Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Az az utolsó programpont miért nem lep meg...
Polietilén tenmagad jó drága lehetett. Én ma a Sakurazakában vettem Elfen Liedes kitűzőt, ajándékba, az kissé szerényebb költségvetésű volt.
Az a kép kész...és nem dobtak ki titeket?
Polietilén tenmagad jó drága lehetett. Én ma a Sakurazakában vettem Elfen Liedes kitűzőt, ajándékba, az kissé szerényebb költségvetésű volt.
Az a kép kész...és nem dobtak ki titeket?
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2009-05-07 18:38:02
(#24469) ma volt egy minimál fórumtali, Kami, Narutó, én. Narutónál taliztunk, majd elmentünk Holdfénybe, ott ökörködtünk egyet. Narutó tudathasadásos lett, átalakult Icsigóvá és holóvizálódott: csak arős idegzetűeknek
aztán vettünk új Mondót, cuki L-es poszter van benne. én vettem még egy polietilén ént, nagyon jó illata van :
aztán vettünk ráment
aztán vettünk új Mondót, cuki L-es poszter van benne. én vettem még egy polietilén ént, nagyon jó illata van :
aztán vettünk ráment
-
Szerk: ∂z 2009-05-07 18:40:41
Körkérdés:
Van nekem egy elég viseltes nec-kesztyűm (=olyan, minr a necharisnya. ) Szeretnék venni egy újat, de nem találok sehol. Valaki esetleg tud segíteni, hogy hol keressek ilyet?
A 4-6-os baross utcai megállójánál, Margit híd felől érkezve jobb oldalon van egy 'dark' bolt, nem emlékszem a nevére, sem arra, hogy említettem-e már, de ott biztos lehet 1000-2000 Ft körül necckesztyűt venni.
Alister:
Kiolvastam az Eriket, nagyon király volt! Csak olyan kis rövidke. Kedvencem változatlanul: bár lehetetlen volna kéjenc módra csücsöríteni, ha csak egy szarus csőrrel rendelkezel, de a papagájnak sikerült.
Ha szombaton jössz, hozom.
Ha szombaton jössz, hozom.
Rapider: Kész a kard, ezek szerint? Tőgyfábó'? Jössz szombaton? Akkor tudod mit kérek...
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szerk: Fiszi 2009-05-07 18:38:43
beküldve: 2009-05-07 18:36:07
(#24467) Sziasztok gyereke!!
igen miho egy hét és con De ez nekünk csak jó. Majd viszem a kardomat és aki rosz lesz az áldozatúl fog esni nekem
igen miho egy hét és con De ez nekünk csak jó. Majd viszem a kardomat és aki rosz lesz az áldozatúl fog esni nekem
persze csak vicceltem
Karakuri Engeki!!!! :Karasu!...Kuroari!...Sanshouo!
beküldve: 2009-05-07 17:57:13
(#24466) Szervusztok, kedveskéim!
Fűha, jövő héten Con! Olyan hihetetlen, én valamit marhára félreszámoltam, mert nem hittem volna, hogy ilyen hamar itt lesz.
Körkérdés:
Van nekem egy elég viseltes nec-kesztyűm (=olyan, minr a necharisnya. ) Szeretnék venni egy újat, de nem találok sehol. Valaki esetleg tud segíteni, hogy hol keressek ilyet?
Fűha, jövő héten Con! Olyan hihetetlen, én valamit marhára félreszámoltam, mert nem hittem volna, hogy ilyen hamar itt lesz.
Körkérdés:
Háj every bodri!
Én megnéztem! Egymás után háromszor... nagyon brutális lett szerintem Gyönyörű kivitelezés, jó látványeffektek, lélegzetelállító tájak, kimondhatatlanul szuper jelmezek, és... EGY DISZNÓSZEMŰ ARAGORN! Azthittem tönkrevágja majd az egészet, de hál' Illuvatarnak meg lehetett szokni. Amúgy ezt is vártuk tőle:
Mondjuk kicsit hoszabb is lehetett volna, 5000$-ból, azaz kb 1 millából kihozhattak volna egy egész estés filmet is.. de kellemesen el lehet vele ütni 40 percet.. mondjuk ha 3x nézem meg, az 120 perc, az már egész jó...
Azzi: Nálunk VEM volt/van (Veszprémi Egyetemi Napok ) és mivel a kolesz itt van az utca szemközti oldalán, 2 napja nem alszom
Amúgy a Gyűrűk Urás fanfilmet megnézte esetleg valaki vagy ne is reménykedjek?
