Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Alister: Mondtam már, hogyha engem buksisimiznek, akkor szerencsét hozok? De ezt behajtom mindenkitől a Conon.
Nem ezt még nem mondtad. De vállalom a kockázatot. "A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Csokiiiiiiiiiiiiiiiiiii...
Azzi, neee.. csoki a gyengém.. totálisan csokimániás vagyok, de nekem nem kell egész nagy tábla, elég lesz egy kicsi cappucino szelet is (boltba valamilyen Capucciner néven van).
Azzi, neee.. csoki a gyengém.. totálisan csokimániás vagyok, de nekem nem kell egész nagy tábla, elég lesz egy kicsi cappucino szelet is (boltba valamilyen Capucciner néven van).
beküldve: 2009-05-06 11:12:42
(#24393) Hú de klassz ^^
Köszi nektek, akkor Usagi-chan, te hozod a Hellsingeset, Alister, te, pedig tudsz nekem hozni Narúúúúútóst?
Ez a szerencsenapom.
Akkor con előtt pár nappal mégegyszer szólok majd nektek, és persze énsem felejtem el a csokit
Köszi nektek, akkor Usagi-chan, te hozod a Hellsingeset, Alister, te, pedig tudsz nekem hozni Narúúúúútóst?
Ez a szerencsenapom.
Akkor con előtt pár nappal mégegyszer szólok majd nektek, és persze énsem felejtem el a csokit
no pussy, just the dicks
Szerk: buzifaszvagyok 2009-05-06 11:12:56
..de közben említette, hogy valaki mástól kérjek, mert van a fórumon valaki, akinél halomban állnak otthon a FMA/Hellsinges tatyók. Csak azt felejtettem el, hogy kinél Kérem jelentkezzen
Kedves Kiválasztott Azzi. Envy engem említhetett neked, mert nekem szép számmal van, pontosan 10 db. És akkor Conra viszem is neked.
Alister: Mondtam már, hogyha engem buksisimiznek, akkor szerencsét hozok? De ezt behajtom mindenkitől a Conon.
Szerk: Usagi-chan 2009-05-06 11:12:15
Nagy szükségem lenne még mindig egy darab Hellsinges és egy darab Narutos MangaFan papírzacskóra
Elvileg még van egy szett a szekrényben (a másikra Fisi lecsapott ). Csak még con előtt (lehetőleg közvetlenül előtte) szólj megint, hogy ne felejtsem el."A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-05-06 09:36:07
(#24390) Halihó!
Nagy szükségem lenne még mindig egy darab Hellsinges és egy darab Narutos MangaFan papírzacskóra
Régebben egy fórumtag (azthiszem chihoin) ígért mostani conra Narutósat, de őt már naaaagyon régen nem láttam itt, szóval gondolom már tárgytalan/elfelejtette/stb
Envy ajánlotta fel, hogy hoz Hellsingesen, de közben említette, hogy valaki mástól kérjek, mert van a fórumon valaki, akinél halomban állnak otthon a FMA/Hellsinges tatyók. Csak azt felejtettem el, hogy kinél Kérem jelentkezzen
Szóval szeretném kérni, hogy akinek van valamelyikből fölösleges, az hozza el conra, én pedig viszek neki csokit, vagy ilyesmit, mert naaaagyon naaaagyon kéne ez a 2 zsák.
Régebben egy fórumtag (azthiszem chihoin) ígért mostani conra Narutósat, de őt már naaaagyon régen nem láttam itt, szóval gondolom már tárgytalan/elfelejtette/stb
Envy ajánlotta fel, hogy hoz Hellsingesen, de közben említette, hogy valaki mástól kérjek, mert van a fórumon valaki, akinél halomban állnak otthon a FMA/Hellsinges tatyók. Csak azt felejtettem el, hogy kinél Kérem jelentkezzen
Szóval szeretném kérni, hogy akinek van valamelyikből fölösleges, az hozza el conra, én pedig viszek neki csokit, vagy ilyesmit, mert naaaagyon naaaagyon kéne ez a 2 zsák.
no pussy, just the dicks
Szerk: buzifaszvagyok 2009-05-06 09:36:22
beküldve: 2009-05-05 23:27:33
(#24389) Sziasztok mindenkik!
baniaa3: Hidd el, hogy ha dühösek leszünk, azt mindenféle külső segítség nélkül is pontosan fogod tudni.
Usagi-chan: *buksisimi* és *nagyölelés*
Ma megnyertem a nagy kalózháborút, aztán még egyszer sikerült az élre másznom, de a harmadik menetben a sárkányokat és az ő égetéseiket nem bírtam cérnával, és a szarvasok belopakodták az utolsó pontjaikat.
baniaa3: Hidd el, hogy ha dühösek leszünk, azt mindenféle külső segítség nélkül is pontosan fogod tudni.
