Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Én meg megyek tanulni, mert hétvégén nem lesz időm se lehetőségem... a con hátránya
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
Az nagyon jó...
Nah de megyek egy kicsit játszani! Majd jövök sziasztok!
Nah de megyek egy kicsit játszani! Majd jövök sziasztok!
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2009-05-13 17:40:50
(#24618) Nah ezt jó tudni...
Elvileg én és Ajite is ott leszünk...
Elvileg én és Ajite is ott leszünk...
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
Király!
Alig várom h találkozzunk! Sztem majd meglepődtök...
Alig várom h találkozzunk! Sztem majd meglepődtök...
beküldve: 2009-05-13 16:30:10
(#24615) Sziastok!
Lassan itt a con! Nos lehet tudni valamit? Hol lesz a tali?
Csak mert most én is jövök!
Lassan itt a con! Nos lehet tudni valamit? Hol lesz a tali?
Csak mert most én is jövök!
Ennél a tanárnál kifejezetten terrorizálva érzem magam. Egyszerűen félek... :S nyalni ennek nem igazán lehet mert számára idézem " böcsülettel megtanult bötűk az érték nem egyéb más"
megpróbálom túlélni még a jövő évet, utána nincs bioszom viszont gyorsan begépeltem, mert van gépírás órám, sőt mérges is voltam... x)
megpróbálom túlélni még a jövő évet, utána nincs bioszom viszont gyorsan begépeltem, mert van gépírás órám, sőt mérges is voltam... x)
*Légy bolond és vidám, mert mint tudjuk, a hülyeség fertőző!* :D
[...]... hol az igazság?!?!
A borban drágám.
Add jól elő magad, nyalj ezerrel és a hosszas teperésnek előbb-utóbb beérik a gyümölcse. Vagy nem, de az már egy másik kérdés.... Hm, ezt amúgy mennyi időbe telt begépelni Oo?
Bence: x'D Tényleg...
Szerk: miyu 2009-05-13 15:33:45
beküldve: 2009-05-13 15:07:08
(#24611) Mi ez a csend így kora délután?
Emberek, valami hihetetlen hogy milyen igazságtalanságok vannak már esküszöm...
alister: miért bizonytalanodtál el?
Ma bioszon, kiselőadásokat kellett tartani választott témákból, ami nekem a vörös-zöld színtévesztés volt. Vagy 3 órát készültem vele, mert különböző helyekről gyűjtöttem plusz átolvastam, kivettem a lényeget, megírtam külön papírra a (2 oldalas) összefüggő szöveget, hogy a power point os előadásban képek és a jegyzeteléshez való szöveg legyen. Ez 3-3,5 órát vett igénybe...De legalább tudtam, hogy 5 ös lesz. Aztán ma előadom, és a tanár beleköt, hogy nem 3 perces volt, hogy a szem részei nem tartoznak ide(kikérem magamnak, azokat a szem részeket mondtam el, amin érzékeljük a fényeket/színeket, ami lényeges) meg az utolsó diánál(ilyen vizsgálat 8. ban volt hogy piros és zöld pöttyök közt a számok) elkezdi a tanár hogy most hallja először a színtévesztést... megjegyzem elmondtam hogyan keletkezik, hogyan öröklődik, milyen arányú férfiaknál nőknél, a fény útját, a színkeverést a csapokat és a pálcikákat is és mindent, de neki persze csak az volt... és azért mert én leírtam hozzá a szem részeit, akkor már nem is arról szólt az előadás amiről előadtam. oké 4 est kaptam, de ilyen munkáért sztem 5-öst kellett volna, sőt az osztálytársam, aki kivetített 3 képet, és összesen 4 mondatot makogott el, szintúgy 4 est kapott... hol az igazság?!?!
alister: miért bizonytalanodtál el?
