Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Talán sátorozni kéne? Pecsa mellett lenne rá lehetőség
Az összes illetékes istenek látják a lelkemet, nem vagyok én semmi jóféle buli elrontója, de nem ez a legjobb ötlet a szeletelt kenyér óta... "A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-05-10 19:37:36
(#24514) Helloka mindenkinek
csak egy kérdésem volna
úgy tom h előre is meglehetett venni v lehet most is a conra a jegyet ( de sokan monták h elfogyott ) de a con honlapján azt írják lehet majd akkor is venni jegyet cs annyit szeretnék tudni , h tényleg lehet akkor venni v akkor már cs limitált mennyiségben van, v 9 óra helyett reggel 6 kor kell ott lennem megelőzve a fanokat?
csak egy kérdésem volna
úgy tom h előre is meglehetett venni v lehet most is a conra a jegyet ( de sokan monták h elfogyott ) de a con honlapján azt írják lehet majd akkor is venni jegyet cs annyit szeretnék tudni , h tényleg lehet akkor venni v akkor már cs limitált mennyiségben van, v 9 óra helyett reggel 6 kor kell ott lennem megelőzve a fanokat?
ez az első conom ha sikerül rá jegyet szereznem
beküldve: 2009-05-10 15:50:49
(#24513) A szállással én is gondban vagyok Alvás nélkül meg nem bírom ki a vasárnapot... Talán sátorozni kéne? Pecsa mellett lenne rá lehetőség
"I used to always cry and give up...I nearly went the wrong way...but you...you showed me the right way...I was always chasing you...wanting to overtake you...I just wanted to walk with you...I wanted to be with you...you changed me! Your smile saved me! So I’m not afraid to die protecting you!! Because I-- love you..."
beküldve: 2009-05-10 15:01:03
(#24512) Haza értem osztálykirándulásról. És azt kell mondanom, hogy ez teljes joggal pályázhat az Eddigi legjobb Osztálykirándulás címre!
Con... hát én nem tudom, hogy lesz... Ajite-kunt nem akarják szülei elengedni. És ha nem jöhet nincs szállásom, és nincs Kira... :S
Con... hát én nem tudom, hogy lesz... Ajite-kunt nem akarják szülei elengedni. És ha nem jöhet nincs szállásom, és nincs Kira... :S
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
beküldve: 2009-05-10 14:22:07
(#24511) Conon majd figyellek titeket, tudjátok, hogy én is ott leszek csak hát ugye nem ismerek innen senkit
"I used to always cry and give up...I nearly went the wrong way...but you...you showed me the right way...I was always chasing you...wanting to overtake you...I just wanted to walk with you...I wanted to be with you...you changed me! Your smile saved me! So I’m not afraid to die protecting you!! Because I-- love you..."
te jó ég.. velem mondjuk még plusz két ember lesz vasárnap pedig olyan 3 körül ellépünk,h ogy legyen időnk elmenni sugar shop ba és aránéba^^(tudjátok aki ritkán van pesten, annak minden lehetőséget ki kell használnia hogy sugárba illetve KFC ben egyen mert vidéken ezek még nem találhatóak meg:( )
rapider ajánlom hogy jó legyen!
rapider ajánlom hogy jó legyen!
*Légy bolond és vidám, mert mint tudjuk, a hülyeség fertőző!* :D
beküldve: 2009-05-09 18:52:32
(#24509) Hát ezt nem hiszem el! Eddig is utáltam ezt az országot, de ez már kicsit nekem sok!
MSN-en beszélek 1 sráccal. Első tanuló, hibátlanul beszél idegen nyelveket. Mondja h nézzem meg a román tesztlapot, mer vmi el van lőve, és a TV-ben is hallotta. Elő se veszem, kérdeztem h a szövegben a névcsere-e a hiba, mer azon én az egyik felügyelő tanárral kb 15 percet veszekedtem h el van irva. TV-ben azt mondják 8 pontot lehúznak érte, pedig ők rontották el. Először az volt h nem húzzák le, most meg az h a diákoknak észre kellett volna venni! Igy is rossz lett a dolgozat, de most nekem annyi.
Ők se tudják a saját nyelvüket, de tőlünk elvárják h megtanuljuk. Most mi lesz?
Ők se tudják a saját nyelvüket, de tőlünk elvárják h megtanuljuk. Most mi lesz?
Nekem ez már a 2. szerenádom volt^^
Egész Ceglédet végig jártuk =D
Ó, nekünk az is egy éjszaka volt, amíg kimentünk a magyar tanárunkhoz Dél-Budára, meg tőle Óbudára, a drámaelmélet és színháztörténet tanárunkhoz. Egész Ceglédet végig jártuk =D
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Köszi a magyarázatot, bár mi ilyet nem csinálunk. Idén ballagok 8-ból. (Ezt de fura mondani/irni ) És ilyenről eddig nem hallottam. Am ha jobban meggondolom, esetleg 2-3 tanárom van, akit még szeretnék látni ballagás után. (3 tanár a 40-ből )Ballagás előtt meg látom őket eleget.
+amilyen kedvesek, már 4-an visszautasitották a meghivónkat, mer nem jönnek tablófényképezésre. Szép.
(legalább vmi normális kifogást kaptak volna)
Várjunk. Lovaskocsi?
+amilyen kedvesek, már 4-an visszautasitották a meghivónkat, mer nem jönnek tablófényképezésre. Szép.
(legalább vmi normális kifogást kaptak volna)
Várjunk. Lovaskocsi?
Szerk: Zoé 2009-05-09 15:28:48
Ha elvégzel egy sulit, általában ballagás előtt-után mentek az egész osztállyal a tanároknak szerenádozni.
Lovaskocsival
Jó volt :)
Lovaskocsival
Jó volt :)
MIANEVED?!
Nem magyaráznád meg milyen szerenádra gondoltok? Nem egészen értem. Nem is, javitok: egyáltalán nem értem.
Éééés felébredtem xD
Jó reggelt!
Milyen nap van?
Jó reggelt!
Milyen nap van?
LOL. Szombat.
Milyenek a tanárok a szerenádon?
Én sajnos csak egy szerenádon vettem részt anno, de az is nagyon ereszd el a hajam partyra sikeredett.
Volt egy olyan, ahol két fiatal angol tanárunk együtt tartotta a bulit, és egyikükre - egy valóban elég dögös, hosszú lábú hosszú vörös hajú, tanárnőre - rámozdult az egyik kanos osztálytársam. Szegény nő...
Aztán ott a kémia tanárnőnk esete. Már az eddigi tapasztalatokból leszűrtük, hogy oda csak úgy szabad menni, hogy utána máshova úgysem tudnánk menni. A hölgy ugyanis - csak hogy érezzük hol is vagyunk - kémcsőből kínálta a pálinkát. Jóóó ütős házi pleszt ráadásul.
És nem voltam ott. Brühühü.
beküldve: 2009-05-09 14:55:34
(#24503) Sziasztok, ki hogy van?
Envy: asszem szombat. *az újján számolgatja*
Úgy-e nem a senkitől kérdeztem mint tegnap?
Envy: asszem szombat. *az újján számolgatja*
beküldve: 2009-05-09 14:35:55
(#24502) beküldve: 2009-05-09 13:52:48
(#24501) na sziasztok!!!!!
Igen misu majd conon láthatsz minket
majd jól fogod érezni magad ezzel a társasággal
Igen misu majd conon láthatsz minket
majd jól fogod érezni magad ezzel a társasággal
Karakuri Engeki!!!! :Karasu!...Kuroari!...Sanshouo!