Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Igen, sajnos valószinű, de jobb lenne ha nem XD.
Na ez elég hosszú beszámoló, h mér lenne jobb ha holnap halnék meg?
A kisregényirók rossz hatással vannak rám, mostmár komolyan.
Am mindenkinek jóéjt. Álmodjatok szépeket (egyesek jobb ha kiverik a fejükből h velem).
kettősöknek jó éjt.
Képzeld én meg a héten érettségizek ami az egész jövőmre kihat, ha elbaszom, bárcsak ilyen gondjaim lennének most mint neked*elbaszta már a matekot és ha nagy mákja van akkor talán 2es, de egyébként...*Holnapi nappal együtt: 1 dolgozatot megkapok, még 4-et meg kell irnom. Jövő héten fényképezés, mellette elmélet, szollfézs, diktálás vizsga. Aztán ne hagyjuk ki a zgr meg gitár vizsgámat, majd mehetek audicióra. És h jobb legyen ezek után/közben fölvételi van rajzra, amiről szinte semmit nem tok hála a jövendőbeli sulim titkárnőjének. -akinek mellesleg pokokollá teszem az életét vhogy 9. osztályban -Na ez nekem elég lenne, több is, de emellett még sportversenyek lesznek, a suliújsággal 2 hónapja nem tok foglalkozni, ráhagytam a többiekre, azóta semmi hir . Nagyon úgy tűnik h a diáktanács szétesett, mivel padtársam az elnök, én az úgymond kisegitője, és egyikünk se szervezett gyűlést. +a két hetedik meg vitázik h ki disziti az osztályt meg táblát stb. Na de kérem, én csináltam meg a rajzokat meg mindent az eddigi végzősöknek, elvállaltam h tervet csinálok milyen legyen a bulijuk, de a saját kicsengetésemre is én csináljak mindent? Azt nem. Tőlem mindent össze lehet fikálni, nem érdekel. A buli meg lesz amien lesz. Csak legyen végeee....
Na ez elég hosszú beszámoló, h mér lenne jobb ha holnap halnék meg?
A kisregényirók rossz hatással vannak rám, mostmár komolyan.
Am mindenkinek jóéjt. Álmodjatok szépeket (egyesek jobb ha kiverik a fejükből h velem).
kettősöknek jó éjt.
Bocs ha dúrva voltam, de most a matek miatt nagyon depis vok, és most jövő hétig ezen fogok depizni, azért remélem a holnapi töri nem lesz nehéz, de van aki azt mondja, hogy sokkal nehezebb lesz mint az többi>.<
A régi fórumlakók kiüldözéséről pedig: én alapból mikor idekerültem már alig láttam a truemangafanokat, mostanában meg sosincs időm feljárni, ha feljövök semmi téma, van mikor ember sincs ebbe a topicba:/
Mind1 ha véletlen én is az okozója lennék annak hogy elüldöztem volna őket, akkor mostantól csak szemlélő leszek, és max csak akkor írok, ha vmit már nem tudok magamban tartaniXD
mint most, kellett egy kis feszültség levezetés, a mai borzalmas matek után>.<
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Tökéletesen meg lehet ismerni az embereket netről is!
A lényeg, h írjon sokat..
igen... ha sokat ír...
de azért azt senki sem állíthatja rólam, hogy engem ismer...
és azért az a ,,tökéletesen'' nem igaz.... sokszínűség? hazugság? ha valaki csak megjátsza magát?...
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
Tökéletesen meg lehet ismerni az embereket netről is!
MIANEVED?!
Ohayo!!
Akkor ha jó vagy belőle, ne akarj rontani, de azért megszakadni sem kell a tanulásban...
Az a megszólítás túl snassz
És igen különbözök L-től... de a sok az túlzás... Ne akarj senkit se neten keresztül megismerni.... engem meg semmiképpen se: nem fog menni (itt mindenki olyan képet alkot magáról, amilyet szeretne....)
