Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
én úsztam haverommal, aztán nehogy túl egészségesek legyünk ittunk egy-két sört aztán átmentünk hozzájuk haverokkal elvoltunk a kertben twistereztünk meg majálisoltunk szal elvoltam
na ja vidék egy izgi hely, de friss a levegő
nagyban készülök a magyar kis érettségire, meg az infó érettségire szal most meg tanulok
hova mentek oszt.kirándulásra?
na ja vidék egy izgi hely, de friss a levegő
nagyban készülök a magyar kis érettségire, meg az infó érettségire szal most meg tanulok
hova mentek oszt.kirándulásra?
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Szerk: mad_chan 2009-05-03 22:08:06
rég láttunk erre, mizu veled?
*közben nagy ölelés*
Ohaioo,Mad_chan!semmi kül!Vidéken voltam dög unalom nagyapámnál! Amúghy semmi más!Veled?
rég láttunk erre, mizu veled?
*közben nagy ölelés*
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
beküldve: 2009-05-03 21:49:30
(#24257) Sziasztok!Na vlégre itt vagyok de újjabb 2 napig nem leszek szal:
Aizen+1warn.
L Suichi:+1 w.
Kaminaga-chan-t megintem és Bencét is a rövid h "ütött + smiley"hszért!
hJA Bartha Botond megintelek "Az üdv régen írtam ide "hozzászólásértMert hogy nem rejtett magában semmi közlékeny folgot igazán!
Ennyi!
Őőő hogy vagytok amúgy?
Megy az élet azért látom! Holnap oszt kir azért nem leszek!
Aizen+1warn.
L Suichi:+1 w.
Kaminaga-chan-t megintem és Bencét is a rövid h "ütött + smiley"hszért!
hJA Bartha Botond megintelek "Az üdv régen írtam ide "hozzászólásértMert hogy nem rejtett magában semmi közlékeny folgot igazán!
Ennyi!
Őőő hogy vagytok amúgy?
Megy az élet azért látom! Holnap oszt kir azért nem leszek!
beküldve: 2009-05-03 21:33:54
(#24256) beküldve: 2009-05-03 21:27:06
(#24255) Sziasztok!!!!!!!!
Látta valaki az apple seedet!!!!
Egy nagyon jó film
Látta valaki az apple seedet!!!!
Egy nagyon jó film
Karakuri Engeki!!!! :Karasu!...Kuroari!...Sanshouo!
Hát XD... Nah de én megyek! Sziasztok!
Jóéjt mindenkinek! És szép álmokat!
Jóéjt mindenkinek! És szép álmokat!
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Igen tom, de azér az már lükeség h pl a múmiára rá se lőtt, mer milyen szép szimmetrikus. Az se érdekelte volna h meghal. Csakhát a múmia megmutatta igazi valóját, ami egyáltalán nem szimmetrikus, erre Death (Kölyök-tiszta mind1, az is az ő neve) begurult, és kivégezte.
Hát, ha Death-ra gondolsz, akkor ha bekomolyodik akkor nagy durvaságok szoktak lenni.... És még szépen fogalmaztam...
XD. Ez 1 kezdés. A szimmetrikus rajongó: Helló, én vagyok Shinigami-sama fia és mától a Shibusenbe fogok járni.
Hát nem tom mér, de ahányszor ezt a Kölyköt meglátom, muszály nevetnem. Talán mer eszembejut h bárhonnan képes hazarohanni azér, mer nem tudja h pl a házukban jól van-e föltéve 1 kép a falra.XD
Hát nem tom mér, de ahányszor ezt a Kölyköt meglátom, muszály nevetnem. Talán mer eszembejut h bárhonnan képes hazarohanni azér, mer nem tudja h pl a házukban jól van-e föltéve 1 kép a falra.XD
Jajajj! A végén leelőzől a Soul Eaterben... Másrészt én nem kezdem még ek se a Bleacht.. Nekem nem tetszik... No de izlések és pofonok...
Soul Eater 6. rész izelítő: Zenével főleg a hatodik rész az amikor Soul és Black Star és Death harcolnak... Szerintem érdemes.. Én nagyokat nevetem közben!
Jaj, bocs itt a vidi: [Link]
Soul Eater 6. rész izelítő: Zenével főleg a hatodik rész az amikor Soul és Black Star és Death harcolnak... Szerintem érdemes.. Én nagyokat nevetem közben!
Jaj, bocs itt a vidi: [Link]
Szerk: Morduk 2009-05-03 20:41:18
Azta Na jó, azt még ak megnézem. Jól hangzik. Majd meglátjuk h meiket folytatom. Bleach első helyen áll.
Miért pont ő úszta volna meg maradandó sérülések nélkül?
Olvastad a novellát? Ha igen, akkor nem tennél fel ilyen kérdéseket.
A válasz egyszerű:
Mert Kinges az egész xD
Nah akkor legyen jó tovabbra is!
Úgyérted h a Soul Eater 5. részénél? Júj, az nagy hiba! A 6. rész a legizgalmasabb mind közül!
Úgyérted h a Soul Eater 5. részénél? Júj, az nagy hiba! A 6. rész a legizgalmasabb mind közül!
Akkor csap össze liz,patthy Death vs Black start Soul csapat..
Egész jól Bár a mi nap elég unalmas volt.
7-et? Puff. Én múltkor néztem meg az 5. részt. Azóta közelébe se mentem. Nem, nincs vele bajom. Csak elkezdtem Narutot, 85-nél leálltam, elkezdtem a Bleach-et és még mindig 87-nél tartok csak, aztán megnéztem a Nana első 2 részét. Mostmár nem tom meiket folytassam.
7-et? Puff. Én múltkor néztem meg az 5. részt. Azóta közelébe se mentem. Nem, nincs vele bajom. Csak elkezdtem Narutot, 85-nél leálltam, elkezdtem a Bleach-et és még mindig 87-nél tartok csak, aztán megnéztem a Nana első 2 részét. Mostmár nem tom meiket folytassam.