Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
én is tökéletesen egyetértek, örülök, hogy ezt vki ilyen szépen, és hosszan, valamint érthetően (ami az érintett személyeknek szerintem a legfontosabb) összefoglalta...
Yaven powaa~ xD
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Sziasztok!
Sajnálom, hogy ezt kell mondanom, de most lett elegem a Dumizzunk topic tartalmából...
Sajnálom, hogy ezt kell mondanom, de most lett elegem a Dumizzunk topic tartalmából...
Teljes mértékben egyetértek!
MIANEVED?!
beküldve: 2009-05-04 21:15:24
(#24318) Sziasztok!
Sajnálom, hogy ezt kell mondanom, de most lett elegem a Dumizzunk topic tartalmából. Félreértés ne essék; bírom az itt -a nap 24 órájában- jelenlévő egyedeket, de ami sok, az sok. Kedves Zoe, Botond, L, Morduk (és aki még érintve érzi magát)! Könyörgöm, hogy a tegnapelőtti és mai hozzászólásokhoz hasonlóakat MSN-en keresztül közöljétek egymással, mert ez egy FÓRUM!
Van kb. rajtatok kívül 15 aktív fórumozó, akit az elmúlt kb. 1-2 hét alatt a párbeszédeitekkel szinte elűztetek ebből a topicból. Ha tudjátok, hogy nem csak ti 3-4-en írtok ide, akkor miért olyanokról dumáltok, amik a többieket garantáltan nem érdekli, sőt idegesíti?!? Főleg úgy, hogy közben MSN-en keresztül is tartjátok a kapcsolatot?!?
Természetesen létezik a hülyéskedés, gyerekes viselkedés; ezt eddig toleráltuk is. DE EZENNEL BETELT A POHÁR.
Zoe: semmit nem javít a helyzeten a tucatnyi olyan megszólalás, hogy jajj Naruto majd strigulázni fog ezért, mert 1.tudjuk és ebben reménykedünk, 2.amíg ezeket a h.sz.-eket olvassuk, addig is az jár a fejünkben, hogy mennyi időt pazarolunk itt.
Morduk: inkább ne köszönj, ha utána csak azt tudod írni, hogy nem tudsz mit írni.
Botond: no comment.
L: jó dolog az udvarlás, de NE ITT!
Bebizonyosodott, hogy Naruto módszere nem válik be, mert nem veszitek komolyan a strigulákat. Ha ez így megy tovább, azt fogjátok elérni, hogy a fórum régebbi magja kiutál titeket.
Utálnám, ha ez történne, mert alapvetően ez egy nagyon jó közösség. Szeretem, hogy különböző életkorú emberkék vannak itt, meg azt is, hogy nyíltak vagyunk az új arcokra. Viszont az elmúlt időszakban pár kivétellel a Dumizzunk topic csak néhány ember agymenéséről szólt, ami ráadásul azt eredményezte, hogy a többiek kiszorultak pl. a Fórumtalálkozó topicba, amit teljesen szétoffoltunk.
Nem jó ez az állapot, úgyhogy ismételten megkérném az érintetteket, hogy szívleljék meg szavaimat és legközelebb, amikor úgy érzik itt a hülyülés ideje; kattintsanak rá az MSN gombra.
A többiektől pedig elnézést a post hosszúságáért.
szerk: Basszus mire megírtam ezt a h.sz-t mindenki, akinek szólt eltűnt.
Sajnálom, hogy ezt kell mondanom, de most lett elegem a Dumizzunk topic tartalmából. Félreértés ne essék; bírom az itt -a nap 24 órájában- jelenlévő egyedeket, de ami sok, az sok. Kedves Zoe, Botond, L, Morduk (és aki még érintve érzi magát)! Könyörgöm, hogy a tegnapelőtti és mai hozzászólásokhoz hasonlóakat MSN-en keresztül közöljétek egymással, mert ez egy FÓRUM!
Van kb. rajtatok kívül 15 aktív fórumozó, akit az elmúlt kb. 1-2 hét alatt a párbeszédeitekkel szinte elűztetek ebből a topicból. Ha tudjátok, hogy nem csak ti 3-4-en írtok ide, akkor miért olyanokról dumáltok, amik a többieket garantáltan nem érdekli, sőt idegesíti?!? Főleg úgy, hogy közben MSN-en keresztül is tartjátok a kapcsolatot?!?
Természetesen létezik a hülyéskedés, gyerekes viselkedés; ezt eddig toleráltuk is. DE EZENNEL BETELT A POHÁR.
