Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-05-04 18:01:41
(#24290) Ohayo!
Kinek milyen napja volt?
Jó régen írtam... tegnap a grillezés lefoglalta az egész napom (nem vártan)... De jó volt
Képek érdekelnek majd valakit, ha fel lesznek töltve? Bár úgyse ismertek senkit... Ajite És én vagyunk csak rajta, akik ide járnak
Kinek milyen napja volt?
Jó régen írtam... tegnap a grillezés lefoglalta az egész napom (nem vártan)... De jó volt
Képek érdekelnek majd valakit, ha fel lesznek töltve? Bár úgyse ismertek senkit... Ajite És én vagyunk csak rajta, akik ide járnak
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
beküldve: 2009-05-04 17:42:06
(#24289) visszatértem! és vége a versenynek és.... és nem kerültem be a szóbelibe...
de sebaj, vigasztal a gondolat,hogy angolból én vok a legjobb az osztályban, meg én programozok a legjobban, hehe
de sebaj, vigasztal a gondolat,hogy angolból én vok a legjobb az osztályban, meg én programozok a legjobban, hehe
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2009-05-04 17:36:43
(#24288) Sziasztok
Ne emlitsétek előttem a suli szót, se a szinonimáit.
Még olyat se h antisuli, benne van az a szó. Na jó, ilyet lehet.
Napom: -sztem elég hosszú lesz leirni XD-
Na kinek volt olyan szép napja mint nekem? /lesz ezután
Saya: nem csak neked.
Ne emlitsétek előttem a suli szót, se a szinonimáit.
Még olyat se h antisuli, benne van az a szó. Na jó, ilyet lehet.
Napom: -sztem elég hosszú lesz leirni XD-
Hát kérem, tudtam h a tanárok lükék, de ennyire. Holnap román egységes dolgozatot kellene irjunk. Egész hétvégén csak azt lehetett hallani TV-ben, rádióban, MSN-en h nem iratnak dolgozatot, mer a tanároknak baja van az ország szabályaival, ezekkel az egységes dolgikkal, meg a bérükkel. Na rendben, kinek fáj, 1 héttel elhalasztják...Csakh ezek kitalálták h a matekot is elhalasztják, és képesek lefagyasztani az érettségit is. Éééés agusztusban pótolnánk be a dolgozatokat, és ak lenne érettségi is! De akkorra már vége a felvételiknek a művészeti sulikba . Mostmeg szülők perelik a tanárokat h ne függesszenek föl semmitt! Erre ma jön hirdetésben: holnap nincs dolgozat, aztán, holnap nem kell suliba menni, aztán kell menni, de nem tanitanak, aztán h lesz dolgozat! És most senki nem tudja mi a fene van. Mikor jöttünk el azt mondták h készüljünk arra h lesz dolgozat, és arra is h 8-ra bemegyünk, és hazaküldenek! Normálisak ezek?! Most meg agyontanulhatom magam, és az is lehet h potyára.
Na kinek volt olyan szép napja mint nekem? /lesz ezután
Saya: nem csak neked.
Szerk: Zoé 2009-05-04 17:42:08
most kicsit csúnyákat gondolok rólad és a felmenőid nő tagjairól
de valahol a mélyben pislákol egy kicsiny láng, ami örül, h legalább neked jó
de valahol a mélyben pislákol egy kicsiny láng, ami örül, h legalább neked jó
-
beküldve: 2009-05-04 17:08:46
(#24286) o az jó lehet nekem sajna egész héten van suli.
A világon 10 féle ember létezik.Azok,akik értik a bináris számokat,meg azok akik, nem.
beküldve: 2009-05-04 16:15:12
(#24285) Na sziasztok!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nekem egy hétig nincsen suli
de jót fogok lazulni
Nekem egy hétig nincsen suli
de jót fogok lazulni
Karakuri Engeki!!!! :Karasu!...Kuroari!...Sanshouo!
Szerk: rapider 2009-05-04 16:15:32
Az jó, de elég nekem ennyi is :) Még a végén elszoknék az iskolától... (Szívesen kipróbálnám, milyen az ) Szerintem amúgy sem fogunk tanulni azokon a 20 perceken. Tavaly is így volt. Csak az a baj, hogy sok öreg néni meg bácsi ül olyankor a buszon, és lehetetlen közlekedni
Szerk: _gabi 2009-05-04 16:05:29
hehe, nekünk szerdán sem kell bemenni suliba és csütörtökön is csak angol érettségire megyek be XD
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2009-05-04 15:48:09
(#24282) Nah én megyek egy kicsit TM-ezni... Úgyis lesz még majd kürt órám... Majd jök!
Addig csá!
Addig csá!
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Hétfőn-kedden nem kell menni, szerdán meg csütörtökön pedig 12:30-tól lesznek 20 perces órák
Éresstségi szünet van,
jajj de jó neked, most nagyon irigyellek. meddig?
olyan. könyörgöm
-
Szerk: ∂z 2009-05-04 15:46:06
Szia viszont! Á jó már neked! én egész héten megyek suliba! Ojjan unalmas, hogy az kimondhatatlan!
Szia ^^
Éresstségi szünet van, úgyhogy jó volt Délelőtt bementem a Libribe, és átvettem amit rendeltem, de amúgy nem volt semmi extra.
Éresstségi szünet van, úgyhogy jó volt Délelőtt bementem a Libribe, és átvettem amit rendeltem, de amúgy nem volt semmi extra.
beküldve: 2009-05-04 15:21:51
(#24277) Sziasztok! Kinek milyen napja volt?
Remélem jó!
Tm: Végre meglett a TM-ben egy mangás kocsi amit mán nagyon akartam, és haverom is fenvolt, szóval beállítottam!
Remélem jó!
Tm: Végre meglett a TM-ben egy mangás kocsi amit mán nagyon akartam, és haverom is fenvolt, szóval beállítottam!
Szerk: Morduk 2009-05-04 15:22:42
beküldve: 2009-05-04 12:56:48
(#24276) Sziasztok! Tenkes kapitány: WTF?!
Bocsi, h szombaton és vasárnap nem voltam nagyon itt, de szombaton strandon voltam, vasárnap meg horgászni. /
Bocsi, h szombaton és vasárnap nem voltam nagyon itt, de szombaton strandon voltam, vasárnap meg horgászni. /