Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-05-13 22:00:17
(#24635) csak ezt az egy tételt nem akartam
*buksisimi*Ez Murphy-törvénye... *buksisimi*
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Egy kis fárasztó vicc:
- Mit csinálnak a Kuroshitsuji szereplők az Alpokban?
- ???
- CIELNEK!!!! x'DdDdD
- ???
- CIELNEK!!!! x'DdDdD
Ez fájt.
beküldve: 2009-05-13 21:11:30
(#24632) Egy kis fárasztó vicc:
- ???
- CIELNEK!!!! x'DdDdD
- ???
- CIELNEK!!!! x'DdDdD
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
beküldve: 2009-05-13 20:40:09
(#24631) Sziasztok. Ki h van?
-jelentem én utóbbi napokban elunom az agyam, semmihez nincs kedvem, és múltkor letámadtak, h az ufókkal találkoztam-e ( ), h hirtelen igy eltűnt a "mosolygós kislány".
mosolygós- jó, nem tagadom (remek álca )
kislány- szálljanak le rólam
Dolgozat, vizsga, fölvételi, felelés, suli...stb rokon értelmű szavak a frászt hozzák rám eskü...
-jelentem én utóbbi napokban elunom az agyam, semmihez nincs kedvem, és múltkor letámadtak, h az ufókkal találkoztam-e ( ), h hirtelen igy eltűnt a "mosolygós kislány".
mosolygós- jó, nem tagadom (remek álca )
kislány- szálljanak le rólam
Dolgozat, vizsga, fölvételi, felelés, suli...stb rokon értelmű szavak a frászt hozzák rám eskü...
beküldve: 2009-05-13 20:34:33
(#24630) Hello mad-chan, rapider, és végül bania!
Nah én sztem megyek.. Lassan Eurodal festival, és látni akarom Hungariát! Nah csá!
Nah én sztem megyek.. Lassan Eurodal festival, és látni akarom Hungariát! Nah csá!
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Na sziasztok!!
Végre kész a kardom!!!!! Olyan jó lett hogy üti az eredetiket is
az tök jó
kinek öltözöl be?
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
beküldve: 2009-05-13 19:59:45
(#24628) Na sziasztok!!
Karakuri Engeki!!!! :Karasu!...Kuroari!...Sanshouo!
beküldve: 2009-05-13 19:55:57
(#24627) Sziasztok!
Örülök, mert kaptam külföldi Kenshin DVD-t! 52 rész van rajta egy ideig nem unatkozok.
Örülök, mert kaptam külföldi Kenshin DVD-t! 52 rész van rajta egy ideig nem unatkozok.
hát a töri az majd csak 22.-én lesz
de ez nem ment valami fényesen hebegtem-habogtam az irodalom 4, a nyelvtan 3
valahogy éreztem,hogy nem lett valami fényes, de a Csokonai tétel szerepelt a legrosszabbul , még egy gyerek húzta neki 2, 2 lett pedig tisztára éltanuló
tényleg, nem is mondtam de voltam a fodrásznál ,hát lehetne hosszabb is , de a színe jó
de ez nem ment valami fényesen hebegtem-habogtam az irodalom 4, a nyelvtan 3
valahogy éreztem,hogy nem lett valami fényes, de a Csokonai tétel szerepelt a legrosszabbul , még egy gyerek húzta neki 2, 2 lett pedig tisztára éltanuló
tényleg, nem is mondtam de voltam a fodrásznál ,hát lehetne hosszabb is , de a színe jó
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Szerk: mad_chan 2009-05-13 19:58:36
beküldve: 2009-05-13 19:40:31
(#24624) hali mindenki
megjöttem egy borzasztó magyar vizsgáról, nem tudom elhinni,hogy pont Csokonait húztam csak ezt az egy tételt nem akartam
megjöttem egy borzasztó magyar vizsgáról, nem tudom elhinni,hogy pont Csokonait húztam csak ezt az egy tételt nem akartam
beküldve: 2009-05-13 19:19:40
(#24623) beküldve: 2009-05-13 19:08:17
(#24622) Nah megjöttem!
Szia Kletta! De ne írj köszönést, mert az értelmetlen, és kaphatsz érte warnt!
Szia Kletta! De ne írj köszönést, mert az értelmetlen, és kaphatsz érte warnt!
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2009-05-13 18:40:01
(#24621)