Usagi-chan: *buksisimi* és *nagyölelés*
Ma megnyertem a nagy kalózháborút, aztán még egyszer sikerült az élre másznom, de a harmadik menetben a sárkányokat és az ő égetéseiket nem bírtam cérnával, és a szarvasok belopakodták az utolsó pontjaikat.
Ha ebből egy szót sem értesz, semmi baj. Valószínűleg csak Parasikoly vágja, miről is beszélek...XD
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-05-05 21:53:19
(#24388) Mindenkinek jóéjt. Álmodjatok szépeket. Én mentem.
Remélem holnapra kicsit megjön a kedvem, mer egy ideje elég lehangolt vagyok, de mind1 Rossz napok után jönnek a jobbak!
Morduk: nem tom a nevét csak h S-el kezdődik...lehet az amit irtál. Avádat meg rettentő sokat változtatod. Lassan nem tom ki kicsida.
Bizonyiték h tegnap Dzirunt Botinak néztem Bár ebben benne volt a fáradság meg minden de ak is...XD
További jó fórumozást.
Remélem holnapra kicsit megjön a kedvem, mer egy ideje elég lehangolt vagyok, de mind1 Rossz napok után jönnek a jobbak!
-asszem
Morduk: nem tom a nevét csak h S-el kezdődik...lehet az amit irtál. Avádat meg rettentő sokat változtatod. Lassan nem tom ki kicsida.
Bizonyiték h tegnap Dzirunt Botinak néztem Bár ebben benne volt a fáradság meg minden de ak is...XD
További jó fórumozást.
beküldve: 2009-05-05 21:30:29
(#24387) Kiskalózok, hobbitok, tündék, törpök, kószák, lidércek és mindenki más!
Végre itt van a Vadászat Gollamra.
Ingyenes letölthető 40 perces fancucc móka. Sokat nem rabol a drága időnkből. Én teszek most vele egy próbát. Sajnos a kvalitatív tanulnivaló fogja kárát látni de remélem megéri.
Ha a hivatalos oldalról nem menne a letöltés, a hozzászólásoknál van pár alternatív link.
Végre itt van a Vadászat Gollamra.
Ingyenes letölthető 40 perces fancucc móka. Sokat nem rabol a drága időnkből. Én teszek most vele egy próbát. Sajnos a kvalitatív tanulnivaló fogja kárát látni de remélem megéri.
Ha a hivatalos oldalról nem menne a letöltés, a hozzászólásoknál van pár alternatív link.
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
beküldve: 2009-05-05 20:51:50
(#24386) Nah jó éjszakát! mindenkinek!
Remélem jó estétek lesz!
Nah sziasztok!
Remélem jó estétek lesz!
Nah sziasztok!
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2009-05-05 20:34:28
(#24385) Najó!Mindegy hogy mien a rangom a lényeg a helyrevágáson van!
Más:Holnap...ismétlem holnap Momotaronál szeretnék egy rámenezést!3 ember biztos jön beleértve engemet!Időpont 2 óra,Helyszín Momotaro->Széchenyi utca.Kossuth téren gyülekező!Minden érdeklődőt várunk egy kellemes délutánra!
Más:Holnap...ismétlem holnap Momotaronál szeretnék egy rámenezést!3 ember biztos jön beleértve engemet!Időpont 2 óra,Helyszín Momotaro->Széchenyi utca.Kossuth téren gyülekező!Minden érdeklődőt várunk egy kellemes délutánra!
nemérdekel, a chousen one az azzi, ő a strigulák ura, ő az aki flamencozik egy magyar pizzériában sza nekedúj nevet kell kitalálnod/érdemelned
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
A bökkenő annyi hogy átadta nekem szal én vagyok már a The Chosen One!És én nem fogom ölbe tett kézzel nézni hogy minden fórumos társunk itt hagyja a fórumot!Gondoltam a strigulásra de ide több kell már!Azonnali kitiltás!
Asszem DeathScythe nem? Nem is tom már! De már csak holnap nézek! Vagy ketőt!
Nah, és h tetszik a képem?
Nah, és h tetszik a képem?
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2009-05-05 20:23:40
(#24381) birom,hogy még 24 órája sincsen,hogy yaven postolt,de máris átment a duma msn-style-ba...Gyerekek, nézzetek már magatokba!
Naruto: nem tom mi volt itt amíg nem voltam, de a striguláidat felejtsd el, az Azzi dolga, és amíg vissza nem jön a kiválasztott, addig így is marad!
Naruto: nem tom mi volt itt amíg nem voltam, de a striguláidat felejtsd el, az Azzi dolga, és amíg vissza nem jön a kiválasztott, addig így is marad!
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"