Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-05-11 16:27:37
(#24530) Hivatalos bejelentés:
A forumos egyen pólókból nem lesz semmi.
TomCat NEM ír vissza érdeklődő e-mailünkre...
Majd máskor...
A forumos egyen pólókból nem lesz semmi.
TomCat NEM ír vissza érdeklődő e-mailünkre...
Majd máskor...
MIANEVED?!
Valószínüleg ez offolásnak fogjátok venni. Nincs köztetek valaki aki tudna nekem egy olyan oldalt mondani ahol fenn van az egész Kuroshitsuji anime? Ha magyar feliratos akkor külön jó, de ha nem az se baj.
Szia
[Link]
Ezt az oldalt találtam. Remélem jó lesz. Nem tudom, hogy hány részes, de ezen az oldalon 14 rész van megadva (magyar felirattal)
愛するときに私は少し値する。なぜなら私は彼を必要とし (Akkor szeress, amikor legkevésbé érdemlem. Mert akkor van rá nagy szükségem)
Szerk: Yume Tsuki 2009-05-11 16:28:17
beküldve: 2009-05-11 16:13:26
(#24528) Valószínüleg ez offolásnak fogjátok venni. Nincs köztetek valaki aki tudna nekem egy olyan oldalt mondani ahol fenn van az egész Kuroshitsuji anime? Ha magyar feliratos akkor külön jó, de ha nem az se baj.
Sötétség nélkül nincs fény.
beküldve: 2009-05-11 16:07:13
(#24527) na sziasztok!!!!
Tök zsír volt a fórumtali mihonál.Aki meg akarja nézni a beszámolót az a fórumtali toppicban megtalálja
Tök zsír volt a fórumtali mihonál.Aki meg akarja nézni a beszámolót az a fórumtali toppicban megtalálja
Karakuri Engeki!!!! :Karasu!...Kuroari!...Sanshouo!
Úgy látszik, a Yaven-féle dörgedelem extra hatásos volt
vagy csak közeleg az évzáró, és az aprónépet keményebben fogják otthon?
Hát ahogy nézed... én a pénteket és a szombatot osztálykirándulás miatt kivéve minden nap 6 órát voltam/vagyok/leszek online kb.... és én rendszeresen járok ide, de nem írt senki, illetve nem sokan. Se szombat este, se vasárnap. Akkor meg nem fogok írni, ha nincs kinek (hát még ha van kinek, de nem érdeklik)
Amúgy múltkor is... már meg ne haragudjatok, de ez a topik beszélgetésre való. És akik fent voltak online, azok beszélgettek. És mivel 3-4-en voltunk, azért tűnt úgy, hogy elárasztjuk a fórumot. De ha jobban megnézitek, akkor esténként ugyan ez szokott menni. Pár ember (5-6) itt ül a gép előtt 11-ig és beszélget. Erre való ez a topik. Amúgy meg nem tudom, hogy a ,,kicsik'' mennyivel elfoglaltabbak, mint ti, a nagyok. Én úgy látom, hogy jóval kevesebb ember jár most ide fel, ami betudható akár a tanulásnak, az év végi hajrának is. Részemről lesz két vizsgám, de ez nem igen akadály... Sőt, végre van valami izgalom is a suliban
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
beküldve: 2009-05-11 15:16:07
(#24525) Sziasztok^^
Gyerekek, ez dúrva a könyvtárunkban van kölcsönözhető MANGA!!!
Bár nem olyan nagy a választék, 1db volt jelenleg is kölcsönözhető, de akkor is vanXD
Gyerekek, ez dúrva a könyvtárunkban van kölcsönözhető MANGA!!!
Bár nem olyan nagy a választék, 1db volt jelenleg is kölcsönözhető, de akkor is vanXD
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
beküldve: 2009-05-11 13:36:28
(#24524) Sziasztok!^^
Dragda Húgom: OMGoddess!!!
Feltűnt, hogy nem látlak fórumon, de gondoltam sok dolgod akad, tanulsz, ilyesmi... Örülök, hogy újra itt vagy!*ölelés*
Dragda Húgom: OMGoddess!!!
Feltűnt, hogy nem látlak fórumon, de gondoltam sok dolgod akad, tanulsz, ilyesmi... Örülök, hogy újra itt vagy!*ölelés*
és Dragda-csan, milyen érzés megint új arcnak lenni?
Őszintén szólva, ha már így meginterjúvoltál... Közölném, hogy nem izgat a dolog.
Ti úgyis tudjátok ki vagyok, az utánam érkezők meg majd megtapasztalják, muhaha!
A "csan"-t kérhetném mellőzni? Csak muszájból raktam a nevem mögé... *durci*
Közben lelépek zéházni, sziasztok!
Visszatértem! Végre!
Szerk: Dragda O'Riley 2009-05-11 12:36:55
beküldve: 2009-05-11 11:54:35
(#24522)
Szerk: ∂z 2009-05-11 12:00:28
Szia Dragda, jó újra itt is látni téged! Úgy látszik, a Yaven-féle dörgedelem extra hatásos volt
Szia idegen!
És én ismerve saját szüleim, a sulira tippelnék... tanuljanak is a srácok.
Visszatértem! Végre!
beküldve: 2009-05-11 11:38:04
(#24520) Szia Dragda, jó újra itt is látni téged!
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
dögöcskéim megnevezés nagyon találó
szióóóóóóóóóóó
dögöcském.... *fetrengve felröhög, miközben a tannő a mesterséges táplálást ecseteli*
Foggggalmam sincs, miért nem enged be. Illetékeseknek írtam, kaptam is választ, de akkor se volt jó. És most untam meg a láblógázást...
Visszatértem! Végre!
beküldve: 2009-05-11 11:15:27
(#24517) Üdv Hölgyeim és Uraim!
Dragda O'Riley visszatért! Igaz más néven, de még mindig én vagyok az a hibbant csajszi!
Jelentem meguntam, hogy a régi nevemmel nem tudok belépni fórumra, így újra regeltem... Jobb ötletem nem volt.
HIÁNYOZTATOK DÖGÖCSKÉIM! *nagyölelés*
Dragda O'Riley visszatért! Igaz más néven, de még mindig én vagyok az a hibbant csajszi!
Jelentem meguntam, hogy a régi nevemmel nem tudok belépni fórumra, így újra regeltem... Jobb ötletem nem volt.
HIÁNYOZTATOK DÖGÖCSKÉIM! *nagyölelés*
Visszatértem! Végre!
Szerk: Dragda O'Riley 2009-05-11 11:15:55
beküldve: 2009-05-10 20:01:01
(#24516) Hello mindenkinek!
Kinek milyen napja volt?(remélem jó)
Nah megyek.. csá!
Kinek milyen napja volt?(remélem jó)
Nah megyek.. csá!
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Szerk: Morduk 2009-05-10 21:26:45