Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Ráadásúl egész törin nem tudtam koncentrálni mivel női bajaim is pont akkor törtek rám és nem kis remegés és görccsel járt-.-
Asszem meg tudlak érteni.
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
beküldve: 2009-05-06 16:23:04
(#24424) Nah én elugrok pályát tesztelni... Találtam 3288 pályát heroes3-hoz. Ezzel most el leszek... L leszek egy ideig
*édességhiányban szenved* Ja ne!
*édességhiányban szenved* Ja ne!
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
Ráadásúl egész törin nem tudtam koncentrálni mivel női bajaim is pont akkor törtek rám és nem kis remegés és görccsel járt-.-
Asszem meg tudlak érteni.
MIANEVED?!
beküldve: 2009-05-06 16:19:03
(#24422) Na sziasztok! Ma túl estem a törin, mondhatom jó nehéz volt, jó ha összehoztam azt a 20 pontot nagy nehezenT_T*reménykedik*
Ráadásúl egész törin nem tudtam koncentrálni mivel női bajaim is pont akkor törtek rám és nem kis remegés és görccsel járt-.- Most komolyan hogy lehetek ilyen szerencsétlen?Y_Y
Ráadásúl egész törin nem tudtam koncentrálni mivel női bajaim is pont akkor törtek rám és nem kis remegés és görccsel járt-.- Most komolyan hogy lehetek ilyen szerencsétlen?Y_Y
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
beküldve: 2009-05-06 16:15:46
(#24421) Envy ne értsd félre, csak marha rossz kedvem van, azért szólogatok be.. tudjátok, az az általános rosszkedv, olyan byroni spleen...
És örülök hogy legalább olvashatóan tudok írni ezen a sz'r laptopon....
+ irigykedem hogy én nem voltam ott
És örülök hogy legalább olvashatóan tudok írni ezen a sz'r laptopon....
"Release in control of the coercive systems 3... 2... 1... [i]released[/i]... Unproved situation recognized, category [b]A[/b]... convenesing the Cromwell's invocation... humility instructions are left for limited use untill the enemy has been ended silent."
Úgy van, azért mondom magamról, hogy Kira vagyok, mert Kira sosem mondaná magáról, hogy Ő Kira, ezért ha nem mondanám, L egyből rájönne, mivel nem mondom, hogy én vagyok Kira.
Excellent experience of 'The Lord of the Rings' and 'The Silmarillion' is nedded for the following text
Excellent experience of 'The Lord of the Rings' and 'The Silmarillion' is nedded for the following text
L pedig csak kipattant Illúvatar koponyájából, tehát egy ainu, de nem ment Ardára, ezért nem lett vala, egy másik dimenzióban a földre szállt, és ott elkezdett igazságot osztani. Bár lehet, hogy nem is ainu, csak maia, mivel nem Illuvatar teremtette, csak beverte a fejét és kipattant belőle egy darab.
Hát ez odavág Miket nem tudsz?! Én ilyeneket miért nem tudok magamról?
Am ha sokat fecsegsz, akkor elkezdek rád gyanakodni
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
Jah úgy más. Csak a kérdés az volt h vannak-e szülei. És mivel gondolom L nem egy őrült tudós valós, ember formájú teremtménye, igy kell/kellett h legyenek szülei.
És ja, "árvaházban" nőtt föl.
Ajite: tolvaj. Kezded átvenni a logikámat.
És ja, "árvaházban" nőtt föl.
Ajite: tolvaj. Kezded átvenni a logikámat.
Szerk: Zoé 2009-05-06 16:07:46
Exiled: Akkor nyáron várunk!! Amúgy meg hogyhogy én nem is tudtam róla, hogy Kaminaga tud gitározni?!?
köhhmm...az egy kicsit (nagyon) nagy túlzás, hogy tudok....mondjuk úgy, hogy megyeget XD
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Hogyan lenne már ő Kira? Még csak a K sem stimm
L-nek mióta vannak szülei?
Úgy van, azért mondom magamról, hogy Kira vagyok, mert Kira sosem mondaná magáról, hogy Ő Kira, ezért ha nem mondanám, L egyből rájönne, mivel nem mondom, hogy én vagyok Kira.