Szerk: Misu. 2009-05-13 14:43:03
beküldve: 2009-05-13 12:37:50
(#24608) 15.oldal, annyira közel jártatok. Rá Ctrl+f eztem a "38" -ra
szóval közkívánatra:
szóval közkívánatra:
Áh, emlékszem a hubis korszakomra, akkor lett vége, amikor alkoholmérgezést kaptam tőle és 3 órán keresztül nem tudtam mozdulni, aztán másnap korareggel indultunk vonattal BP-re, az A38-as hajóra, mert ott volt országos diákönkormányzat találkozó. Aludtam előtte vagy 2 órát és hulla részeg voltam, még amikor elindultunk, akkor is.
Én képviseltem Miskolc város diákönkormányzatának kulturális tárcáját, egy előadást kellett tartanom, hogy mire is fordítjuk a pénzeket és ez miért is jó. Zene várost épít, operafesztivál stb keretében és miskolc nap, föld napja...miegymás.
Ez még rendben is lett volna, ha nem jön közbe 2 bosszantó tényező:
1. a hajón az étteremben minden ingyen volt, úgyhogy a legdrágább borból és whiskeyből (összesen 17450.- ezt nagyon megjegyeztem, pedig régen volt ennyit tuti nem fizetnék soha piáért, ha aranyból lenne sem) egyik haverommal ketten megittunk 1 üveggel.
2. a hajó "tetején" Ghana (kis afrikai ország) nap volt, tele feketékkel.
Ezekből együttesen lett a probléma, ugyanis, amikor ittasan fölmentünk a fedélzetre, hamar beestem a Dunába, de mivel részeg voltam csak pislogtam felfelé a hajóra, látom ugrál a sok fekete.
Szólok, mentőkötél hékás...nem értik...mondom help, hilfe...nem értik, erre az egyik pincér ledobja a mentőúszógumi izét, az jól fejenb*szott, de hamar visszahúztak a hajóra. Gyorsan történt, megijedni már csak a részegség miatt sem volt időm.
10 perccel később a nagyteremben az ország összes nagyvárosi diákönkormányzati küldöttsége előtt mondtam el fél órán keresztül egy olyan szöveget, amit ott voltam kénytelen kitalálni, de olyan kulturálisnak találtak engem ott vizes ruhában, részegen, hogy dupla annyi pénzt kaptunk a költségvetésbe, mint előző évben.
Ennyire emlékszem a hubis korszakomból, azóta talán csak vagy 6-7 szer ittam hubit.
Én képviseltem Miskolc város diákönkormányzatának kulturális tárcáját, egy előadást kellett tartanom, hogy mire is fordítjuk a pénzeket és ez miért is jó. Zene várost épít, operafesztivál stb keretében és miskolc nap, föld napja...miegymás.
Ez még rendben is lett volna, ha nem jön közbe 2 bosszantó tényező:
1. a hajón az étteremben minden ingyen volt, úgyhogy a legdrágább borból és whiskeyből (összesen 17450.- ezt nagyon megjegyeztem, pedig régen volt ennyit tuti nem fizetnék soha piáért, ha aranyból lenne sem) egyik haverommal ketten megittunk 1 üveggel.
2. a hajó "tetején" Ghana (kis afrikai ország) nap volt, tele feketékkel.
Ezekből együttesen lett a probléma, ugyanis, amikor ittasan fölmentünk a fedélzetre, hamar beestem a Dunába, de mivel részeg voltam csak pislogtam felfelé a hajóra, látom ugrál a sok fekete.
Szólok, mentőkötél hékás...nem értik...mondom help, hilfe...nem értik, erre az egyik pincér ledobja a mentőúszógumi izét, az jól fejenb*szott, de hamar visszahúztak a hajóra. Gyorsan történt, megijedni már csak a részegség miatt sem volt időm.
10 perccel később a nagyteremben az ország összes nagyvárosi diákönkormányzati küldöttsége előtt mondtam el fél órán keresztül egy olyan szöveget, amit ott voltam kénytelen kitalálni, de olyan kulturálisnak találtak engem ott vizes ruhában, részegen, hogy dupla annyi pénzt kaptunk a költségvetésbe, mint előző évben.
Ennyire emlékszem a hubis korszakomból, azóta talán csak vagy 6-7 szer ittam hubit.
no pussy, just the dicks
beküldve: 2009-05-13 11:45:21
(#24607) Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?