Én megnéztem! Egymás után háromszor... nagyon brutális lett szerintem Gyönyörű kivitelezés, jó látványeffektek, lélegzetelállító tájak, kimondhatatlanul szuper jelmezek, és... EGY DISZNÓSZEMŰ ARAGORN! Azthittem tönkrevágja majd az egészet, de hál' Illuvatarnak meg lehetett szokni. Amúgy ezt is vártuk tőle:
Elkapja gollamot, lezúz 1-2 arrajáró orkbandát tök egedül, majd megfutamít egy Nazgult... hát igen, a jó öreg Aragorn...
Mondjuk kicsit hoszabb is lehetett volna, 5000$-ból, azaz kb 1 millából kihozhattak volna egy egész estés filmet is.. de kellemesen el lehet vele ütni 40 percet.. mondjuk ha 3x nézem meg, az 120 perc, az már egész jó...
Azzi: Nálunk VEM volt/van (Veszprémi Egyetemi Napok ) és mivel a kolesz itt van az utca szemközti oldalán, 2 napja nem alszom
"Release in control of the coercive systems 3... 2... 1... [i]released[/i]... Unproved situation recognized, category [b]A[/b]... convenesing the Cromwell's invocation... humility instructions are left for limited use untill the enemy has been ended silent."
Szerk: Ajite 2009-05-07 17:53:26
Szerk: ∂z 2009-05-07 17:39:22
beküldve: 2009-05-07 17:37:02
(#24463) halljátok... életemben előszor elfáradtam leckeírás közben xD
Etikából kell fogalmazást írni a következő címszavakkal( ez nem kötelező, csak kénbe a jegyjavítás, mert van 2 1-esem,az egiky házi miatt, a másik felszereléshiányért)
-Lehet-e barátság felnőtt és egyrekek között?
-Lehet-e barátság tanár és diákja között?
-Lehet-e barátom egy állat?
-Lehet-e barátság,az ami elmúlt?
legalább másfél/2 oldal hossszúnak kell lennie, eddig 15 perc alatt 1 oldalt írtam és most kezdem a 3-ik címszót
Etikából kell fogalmazást írni a következő címszavakkal( ez nem kötelező, csak kénbe a jegyjavítás, mert van 2 1-esem,az egiky házi miatt, a másik felszereléshiányért)
-Lehet-e barátság felnőtt és egyrekek között?
-Lehet-e barátság tanár és diákja között?
-Lehet-e barátom egy állat?
-Lehet-e barátság,az ami elmúlt?
legalább másfél/2 oldal hossszúnak kell lennie, eddig 15 perc alatt 1 oldalt írtam és most kezdem a 3-ik címszót
Egómat kifényezve kihirdeteem,hogy eszményi kéziratomat szivesen bescannelem, annak aki kéri
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2009-05-07 16:40:18
(#24462) Sziaztok!
Nem bírok a véremmel esküszöm kell szereznem egy kis pénzt, hogy a cosplay ruhámat összevarrassam még a fele kb hiányzik... drukkoljatok, hogy sikeresen összerakjam!
Istenem már 2 órája csuklok, és bármit csinálok, nem marad abba
Nem bírok a véremmel esküszöm kell szereznem egy kis pénzt, hogy a cosplay ruhámat összevarrassam még a fele kb hiányzik... drukkoljatok, hogy sikeresen összerakjam!
*Légy bolond és vidám, mert mint tudjuk, a hülyeség fertőző!* :D
Ki volt MEN-en?
Az mi csoda? Miskolci Egyetemi Napok...ilyen koncertes leivós, valahol van weboldal is programmal, bár koncertet csak kaukázust meg quimby-t izgultam végig, aztán találkoztam ritkán látott ismerősökkel és iszogattunk, meg karaokeztam természetesen
no pussy, just the dicks
beküldve: 2009-05-07 11:29:17
(#24459) Ki volt MEN-en? Én voltam (más úgysem), jobb volt az eddigi összesnél, pedig már annyira lent volt tavaly is a színvonal
De tegnap nagyon oké volt.
De tegnap nagyon oké volt.
no pussy, just the dicks
A jövőre nézve hasznos információk szerzésére irányuló kérdés: neked úgy általánosságban beszél hiába az ember vagy csak ma reggel hatalmasodott el rajtad fórumtroll éned?
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-05-07 09:24:04
(#24457) Envy: Na ez vagány volt!
"Pest éjjel sem kihalt"
Nem bizony... *éjjeliragadozó*
"Pest éjjel sem kihalt"
Nem bizony... *éjjeliragadozó*
Itt meg kimész, sétálsz, egy lélek nincs max akik jönnek a vonattól..
MIANEVED?!