Excellent experience of 'The Lord of the Rings' and 'The Silmarillion' is nedded for the following text [SPOILER]L pedig csak kipattant Illúvatar koponyájából, tehát egy ainu, de nem ment Ardára, ezért nem lett vala, egy másik dimenzióban a földre szállt, és ott elkezdett igazságot osztani. Bár lehet, hogy nem is ainu, csak maia, mivel nem Illuvatar teremtette, csak beverte a fejét és kipattant belőle egy darab. [/SPOILER
"Release in control of the coercive systems 3... 2... 1... [i]released[/i]... Unproved situation recognized, category [b]A[/b]... convenesing the Cromwell's invocation... humility instructions are left for limited use untill the enemy has been ended silent."
Szerk: Ajite 2009-05-06 16:13:19
Nem úgy értettem...
Hanem sosem ismertük meg őket, és elvileg árvaházban nevelkedett ő is...
Hanem sosem ismertük meg őket, és elvileg árvaházban nevelkedett ő is...
Még jó h nem ő Kira. Igaz, h Kira egy gonosz szereplő az animében -ezt még le lehet utánozni- de azt se feledjük h egy zseni.-na ezt nehezebb egyszerűen tetetni.-
Őőőő......Pl mióta megszületett.....
Őőőő......Pl mióta megszületett.....
Én nem nagyon akartam menni, de kifizették a vonatjegyem, össze dobtak rá
Remélem megfelel?
Mellesleg van egy kis különbség az között, aki tud helyesen írni, de véletlen gépel el, és az között aki nem tud, és alapból így ír.
Szegény anyád
és az teljesen lényegtelen hogy ez a senki lesz az Új Világ istene. Most még lényegtelen...
Ez meg kb. már lejárt lemez.
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2009-05-06 16:00:22
Aham. Te meg azér vagy zseni, mer az avád csak átverés mi? Vagy bonyolultabb akar lenni, és mindenki azt hiszi, h Kira nem fedi föl magát könnyen, igy az avádra pillantva mindenki azt mondja h ál Kira vagy, közben meg te vagy Kira.
Hogyan lenne már ő Kira? Még csak a K sem stimm
Am abban meg van valami, hogy nem szoktam megsértődni... csak néha... és az is főleg a szüleim miatt van itthon.
kifizették a vonatjegyem, össze dogtak rá xD
Ez cseppet sem félreérthető....
Amúgy ismerős ez a 'csak-úgy-elmegyünk-és-hüly lünk' dolog ( ez de T. Pratchettes volt ) jó is az.
És igazad van, ne hagyd, hogy egy 16 éves senki kritizáljon!
és az teljesen lényegtelen hogy ez a senki lesz az Új Világ istene. Most még lényegtelen...
U.i: elegem van belőle hogy hülyeségeket írkálok, csak karanténban vok nagyanyámnál, ( ) ergo unatkozom.
Szerk.: Nagyanyám laptopján (jajjdehülyénhangzik) nekem is angol a billentyűzetfestésem, de magyarra van álltva, narha zavaró, de elég kocka vok, hogy tudom fejől az összes billentyűt, le sem nézek gépeléskor.. ^^ Csak az Í és az Ű van máshol....
Az őznek azért nincs kereke, mert sokat WoWozott, és kocka lett.
Szerk: Ajite 2009-05-06 15:51:03
semmi gond, angol a billentyűzetem, ami még kicsit szokatlan xD
majd talán ma visszacserélem, mert nincs erőm programozni:P
emberek, most jön a világ legjobb kérdése: Miért nincs az őznek kereke?
(ez komoly, unokatesómnak egyetemen első félévben feltették ezt a kérdést egy dolgozatban. a tanár azt mondta,ha meg tudod válaszolni, akkor llehet belőled programozó, ha nem akkor csak nehézkesen)
majd talán ma visszacserélem, mert nincs erőm programozni:P
am meg legalább mi perverzek tartsunk össze
emberek, most jön a világ legjobb kérdése: Miért nincs az őznek kereke?
(ez komoly, unokatesómnak egyetemen első félévben feltették ezt a kérdést egy dolgozatban. a tanár azt mondta,ha meg tudod válaszolni, akkor llehet belőled programozó, ha nem akkor csak nehézkesen)
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"