Zoe: semmit nem javít a helyzeten a tucatnyi olyan megszólalás, hogy jajj Naruto majd strigulázni fog ezért, mert 1.tudjuk és ebben reménykedünk, 2.amíg ezeket a h.sz.-eket olvassuk, addig is az jár a fejünkben, hogy mennyi időt pazarolunk itt.
Morduk: inkább ne köszönj, ha utána csak azt tudod írni, hogy nem tudsz mit írni.
Botond: no comment.
L: jó dolog az udvarlás, de NE ITT!
Bebizonyosodott, hogy Naruto módszere nem válik be, mert nem veszitek komolyan a strigulákat. Ha ez így megy tovább, azt fogjátok elérni, hogy a fórum régebbi magja kiutál titeket.
Utálnám, ha ez történne, mert alapvetően ez egy nagyon jó közösség. Szeretem, hogy különböző életkorú emberkék vannak itt, meg azt is, hogy nyíltak vagyunk az új arcokra. Viszont az elmúlt időszakban pár kivétellel a Dumizzunk topic csak néhány ember agymenéséről szólt, ami ráadásul azt eredményezte, hogy a többiek kiszorultak pl. a Fórumtalálkozó topicba, amit teljesen szétoffoltunk.
Nem jó ez az állapot, úgyhogy ismételten megkérném az érintetteket, hogy szívleljék meg szavaimat és legközelebb, amikor úgy érzik itt a hülyülés ideje; kattintsanak rá az MSN gombra.
A többiektől pedig elnézést a post hosszúságáért.
szerk: Basszus mire megírtam ezt a h.sz-t mindenki, akinek szólt eltűnt.
Szerk: Yaven 2009-05-04 21:22:48
Nyugi Al
Kilényi Géza bácsi szavaival: "Én olyan nyugodt ember vagyok, hogy fát lehet vágni a hátamon - de csak puha fát." Zoe: Szerintem azért mégis csak éld túl a holnapot. Fiatal vagy még ahhoz, hogy belehalj az önsajnálatba.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
hali alister ^^
hehe, jó vicc xD....komoly előrehozottam lesz XD úgyhogy kérek mindenkit h szorítson nekem :3
jóéjt Zoe ^^
Erkölcsi támaszt nyújtani?
hehe, jó vicc xD....komoly előrehozottam lesz XD úgyhogy kérek mindenkit h szorítson nekem :3
jóéjt Zoe ^^
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Szerk: Kaminaga 2009-05-04 21:07:09
Igen, sajnos valószinű, de jobb lenne ha nem XD.
Na ez elég hosszú beszámoló, h mér lenne jobb ha holnap halnék meg?
A kisregényirók rossz hatással vannak rám, mostmár komolyan.
Am mindenkinek jóéjt. Álmodjatok szépeket (egyesek jobb ha kiverik a fejükből h velem).
kettősöknek jó éjt.
Holnapi nappal együtt: 1 dolgozatot megkapok, még 4-et meg kell irnom. Jövő héten fényképezés, mellette elmélet, szollfézs, diktálás vizsga. Aztán ne hagyjuk ki a zgr meg gitár vizsgámat, majd mehetek audicióra. És h jobb legyen ezek után/közben fölvételi van rajzra, amiről szinte semmit nem tok hála a jövendőbeli sulim titkárnőjének. -akinek mellesleg pokokollá teszem az életét vhogy 9. osztályban -Na ez nekem elég lenne, több is, de emellett még sportversenyek lesznek, a suliújsággal 2 hónapja nem tok foglalkozni, ráhagytam a többiekre, azóta semmi hir . Nagyon úgy tűnik h a diáktanács szétesett, mivel padtársam az elnök, én az úgymond kisegitője, és egyikünk se szervezett gyűlést. +a két hetedik meg vitázik h ki disziti az osztályt meg táblát stb. Na de kérem, én csináltam meg a rajzokat meg mindent az eddigi végzősöknek, elvállaltam h tervet csinálok milyen legyen a bulijuk, de a saját kicsengetésemre is én csináljak mindent? Azt nem. Tőlem mindent össze lehet fikálni, nem érdekel. A buli meg lesz amien lesz. Csak legyen végeee....
Na ez elég hosszú beszámoló, h mér lenne jobb ha holnap halnék meg?
A kisregényirók rossz hatással vannak rám, mostmár komolyan.
Am mindenkinek jóéjt. Álmodjatok szépeket (egyesek jobb ha kiverik a fejükből h velem).
kettősöknek jó éjt.
Sziasztok mindenkik!
baniaa3: "Tenkes kapitány: WTF?!"
Nem az a baj, ha nem tudsz valamit. De ha lusta vagy Google-özni vagy a másik által előkeresett linkre kattintani...
