Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Ohayo!
Mintha a délutáni 14 óra határozottan nem reggeli időpont lenne... Vagy csak én vagyok túlságosan rugalmatlan?
Nem hinném, hogy Veled lenne gond, már nekem is feltűnt, hogy sokan rosszul használják a köszönéseket. Az "Ohayo" használata tökéletes példája ennek.
Akkor egy rögtönzött nyelvlecke:
Ohayo (gozaimasu)! (Jó reggelt! = reggel és a délelőtti órákban)
Konichiwa! (Jó napot! = napközben, délután)
Konbanwa! (Jó estét! = este hat után pl... MOST. )
Elköszönéskor:
Sayonara! (Viszont látára/Szia!)
Jane! (ejtsd: dzsánee!; Viszlát később!)
De ha nem akarunk túl udvariasnak látszani, vagy épp a lazaságunkat akarjuk kifejezni, jöhet egy Domo. A "domo" ugyanis univerzális szócska, szinte mindent jelent; köszönést, hálát, igent, bocsánat kérést.
Miho féle japán nyelvleckék THE END.
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-05-05 19:36:23
beküldve: 2009-05-05 19:27:04
(#24364) Ja meg a holnapi törire is, mert ahhoz mák kell hogy tudjam*sosem volt egy töri guru*
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
szurkolok!
törire nem szurkolok, felesleges: 0.0 tanulással megvolt 4esre. csak figyelni kell
de ha nagyon akarod drukkolok arra is
törire nem szurkolok, felesleges: 0.0 tanulással megvolt 4esre. csak figyelni kell
de ha nagyon akarod drukkolok arra is
-
Szerk: ∂z 2009-05-05 19:28:46
beküldve: 2009-05-05 19:21:13
(#24362) Na gyerekek belenéztem a béta nem hivatalos matek megoldásokba és mondhatom elvileg meg kell lennie a 20 pontnak, de biztosra nem mehetek emlék szerint, meg majd holnap a hivatalos megoldásnál jobban tudok pontot számolni de a biztos eredmény hogy átmentem majd csak jövőhéten tudom meg>.<
de most kaptam egy kis reményt hogy esetleg átmentem
Na szurkoljatok hogy tényleg átmenjek, ne csak álmodjak róla^^
de most kaptam egy kis reményt hogy esetleg átmentem
Na szurkoljatok hogy tényleg átmenjek, ne csak álmodjak róla^^
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
beküldve: 2009-05-05 19:09:27
(#24360) Hello mindenkinek! Kinek milyen napja volt?
Zoe: Nah végülis mit néztél meg? Bleach or Soul Eater?
Soul Eater: Majd jövök, de most megnézem a 8. részt!
Nah, de most openingvan most írhattok!
Zoe: Nah végülis mit néztél meg? Bleach or Soul Eater?
Soul Eater: Majd jövök, de most megnézem a 8. részt!
Nah, de most openingvan most írhattok!
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Szerk: Morduk 2009-05-05 19:12:45
beküldve: 2009-05-05 18:34:34
(#24359) Nagy nehezen ráveszem magam, hogy tanulok bioszból...Erre nem bealszok fölötte??? Olyan uncsi ez az etológia rész.
Elmentem, nekállok a föci bemutatómnak. Csáó!
Elmentem, nekállok a föci bemutatómnak. Csáó!
"A sors keze... veri a taktust... egy szív alakú... órán."
Szerk: Leighton 2009-05-05 19:00:50
Pl. mire gondolsz? A röviditésekre? Mer az = azzal h gyorsabban meg tudsz irni 1 hsz-t, és nem lesz olyan hosszú.
V mire gondolsz?
V mire gondolsz?
Szerk: Zoé 2009-05-05 18:28:16
beküldve: 2009-05-05 18:13:13
(#24357) Most ilyen falusi nyelvezettel beszélünk,hogy lehagyunk pár betűt?
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
Szted én kinyomtatom? Na persze. Van 2 szép kezük, föl van találva a pix, és megtanultak irni.
hm. jó a fölfogás XD, ak én energiatakarékos vaok.
