Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
pl épp tegnap kért meg egy együttes(Icethunder) hogy menjek el a meghallgatásukra...
Azta! Drukkolok Neked!
BKV-s szabadjegy?!? Az milyen jó lehet már! Amúgy az angol tanárom is mutatott egyfajta "éves bérletet"... A feliratára már nem emlékszem, de a képecske hasonló volt ehhez:
Ivi: X'D valóban gyökerek
Szia Elnar!
Szopacs...:(
Engem azzal illegettek, hogy miért fogadtam el egy olyan bérletet az árustól, amelyiken kissé félrecsúszott a pecsét... mert biztosan adott volna mégegyet.
Engem azzal illegettek, hogy miért fogadtam el egy olyan bérletet az árustól, amelyiken kissé félrecsúszott a pecsét... mert biztosan adott volna mégegyet.
Nekem az volt a kedvencem, mikor a diákom nem volt érvényesítve (mert később kérte a suli) és akkor engem büntetett meg.
wakka: te kis perverz... xDxDxD
yaven: szijóó!^^ Tyű... ne is mondd... pl épp tegnap kért meg egy együttes(Icethunder) hogy menjek el a meghallgatásukra, mert nagyon érdekli őket a hangom, ugyanis most lesz énekes váltás. Tudni kell róluk, hogy nem egy laza amatőr együttes, mert az országot járják, és külföldön is voltak, most szerveznek egy utat Hollandiába. Tehát kicsit elképedtem tegnap...
Akkor a bátyám szülinapja holnap lesz, anyumé nem rég volt, ezeket mind leszervezni, kórussal volt rengeteg fellépésünk és természetesen az egyiken magamhoz híven tökéletesen leégettem magam ( a kórussal tök ellentétes irányba mentem ki, és még szerencsétlen fejet is vágtam... ) 23-át szervezgetjük még, ugye meg előtte évvégi hajtás, meg minden féle :S hát szóval, nem eseménytelen az élet az is biztos de vééégre lazítás *beledől egy fotelbe, és gyakorlatilag szétfolyik benne*
Jah, és a BKV-tól nekem nem kell félnem ott dolgozik apum, és ő nagyon nagy arc, úgyhogy ha bárki kötekszik, kérem a nevét xD (egyébként meg BKV-s szabadjegyem van, nekem nem szólnak be xD)
yaven: szijóó!^^ Tyű... ne is mondd... pl épp tegnap kért meg egy együttes(Icethunder) hogy menjek el a meghallgatásukra, mert nagyon érdekli őket a hangom, ugyanis most lesz énekes váltás. Tudni kell róluk, hogy nem egy laza amatőr együttes, mert az országot járják, és külföldön is voltak, most szerveznek egy utat Hollandiába. Tehát kicsit elképedtem tegnap...
Akkor a bátyám szülinapja holnap lesz, anyumé nem rég volt, ezeket mind leszervezni, kórussal volt rengeteg fellépésünk és természetesen az egyiken magamhoz híven tökéletesen leégettem magam ( a kórussal tök ellentétes irányba mentem ki, és még szerencsétlen fejet is vágtam... ) 23-át szervezgetjük még, ugye meg előtte évvégi hajtás, meg minden féle :S hát szóval, nem eseménytelen az élet az is biztos de vééégre lazítás *beledől egy fotelbe, és gyakorlatilag szétfolyik benne*
Jah, és a BKV-tól nekem nem kell félnem ott dolgozik apum, és ő nagyon nagy arc, úgyhogy ha bárki kötekszik, kérem a nevét xD (egyébként meg BKV-s szabadjegyem van, nekem nem szólnak be xD)
*Légy bolond és vidám, mert mint tudjuk, a hülyeség fertőző!* :D
Szerk: Misu. 2009-06-17 12:47:12
beküldve: 2009-06-17 12:42:18
(#26008) *messzeföldről, csapzottan tér be, leül egy sarokban lévő asztalhoz, és elkezd játszani a gyűrűjével. Közben a tömeget figyeli*
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
10 alatti IQ. Hát lehet, bár 70 IQ alatt már asszem növénynek lehet minősíteni (mondjuk lehet, hogy csak azért mert akkor biztosan nagyon gyökér).
