Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Mien vizsgád lesz?
Kedveden...hát ak nézz vmi animét, mer per pilla a kedveden én sokat nem tok segiteni, mivel nekem se nagy XD.
Nade tessék jókedvű lenni, ami még nem volt, az úgyis száguld szembe.
Kedveden...hát ak nézz vmi animét, mer per pilla a kedveden én sokat nem tok segiteni, mivel nekem se nagy XD.
Nade tessék jókedvű lenni, ami még nem volt, az úgyis száguld szembe.
beküldve: 2009-06-17 20:18:09
(#26044) Rajtam egy adag anime vagy manga most segítene. Legalábbis a kedvemen. De sajnos a pénteki vizsgámon annál kevésbé.
Hehe, menekülj gyorsabban! Bár per pill nekem nincs hová menekülni, most az animék és a fantáziám sem segit...a mai nap után...hát mindenhogy vagyok csak jól nem... de mind1
Szerk: Zoé 2009-06-17 19:48:03
Hát kérem épp menekülök az élet nevű szörny elől, ami nekem még túl nagy falat... ( )
Szia! Én a gépelemek nevű szörny elől menekülnék, de az élet nevű szörny nem engedi. Pedig nekem a gépelemek is túl nagy falat, nem hogy az élet.
beküldve: 2009-06-17 17:26:51
(#26040) Sziasztok *lehangolt*
Hát kérem épp menekülök az élet nevű szörny elől, ami nekem még túl nagy falat... ( )
Misu-chan, kölcsön adhattad volna nekem mára a hangodat XD ( )
Ezt a kicseszést: (hadarás össze-vissza)
Szió Elnar!!!!! Nocsak, azt hittem már téged se látlak.
Yaven: mér nem? Am nem is vagyok Kira. L és közte állok, szal nekem mind1 meik hal meg... Ha engem nem zavarnak ak meg élhet mind2ő
Misu-chan, kölcsön adhattad volna nekem mára a hangodat XD ( )
Ezt a kicseszést: (hadarás össze-vissza)
Anyu elkezdte h mennyek óvónőképzőre, ne mennyek művészetibe. Hagytam a művészetit, megyek ma fölvételire óvónéninek. (gondolat közben: mi a fenét keresek itt?! )Nóde sorrendbe a vizsgák:
Torna: tökéletes
Zene: hát jó
Magyar+interjú: tökéletes
Rajz: tökéletes csillaggal
Erre meg (!!!!! ):
Torna: tökéletes
Zene: hát jó
Magyar+interjú: tökéletes
Rajz: tökéletes csillaggal
Erre meg (!!!!! ):
Hirdetik kit vettek föl, s hallom h mondja egyik zenetanár h: van itt olyan aki jó zenész lenne, de nem tud énekelni. Tanárnő kiegésziti: Ilyen példa volt most a fölvételin. -kb gondoltam h ennyi, nekem annyi, mer egyedül én zongoráztam, mer hallották h zongorista vagyok. De azt mondták h sikerült! Ak meg minek hazudnak?! És emiatt az egy hülyeség miatt amiér nem én vagyok a hibás, nem vettek föl!!! Há tökély. Most mehetek matek-infóra...tökély... +anyu mentegetőzik h nem ő a hibás, én akartam óvónőnek menni. most hol az igazság????
)Szió Elnar!!!!! Nocsak, azt hittem már téged se látlak.
Yaven: mér nem? Am nem is vagyok Kira. L és közte állok, szal nekem mind1 meik hal meg... Ha engem nem zavarnak ak meg élhet mind2ő
Szerk: Zoé 2009-06-17 19:17:06
beküldve: 2009-06-17 13:58:14
(#26039) *mivel már kellően felmelegedett, és kupája is kiürült, összeszedi ami még megmaradt neki, és kilép*
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
én is reménykedem! Tényleg köszi, aranyosak vagytok^^
Viszont most elfele kell lépkednem, úgyhogy köszi mindenkinek aki végigbírta azt a 3,5 percet xD jók legyetek!
Viszont most elfele kell lépkednem, úgyhogy köszi mindenkinek aki végigbírta azt a 3,5 percet xD jók legyetek!
Deh ne már XD Ha ilyen szép hangod van ne mondogass ilyeneket. Mindenki mondja h jó, inenntöl kezdve, nincs mit tenni, elkell fogadni XD
Na jó én is mentem, mert még nem is reggeliztem
Szijasztok ^^
*Következő hozzászólással egybeszerkesztve. A moderátor*
"But... I'm a werewolf, you know!" "Yes I know, so what about it?"
Szerk: Moderátor 2009-06-18 09:53:30
És ez volt az 50000. komment az offtopicban!
*Légy bolond és vidám, mert mint tudjuk, a hülyeség fertőző!* :D
Szerk: Misu. 2009-06-17 13:37:15
hátőm... igen az az én hangom lenne x) mondtam, hogy nem illik ilyen rock-ba
Pont hogy de. Külön tetszik hogy a mélyebb részeknél kicsit ráreketdesítesz. Tutinyerő vagy.
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
L: köszönöm szépen^^ spontán orgazmus... az se rossz xD örülök, neki hogy tetszik^^
Yaven: eked is köszönöm^^ Igen-igen, tudod ezt a számot úgy vettem fel, hogy hajnali fél 3 volt, és volt bennem alkohol is xD (az egy másik dolog hogy semmi hatása nem volt az alkoholnak..xD) Az énektanárommal elvileg szétcincáljuk a számot, és ezzel fogok fellépkedni x)x)
Lady: köszi szépen:):)
wakka: ő.. mást nem merek mutatni mert azok már tragikusak ez volt az egyetlen tűrhető éjszakai felvételem
Yaven: eked is köszönöm^^ Igen-igen, tudod ezt a számot úgy vettem fel, hogy hajnali fél 3 volt, és volt bennem alkohol is xD (az egy másik dolog hogy semmi hatása nem volt az alkoholnak..xD) Az énektanárommal elvileg szétcincáljuk a számot, és ezzel fogok fellépkedni x)x)
Lady: köszi szépen:):)
wakka: ő.. mást nem merek mutatni mert azok már tragikusak ez volt az egyetlen tűrhető éjszakai felvételem
*Légy bolond és vidám, mert mint tudjuk, a hülyeség fertőző!* :D
Szerk: Misu. 2009-06-17 13:35:15
beküldve: 2009-06-17 13:33:52
(#26032) Némileg alter, nekem az eredeti jobban bejön, de csak azért mert általában azt kedvelem jobban amit korábban hallottam. Szóval majd ha valami ismeretlent hallanék jobban be tudnám lőni a véleményemet.
beküldve: 2009-06-17 13:30:56
(#26031) Szijasztok.
Misu-chan nagyon szép hangod van, csak így tovább
Misu-chan nagyon szép hangod van, csak így tovább
"But... I'm a werewolf, you know!" "Yes I know, so what about it?"
beküldve: 2009-06-17 13:29:10
(#26030) http://myselfsite.mlap.hu/ < itt a lejátszási listán van rajta, egy pöppet várni kell x)
Ez irtó jó!!! Lehet, hogy van egy-két hiba, de ezek elhanyagolhatóak a tükéletes részekhez képest.
És még azt is megkockáztatom, hogy jobb hangod van, mint az eredeti szám énekesnőjének. (Meg pont most néztem egy élőben éneklését és bizony a mélyebb hangjai szinte mind hamisak. )
Szóval gratula! Sztem tuti felvesznek az együttesbe!