15 10:30:09
Gratulálok! Nálunk is volt ilyen díj, de én sose kaptam...
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2009-06-14 19:38:45
(#25868) Sziasztok, embörök! XD Ma jöttem haza a zeneiskolai évzáróról, és az egyik vesenyem miatt kaptam 1 csomó mindent: 1 CD-t, két DVD-t, oklevelet meg könyvet. Nálunk bevezettek 1 olyat h a végzősök közül aki a hat évben kiemelkedő volt, kap egy Művészeti Díjat. Ez itt nagyon nagy megtiszteltetésnk számít, éppen ezért nem adják ki minden évben. Idén viszont három, ismétlem: HÁROM embernek is kiadták, és én voltam az egyik! Annyira meghatódtam, nem is akartam elhinni!
Ezen nagyot röhögtem
Hány L? Kitudja. Itt alapos Kira megtévesztés van folyamatban XD
Ezen nagyot röhögtem
Ha boldog akarsz lenni, tűzz ki magad elé bármilyen célt, csak egyet ne: a boldogságot! >>www.koanbe-motyoi.gportal.hu<<
Szerk: Sashi 2009-06-14 19:48:18
beküldve: 2009-06-14 13:17:06
(#25867) Na kérem, most fáj a fejem. Holnap uccsó nap, szal kell menni iratkozni, nem lehet tovább halasztgatni...
És nem tom mit csináljak...most volna jó ha jönne vki és megmondaná h hova menjek...
2 választás ami nekem tetszik:
1-Plugor Sándor Művészeti:
2-Bod Péter tanitóképző+egyetem
-akárhogy nézem a 2dik hivogató.
Én tanitani...
Na most képzelje vki a helyembe magát...14 évesen én ezt nem tom eldönteni...könyörüljenek már, most kéne 8ba mennem, nem 9be
Öljetek meg...
És nem tom mit csináljak...most volna jó ha jönne vki és megmondaná h hova menjek...
2 választás ami nekem tetszik:
1-Plugor Sándor Művészeti:
Grafika szakra mennék. Hát a suliról annyit h tanárok szerint hipergyenge, diákok szerint kemény (fele szerint). Semmi különös, semmi csoport, semmi!
2-Bod Péter tanitóképző+egyetem
Óvónőképzőre mennék. Megnevezésével ellentétben nagyon jó. Rajz+zene+torna+beszédfejleszt s. Csomó program, rengeteg csoport ahová bárki csatlakozthat(van egy rockbanda és egy klasszikus zenekar) Megtartják a Japán napokat(?)!És hatalmas könyvtár van!
-akárhogy nézem a 2dik hivogató.
Nincs bentlakás, a suli közel. Viszont elég kemény, rengeteg szabállyal.
Ha meggondolom elvégzem a grafikát, de ahogy az ottaniak rajzait elnézem, inkább megrontanának. Nóde max kijárnám még hozzá az egyetemet és jöhetek tanitani? Ak már jobb ha megyek szépen, tanulom a rajzot (félig magamtól), folytatom a zenét, és éreccségivel kapok egy diplomát amivel már egyetem előtt is mehetek akár 1-4-be is tanitani...áááá a fejem
Ha meggondolom elvégzem a grafikát, de ahogy az ottaniak rajzait elnézem, inkább megrontanának. Nóde max kijárnám még hozzá az egyetemet és jöhetek tanitani? Ak már jobb ha megyek szépen, tanulom a rajzot (félig magamtól), folytatom a zenét, és éreccségivel kapok egy diplomát amivel már egyetem előtt is mehetek akár 1-4-be is tanitani...áááá a fejem
Én tanitani...
Na most képzelje vki a helyembe magát...14 évesen én ezt nem tom eldönteni...könyörüljenek már, most kéne 8ba mennem, nem 9be
Öljetek meg...
Szerk: Zoé 2009-06-14 13:20:37
beküldve: 2009-06-14 09:45:34
(#25866) Jó reggelt mindenkinek!
Hát rövidebbet aludtam, mint amennyit szerettem volna. Na mindegy. Már úgyis felkeltem.
Hát rövidebbet aludtam, mint amennyit szerettem volna. Na mindegy. Már úgyis felkeltem.
,,Hitler fején ugrálok!"
Köszönöm szépen. Amúgy jó reggelt mindenkinek!
*Toronyidézet törölve. A moderátor*
"Ken wa surodoku, ki wa maruku!"
Szerk: Moderátor 2009-06-14 12:30:06
Ha valaki tudna segítene abban, hogy honnan tölthetnék le japán betűstílust a Word-höz, megtisztelve érezném magam.
A karakterek megjelenítéséhez használd a Távol-keleti nyelvek támogatását, amit Windows-os telepítőlemezről tudsz feltenni (XP, Vista). A szövegek írásához pedig a Wakant ajánlom. Ez igazából egy kanji- és normál szótár egyben, de van egy "szövegszerkesztő" része is, ahova be tudod gépelni a Hepburn-féle átírást, és azt a program rögtön a megfelelő formába alakítja, ha valami többértelmű felajánlja a lehetséges változatokat.
[Link]
Szerk: Ivi 2009-06-14 00:34:56
Amennyire tom a True mangafan az utolsó rang (kivétel ha megválasztják v mit tom én pl Hanonnál)
De kitudja...
De kitudja...
Üdv az új tagnak!
Üzenet az új arcnak:
VISZONT EZ NEM AZT JELENTI, HOGY MINDEN TOPICOT MINDENFÉLE HÜLYESÉGEKKEL TELIÍRKÁLSZ!
Nem volt még rá példa (szerintem), de nem is lenne jó!
Amúgy 50-től nagyobb rangod lesz, akkor kapod meg Gyalog nevezetű rangot. A többire már nem nagyon emlékszem. Az utolsót tudom, meg az utolsó előttit, meg az az előttit. Az utolsó: True Mangafan, utolsó előtti: Megszállott és az az előtti: Addiktgyanús. Persze, ha a True Mangafan-on kiderül, hogy még van magasabb akkor bocsi.
Üzenet az új arcnak:
Új arc: mer új vagy. Ez az első rang. Majd ahogy több lesz a hsz-ed, úgy nő a rangod.
VISZONT EZ NEM AZT JELENTI, HOGY MINDEN TOPICOT MINDENFÉLE HÜLYESÉGEKKEL TELIÍRKÁLSZ!
Nem volt még rá példa (szerintem), de nem is lenne jó!
Amúgy 50-től nagyobb rangod lesz, akkor kapod meg Gyalog nevezetű rangot. A többire már nem nagyon emlékszem. Az utolsót tudom, meg az utolsó előttit, meg az az előttit. Az utolsó: True Mangafan, utolsó előtti: Megszállott és az az előtti: Addiktgyanús. Persze, ha a True Mangafan-on kiderül, hogy még van magasabb akkor bocsi.
,,Hitler fején ugrálok!"