Na igen. Néha azt gondolom, hogy a BKV ellenőr felvételin három kritérium van csupán:
-min. 100 kg-os testsúly
-orvos által igazolt agresszív viselkedésre való hajlam
-10 alatti IQ szint
-min. 100 kg-os testsúly
-orvos által igazolt agresszív viselkedésre való hajlam
-10 alatti IQ szint
Szopacs...:(
És a BKV ellenőrök általában tényleg félelmetesek --főleg az a típus, aki ha van jegyed, ha nincs belekönyököl a hátadba...
És ha képes megbüntetni azért mert az éves bérleted 12 papirfecnijéből nem a megfelelő van éppen nálad, amikor mindegyikre rá van írva, hogy éves bérlet.
Méghozzá hoztam maggal egy olyan szuper hírt, hogy: 23-án megyek Pestre!!^^
Szia Misu-chan és wakka!
Akkor azt hiszem "kénytelenek" leszünk 23-án is összehozni egy talit. *beírja a naptárába*
Amúgy hogy vagy? Miféle izgalmas programjaid voltak? (ha kérdezhetem)
És a BKV ellenőrök általában tényleg félelmetesek --főleg az a típus, aki ha van jegyed, ha nincs belekönyököl a hátadba...
Szerk: Yaven 2009-06-17 12:17:05
Inkább ne is folytasd, mert kezdek éhes lenni és olykor riasztó perverz vágyaim vannak (nem mintha egyébként nem...XD), szal jobb lesz majd egy belga koncerttel vígasztalódni (vagy egy kerekes banddel)
Hát igen ezek az nagydarab kopasz bácsik nagyon csúnyán tudnak nézni xD
Nekünk sikerült, szóval, ha nagyon unod magad aznap...
Azta milyen ravaszak egyesek!~~~
Csak az a gáz, hogy én már attól betojok ha egy ellenőr csúnyán néz rám a buszon nemhogy még koncerten trükközzek...
De azért értékelem a szándékot!
Csak az a gáz, hogy én már attól betojok ha egy ellenőr csúnyán néz rám a buszon nemhogy még koncerten trükközzek...
De azért értékelem a szándékot!
wakka hát becsórunk koncertre Van is egy ilyen történetem
Az egyik barátnőmmel mentünk egy naaagy koncira Pestre, csak az volt a baj, hogy neki nem vették meg a jegyet, szal úgy volt, hogy csak felkísér. Aztán apum a fejébe vette azt az ötletet, hogy a bnőm csináljon úgy mintha a sorban elhagyta volna a jegyét, mert úgysem fogják ennyi rengeteg embernél leellenőrizni, és kajak igaza volt, bnőmet ingyen és bérmentve lazán bevitték az első sorba, úgy hogy azt mondta a sorban elhagyta a jegyét... Szóval ilyen szuper dolgok is vannak (vagy ha kérdeznek nevet, mondod valaki olyanét, akiről tudod hogy megy, elvégre ha leadod a jegyedet, a nevedet nem kell mellé mondani, hogy tudják hogy már bent vagy! -figyeled a kis cseleket!?-
Méghozzá hoztam maggal egy olyan szuper hírt, hogy: 23-án megyek Pestre!!^^ (Depeche Mode
Hmmm egyik fincsibb, mint a másik~~~
Ha passzolsz egy jegyet jöhetsz fórumtalálkozni, na?
Envy a kukta... LOL X'DDD Ha jönnél Bogácsra süthetnél valami finomat, mi pedig az alárendeltjeid lennénk...
Szerk: wakka 2009-06-17 12:00:25