És nem szoktak kötelezni, mert tanulok magamtól... csak most nem volt kedvem, mert MINEK? Nincs semmi ma... főleg ha suliban sem vagyok...
Akkor ha jó vagy belőle, ne akarj rontani, de azért megszakadni sem kell a tanulásban...
Az a megszólítás túl snassz
És igen különbözök L-től... de a sok az túlzás... Ne akarj senkit se neten keresztül megismerni.... engem meg semmiképpen se: nem fog menni (itt mindenki olyan képet alkot magáról, amilyet szeretne....)
És nem szoktak kötelezni, mert tanulok magamtól... csak most nem volt kedvem, mert MINEK? Nincs semmi ma... főleg ha suliban sem vagyok...
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
köszönöm istennő!!!!!!!*hajlong ezerrel*
hát igen, de most fordult a kocka xD
apa most a karate miatt elengedne) nyár elején már vizsgázhatok sárga övre >.<),de anya megmakacolta magát
sebaj,ha most nem nyáron már biiiiiiiiiiiiizzzzzzzzttoooooooo sssssssss
con-os gitározást átnyujtom kaminagának, de a sütit nagyon sajnálom
jövő idő: hát, igen van benne valami... már csak attól félek,hogy baniaa meg mordruk mekkorát fog balhézni...Zoe-ból kinézem,hogy megérti és sajnálni fogja,de ők ketten..
megj: az í nem alt+j,hanem altgr+j
hát igen, de most fordult a kocka xD
apa most a karate miatt elengedne) nyár elején már vizsgázhatok sárga övre >.<),de anya megmakacolta magát
sebaj,ha most nem nyáron már biiiiiiiiiiiiizzzzzzzzttoooooooo sssssssss
con-os gitározást átnyujtom kaminagának, de a sütit nagyon sajnálom
jövő idő: hát, igen van benne valami... már csak attól félek,hogy baniaa meg mordruk mekkorát fog balhézni...Zoe-ból kinézem,hogy megérti és sajnálni fogja,de ők ketten..
megj: az í nem alt+j,hanem altgr+j
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
hol van már Nemesis vagy Holci...nem is jönnek vissza.
uff
Ó azok a régi szép idők! uff
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-05-04 22:37:54
(#24328) A'frad! ( ;) Alister )
nekem az is meglepő h valaki eddig kibírta...ha havonta egyszer bepötyögtem egy hsz-t az gyakorlatilag fél órán belül eltűnt, mert már 5 oldal került elé...
uff
a "de mi ez a jövőidő?" meg veszettül teccik xD
nekem az is meglepő h valaki eddig kibírta...ha havonta egyszer bepötyögtem egy hsz-t az gyakorlatilag fél órán belül eltűnt, mert már 5 oldal került elé...
uff
a "de mi ez a jövőidő?" meg veszettül teccik xD
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
Szerk: Gegew40k 2009-05-04 22:39:27
O.o... istennőőőő!!!! éruld el titkodat,hol van a hossz i!!
nos, nagyon semmi extra, március óta karatézok, és apám még felengedne, de most anya elégelte meg az ügyet... :(
emellett angol vesrsenyen is voltam, ahol adtak 2 órát ,hogy egy 3/4-ed oldalas szöveget leforditsunk, én meg 30 perc alatt megirtam xD
nos, nagyon semmi extra, március óta karatézok, és apám még felengedne, de most anya elégelte meg az ügyet... :(
emellett angol vesrsenyen is voltam, ahol adtak 2 órát ,hogy egy 3/4-ed oldalas szöveget leforditsunk, én meg 30 perc alatt megirtam xD
A hosszú í titka:
jobb alt + j
Nem azt mondtad, hogy anyudat könnyű meggyőzni? Ki fog nekünk conon gitározni? Vagy még meggyőzhető állapotban van?
Amúgy gratulálok az angolhoz!
Szerk: Yaven 2009-05-04 22:22:36
De mi ez a jövőidő?
Mondasz valamit... "A napra lehet nézni, de nem egészséges."
