Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-05-12 08:34:38
(#24560) Reggelt'!
Ez a jó az információkezelésben, hogy a kis megszállott lény fel tud osonni. A tanár tudta nélkül.? (Azért megcáfolom, mert 4 sor vakírást 2 perc alatt megcsináljuk, ésmár fél órája nincs más feladat.)
Fórumtali; már nagyon várom, hogy megint láthassam a családot, főként Téged "occó kínai" Kami-chan. XD Bocs, ezt muszáj volt.
Misu-chan; hidd el, meg fogsz találni minket. Leszek olyan elvetemült állat, hogyordibálni fogom a szlogent; "MangaFan fórumtalálkozó!!!" *köszörüli a torkát.*
Ez a jó az információkezelésben, hogy a kis megszállott lény fel tud osonni. A tanár tudta nélkül.? (Azért megcáfolom, mert 4 sor vakírást 2 perc alatt megcsináljuk, ésmár fél órája nincs más feladat.)
Fórumtali; már nagyon várom, hogy megint láthassam a családot, főként Téged "occó kínai" Kami-chan. XD Bocs, ezt muszáj volt.
Misu-chan; hidd el, meg fogsz találni minket. Leszek olyan elvetemült állat, hogyordibálni fogom a szlogent; "MangaFan fórumtalálkozó!!!" *köszörüli a torkát.*
beküldve: 2009-05-12 01:27:57
(#24559) Jó estét Yaven^^ rég beszéltünk^^
Hát azt hiszem megindult az éjszakai élet, egyre többen vagyunk a képeket köszönöm azonnal lecsekkolom őket
Hát azt hiszem megindult az éjszakai élet, egyre többen vagyunk a képeket köszönöm azonnal lecsekkolom őket
*Légy bolond és vidám, mert mint tudjuk, a hülyeség fertőző!* :D
hát ami képeket én csináltam, azokat néhány napja leszedtem ftpmről és nincs kedvem visszatölteni
Fisi által készített képeket itt találod, ezek legalább feliratozva vannak
Yaven gyorsabb volt
Fisi által készített képeket itt találod, ezek legalább feliratozva vannak
Yaven gyorsabb volt
-
Szerk: ∂z 2009-05-12 01:07:01
beküldve: 2009-05-12 01:05:38
(#24556) Fúha, nem gondoltam volna, hogy van itt még fennt ilyenkor valaki.
Misu-chan: a fórumtalis képek itt találhatók meg: [Link]
Misu-chan: a fórumtalis képek itt találhatók meg: [Link]
Akkor kérek szépen linkeket a képek helyéről, mert szinte soha nem jutok hozzá egyhez se x) a plakátot a nagy Misu-chan felirattal inkább hanyagolom, mielőtt hülyének néznek hogy az egész országon azzal megyek keresztül (amúgy igazán kreatív) De sztem majd akkor képet rakok fel valahova, vagy valami
A "téged hogyan ismerünk fel" megoldása viszonylag egyszerű. Sőt, több megoldás is van. Az egyik, hogy csinálsz magadról képet, amiről felismerhető vagy, feltöltöd valahova, linkeled a fórumra. A másik, hogy csinálsz egy távolról is jól olvasható táblát, kitűzőt, pólót, stb., amire rá írod szép nagy nyomtatott betűkkel, hogy Misu-chan (esetleg azt is, hogy Mangafan fórum).
A "te hogyan ismersz fel minket" picit bonyolultabb (ezért lett volna jó, ha összejön az egyenpóló). Nézegesd sokat a fórumtalálkozós.... khm... sztárfotókat (vagy inkább ne, mert akkor esetleg nemhogy a conra, de Budapestre se mersz eljönni XD). Bár ha valakivel telefonszámot cserélsz, ez is egyszerűbb.
A "te hogyan ismersz fel minket" picit bonyolultabb (ezért lett volna jó, ha összejön az egyenpóló). Nézegesd sokat a fórumtalálkozós.... khm... sztárfotókat (vagy inkább ne, mert akkor esetleg nemhogy a conra, de Budapestre se mersz eljönni XD). Bár ha valakivel telefonszámot cserélsz, ez is egyszerűbb.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
a kérdés hogy engem ki ismer fel, ill én kit ismerek fel... ugyanis én sajnos senkit, és talán az egyetlen ember aki engem felismerhet az zoe x)
Így valahogy. De néhányan biztos összefutunk korábban is
pölö Azzival, mert neki hamarabb kell mennie
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2009-05-12 00:27:01
Igen igen^^ pl ezért is jó lenne valakivel majd számot cserélnem x) Annyira rossz hogy Egerben elcsórták a digitálisom...:S de sebaj majd lenyúlom bátyámét
amúgy hát igen még fent vagyunk,én speckó nem megyek suliba... azaz 4-e óta nem voltam ^^ tehát most megtehetem a baglyozást
amúgy hát igen még fent vagyunk,én speckó nem megyek suliba... azaz 4-e óta nem voltam ^^ tehát most megtehetem a baglyozást
Szerintem nem feltétlenül kell megadnod a számod, de ha biztosra akarsz menni, akkor mindenképp tégy így. Ugyanis meg fogunk beszélni egy konkrét időpontot, és ha esetleg nem tudsz odajönni, késel, telefonálunk.
szuper^^ értesítés telefonon lesz? mert akkor valakinek meg kéne adnom a számom x) Úr Isten el sem hiszem eskü, hogy felmegyek és ráadásul még veletek is találkozom....
beküldve: 2009-05-12 00:13:52
(#24548) Visszatértem, feladva az írást... Most úgy érzem magam, mint aki megbukott valamiből. No sebaj, holnap is lesz nap...
Nem gondoltam, hogy még itt lelek valaki(ke)t. Tök jó! Amúgy sem tudnék még aludni...
Nem gondoltam, hogy még itt lelek valaki(ke)t. Tök jó! Amúgy sem tudnék még aludni...
hát egy ilyen dui, 4-5 körülről volt szó, h mindenki körbenéz, részt vesz amin akar, vásárolgat, sikongat, fangörlködik, szóval mindenki amit akar aztán meg majd vhol kinn összefutunk. ha jól emléxem
-
ilyenkor rendet rakni? fú... ezt én tuti büntetésként élném meg...főleg ilyen időpontban lesz fórumtali a conon?(hlye kérdés gondolom lesz) de tudsz valamit arról hogy kik hol és mikor?