Nem az a baj, ha nem tudsz valamit. De ha lusta vagy Google-özni vagy a másik által előkeresett linkre kattintani...
Nyugi Al, tudom, megnéztem azt a linket amit linkeltél, és tudtam most már mi az, csak sose hallottam róla, ennyi.
beküldve: 2009-05-04 20:39:07
(#24313) Sziasztok mindenkik!
Kaminaga: "csütörtökön is csak angol érettségire megyek be XD "
Gaboo: "Még a végén elszoknék az iskolától... (Szívesen kipróbálnám, milyen az )"
Meglepő módon annyira nem jó...
Exiled: "és nem kerültem be a szóbelibe..."
Lesz majd jobb is!
Dzirun: "ismét vizsgajelentkezés van! "
Jáháj! Részvétem.
Shuichi L Minamino: "Tanulni :S ---> Köteleztek rá
*mérges*"
Addig örülj, amíg nem követ kell törnöd.
Zoe: "Holnap meg fogok halni."
Azért ez erősen az 'alap nélküli optimizmus' kategóriája. Sokkal valószínűbb, hogy túléled a holnapi napot.
Kaminaga: "csütörtökön is csak angol érettségire megyek be XD "
Gaboo: "Még a végén elszoknék az iskolától... (Szívesen kipróbálnám, milyen az )"
Meglepő módon annyira nem jó...
Exiled: "és nem kerültem be a szóbelibe..."
Lesz majd jobb is!
Dzirun: "ismét vizsgajelentkezés van! "
Jáháj! Részvétem.
Shuichi L Minamino: "Tanulni :S ---> Köteleztek rá
*mérges*"
Addig örülj, amíg nem követ kell törnöd.
Zoe: "Holnap meg fogok halni."
Azért ez erősen az 'alap nélküli optimizmus' kategóriája. Sokkal valószínűbb, hogy túléled a holnapi napot.
Amúgy meg nyugi, túl lehet élni a kamaszkort. Innen a fórumról is többeknek sikerült
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Ne kezd te is. Nekem nincsenek szerelmeim! Szerelmem sincs ak h legyen egyszerre több?
És nekem nem kellenek digimonok meg dinók. Egy kétélű kard tökéletesen megfelel, de egy ij is elég.
és sajna nem halok meg. Azután a dolgozat után már csak rosszabb vár...
És nekem nem kellenek digimonok meg dinók. Egy kétélű kard tökéletesen megfelel, de egy ij is elég.
és sajna nem halok meg. Azután a dolgozat után már csak rosszabb vár...
Szerk: Zoé 2009-05-04 20:38:55
Nyugi, több virágot is hoznak például:szerelmeid. xD
Bár te úgy se halsz meg, mert ott vannak a dinóid és digimonjaid. /
Bár te úgy se halsz meg, mert ott vannak a dinóid és digimonjaid. /
Na ja. De kedves lennél te...Miután eladtál szakitanál vhonnan 1 szál virágot mi?
Köss életbiztositást. Sok ember áll sorba veséért ahogy hallom. Meg szivért...meg...
rendben. ezt nem vonod vissza.
Köss életbiztositást. Sok ember áll sorba veséért ahogy hallom. Meg szivért...meg...
rendben. ezt nem vonod vissza.
Szerk: Zoé 2009-05-04 20:14:09
jaaaaaaaj, deeeeehogy, én kedves vagyok. a pénzből csak virágot vennénk a sírodra
télleg
ha hirtelen balesetet szenvedek, azt kezdesz a szerveimmel, amit akarsz. megbeszéltük?
télleg
ha hirtelen balesetet szenvedek, azt kezdesz a szerveimmel, amit akarsz. megbeszéltük?
-
Szerk: ∂z 2009-05-04 20:11:38
De gonosz vagy. Csak nehogy te szenvedj hirtelen balesetet.
Figyeld már, én itt tiszta szépen beszélgetek vele, erre ő eladná a szerveimet. Ennyire csak én lehetek szivtelen.
Am mit tartanál meg, az agyam?
Bania: nekem? ezt nem találtad el. nekem ugyan 1 se lesz.
Figyeld már, én itt tiszta szépen beszélgetek vele, erre ő eladná a szerveimet. Ennyire csak én lehetek szivtelen.
Am mit tartanál meg, az agyam?
Bania: nekem? ezt nem találtad el. nekem ugyan 1 se lesz.
Szerk: Zoé 2009-05-04 20:09:42
beküldve: 2009-05-04 20:05:45
(#24307)
Szerk: baniaa3 2009-05-04 20:05:56
ha meghalsz néhány szervedet megkaphatnám? néhányat eladni, néhányat megtartani
-