O.o... istennőőőő!!!! éruld el titkodat,hol van a hossz i!!
Meg voltam matekon is ma... Meg megvolt tesóm ballagása !
birtam uncsitesóval gitároznunk kellett volna, de nem jött össze az amit megbeszéltünk, ezért tanultun k hejben egy másikat,és mire készen voltunk vele, a vendégek fele elment xD
asszem mentem aludni, fáradt néha az ember. jóéjt mindenkinek ^^
Meg voltam matekon is ma... Meg megvolt tesóm ballagása !
birtam uncsitesóval gitároznunk kellett volna, de nem jött össze az amit megbeszéltünk, ezért tanultun k hejben egy másikat,és mire készen voltunk vele, a vendégek fele elment xD
asszem mentem aludni, fáradt néha az ember. jóéjt mindenkinek ^^
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szerk: The Exiled 2009-05-04 22:09:35
Ezzel valószínűleg én is mélységesen egyetértenék, ha figyelemmel követtem volna a turbékolást és az egyéb mély mondanivalót tartalmzó postokat. De így látatlanban is csatlakozom.
De mi ez a jövőidő?
Ha ez így megy tovább, azt fogjátok elérni, hogy a fórum régebbi magja kiutál titeket.
De mi ez a jövőidő?
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
ui: tudjátok milyen nehéz egy ekkora kommentet angol binyóval legépelni? nem látom,hogy mit nyomok magyaron az ékezeteseknél xD
Szia Exiled!
Tényleg iszonyatosan rég jártál errefelé, pedig 2 hónapja még napi látogató voltál. Mi újság veled? Hogy telnek napjaid? Apukád végre megengedte, hogy felgyere Pestre a conra?
Amúgy én is angol billentyűzettel írok, de már teljesen hozzászoktam (azt is tudom, hogy hol van a hosszú í )
Mindenkinek köszi a támogatásért! Tudtam, hogy nem csak én érzek hasonlóan a topiccal kapcsolatban.
Szerk: Yaven 2009-05-04 22:02:12
jelentkezek és támokgatom az inditványt elvtársnő(ha fiú vagy,akkor bocsi ^^')
én spec kb egy hónapja alig látogatok ide,mert feljövök, játszok egy órát, és mire visszajövök, 10 oldalnyi egyszerű,tárgytalan hülyéskedés van itt... És mapanság már semmi JÓ dolog nincs. Tessék visszemlékezni a nyári fórum-szerepjátékra( szentem dragdát azóta is kisértem rémálmaiban ), a szülők+ anime-manga topic-ra, arra a nagy társaságra ami itt volt, a true mangafanságra, Azzi vicces dolgaira, a STRIGULÁKRA!
minden jobb volt, már egyre rosszabb....
akinek nem inge nem veszi magára, akié az meg mossa ki ^^
szó mi szó,gyerekek,fegyelmezzétek magatok,at,mert romlik a helyzet
ui: tudjátok milyen nehéz egy ekkora kommentet angol binyóval legépelni? nem látom,hogy mit nyomok magyaron az ékezeteseknél xD
én spec kb egy hónapja alig látogatok ide,mert feljövök, játszok egy órát, és mire visszajövök, 10 oldalnyi egyszerű,tárgytalan hülyéskedés van itt... És mapanság már semmi JÓ dolog nincs. Tessék visszemlékezni a nyári fórum-szerepjátékra( szentem dragdát azóta is kisértem rémálmaiban ), a szülők+ anime-manga topic-ra, arra a nagy társaságra ami itt volt, a true mangafanságra, Azzi vicces dolgaira, a STRIGULÁKRA!
minden jobb volt, már egyre rosszabb....
akinek nem inge nem veszi magára, akié az meg mossa ki ^^
szó mi szó,gyerekek,fegyelmezzétek magatok,at,mert romlik a helyzet
Szintén
Yavennél hamarabb pattant el a zsinór, de én is nagyon közel álltam hozzá, hogy további figyelmeztetések helyett a moderátor gombot nyomogassam.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."