Matekdoga: jujj az első félévem. Jól megoldottam, és rosszul másoltam át a dolgozatlapra. Jujj de lecsesztek, mer az oszi megnézte a piszkozatom, és ha arra kellett volna jegyet adni, kaptam volna 9,51-et
hm. jó a fölfogás XD, ak én energiatakarékos vaok.
Matekdoga: jujj az első félévem. Jól megoldottam, és rosszul másoltam át a dolgozatlapra. Jujj de lecsesztek, mer az oszi megnézte a piszkozatom, és ha arra kellett volna jegyet adni, kaptam volna 9,51-et
-leszámitva egy kiradirozott naaaagy 8gyök3-at a lap sarkán XD. Egyeztettem a mögöttem ülő sráccal, mer az is csak matekból jó, másból 0. -
Szerk: Zoé 2009-05-05 18:15:45
Barbara-chan: Tesóm is érettségizik, eddig megírta a Magyart és a Matekot. Ő azt mondta, hogy a Magyar könnyű, a Matek meg, első fele könnyű, de második fele nem, sőt nagyon nehéz volt.
alister: Ezt igennek veszem.
Ha dühösek vagytok, akkor ajánlom nektek ezt a játékot:[Link]
Nem tévedett, mert tényleg így volt, Magyar könnyű volt, matek első fele meg könnyű második meg k*rva nehéz alister: Ezt igennek veszem.
Ha dühösek vagytok, akkor ajánlom nektek ezt a játékot:[Link]
ezt a játékot ismerem, mondjuk azóta voltam vásárolni, tescoba, szóval kicsit megnyugodtam és már sokkal jobban vagyok, már úgy állok a matekhoz is hogy meg van a 2es, a törihez meg, hogy megfogom csinálni, sikerülni fog
tök jó hogy volt ma ilyen kiruccanás, különben már kitéptem volna azóta a hajamatXD
Na jó asszem nincs értelme már törizni, elkezdem az új mangáimat olvasgatni:)
Szerk: 屍鬼レゲ 2009-05-05 18:09:04
Velem is volt már ilyen...De persze nem nyomtattam ki 30 embernek a dogáját.
Nekem most föciből kell egy Power Point bemutatót csinálni. Címe: Globális felmelegedés - A geoszférák környezeti állapota.
Persze sehol se tartok vele. Lusta vagyok megcsinálni. Év végére mindíg ellustulok, naná hogy mindenki ezzel szekál. Ilyenkor kikérem magamnak, hogy nem vagok lusta, csak energiatakarékos!
Nekem most föciből kell egy Power Point bemutatót csinálni. Címe: Globális felmelegedés - A geoszférák környezeti állapota.
Persze sehol se tartok vele. Lusta vagyok megcsinálni. Év végére mindíg ellustulok, naná hogy mindenki ezzel szekál. Ilyenkor kikérem magamnak, hogy nem vagok lusta, csak energiatakarékos!
"A sors keze... veri a taktust... egy szív alakú... órán."
beküldve: 2009-05-05 17:54:00
(#24353) Hát érdekes dolgok vannak. Mikor nekem rendbejön a nyomtatóm, és az atomerőművekről dolgozatot kell irni, mindenki másé elromlik, fáj a keze, és kéri h nyomtassam ki. Naperszehogynemivagyokén......
Kéne irni 1 meghivót 40 tanárnak, és kell rá 1 idézet. Mér vállaltam ezt én el?
Megvan! Mer hülye vagyok
Jééé. Wakka bácsi itt van XD
Kéne irni 1 meghivót 40 tanárnak, és kell rá 1 idézet. Mér vállaltam ezt én el?
Megvan! Mer hülye vagyok
Jééé. Wakka bácsi itt van XD
Szerk: Zoé 2009-05-05 17:59:13
beküldve: 2009-05-05 17:43:23
(#24352) Ez az kaptam egy töri 5,,,, dogát
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
Ohayo!
Mintha a délutáni 14 óra határozottan nem reggeli időpont lenne... Vagy csak én vagyok túlságosan rugalmatlan?