Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Ha ja h előfordul.
Szép az élet mi? Hát van mikor az, most nem az.
Holnap meg fogok halni. Ha nem, ak mikor majd visszakapom a holnap irt dolgozatom. Kivéve ha nemirjuk meg, mer ak olyan jó kedvem lesz h senki nem állit le...
Szép az élet mi? Hát van mikor az, most nem az.
Holnap meg fogok halni. Ha nem, ak mikor majd visszakapom a holnap irt dolgozatom. Kivéve ha nemirjuk meg, mer ak olyan jó kedvem lesz h senki nem állit le...
Igen, tudom, kijavitottam, és oda is irtam h először Botit irtam helyetted. Eskü, olyan kedvetlen vagyok...
Jó jó na. nem fordul elő többet. Rendben? Ne keseredj el, véletlen volt. Most h kérjek bocsánatot?
Jó jó na. nem fordul elő többet. Rendben? Ne keseredj el, véletlen volt. Most h kérjek bocsánatot?
Szerk: Zoé 2009-05-04 19:58:34
...Unatkozásból irtad... +h azt irtad szeretlek...
ő írta ezeket, nem én
én nem vagyok Boti én Dzirun vagyok
-
Szerk: ∂z 2009-05-04 19:57:41
Hát ak várok, mer 1 dolog h én nem vállalom át, más dolog h jelentkezőt kéne keresni rá.
Dzirun: rövid. Nincs sok mondanivalója. Unatkozásból irta. Semmi köze a fórumhoz, se a mostani mien napod volt témához. Mer ott elragadtunk. Soroljam? +h azt irta szeretlek. És ha nem vette volna észre, Shuichit épp ezér akarom kivégezni. Tegnapelőtti 12 oldal tanuskodik róla.
+asszem kötekedhetnékem van kicsit, de jelenleg ez se érdekel, mer nem tud érdekelni...
Jesszus. Dzirun neve helyett először Botit irtam.
Am sztem Botika unatkozik v hirtelen rátörtek az érzelmek v nem tom...
Dzirun: rövid. Nincs sok mondanivalója. Unatkozásból irta. Semmi köze a fórumhoz, se a mostani mien napod volt témához. Mer ott elragadtunk. Soroljam? +h azt irta szeretlek. És ha nem vette volna észre, Shuichit épp ezér akarom kivégezni. Tegnapelőtti 12 oldal tanuskodik róla.
+asszem kötekedhetnékem van kicsit, de jelenleg ez se érdekel, mer nem tud érdekelni...
Jesszus. Dzirun neve helyett először Botit irtam.
Am sztem Botika unatkozik v hirtelen rátörtek az érzelmek v nem tom...
Szerk: Zoé 2009-05-04 19:56:51
arra sajnos várnod kell holnap estig....kivéve ha addig valaki átvállalja a feladatot XD
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Szeretlek Zoe!
Kérsz egy akasztást? Nem, először megnézem ahogy Narutoék lassan kivégeznek az ilyen hsz-eid miatt. Aztán akasztalak.
beküldve: 2009-05-04 19:17:19
(#24297) Szeretlek Zoe!
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
Van 1 tippem a megszólitásra: szia Zoe.
Amiben jó vagy, abban te se szeretnél leromlani.
Sok mindenben különbözől te L-től.
Ha tanulnál magadtól ak nem köteleznének rá.
aham. Nálad ez a mérges:
Na jó. Mostmár nekem nincs kedvem tanulni.
+akasztás dologér meg ne sértődj. Ma gonosz nap van
Amiben jó vagy, abban te se szeretnél leromlani.
Sok mindenben különbözől te L-től.
Ha tanulnál magadtól ak nem köteleznének rá.
aham. Nálad ez a mérges:
Na jó. Mostmár nekem nincs kedvem tanulni.
Szerk: Zoé 2009-05-04 18:50:56
Szia jövendőbelim!
Hűtsd le magad. V tégy 1 szivességet, keress egy kötelet, 1 jó magas fát, mássz föl rá, a kötelet a fa 1ik ágára kösd föl, vess rá egy hurkot, tedd bele a nyakadba, és ugorj le arról az ágról.
Tegnap hallódtunk. Semmi nem volt.
Dolgozatot ahogy kiszámoltam olyan 90 pont körül van a 100-ból. Ami egyenlő azzal h romlottam.
Mind1, lezárás ak is 10.
unokatesó? én már nem tom.
nemtanuló: lusta vagy
Teljesen le vagyok hülve Csak köszöntem és nem tudom hogy szólítsalak
Ha unokatesó, akkor nem zaklatlak...
Nah ... az akkor jó... Grat a dogádhoz (és ne törekedj a tökéletesre.. legalábbis ne mindig -.- )
És nem lusta, hanem ideges... Jééé: L ideges... ilyet se láttam még....
Hmm... holnap lesz egy kérdésem L ről / L-el kapcsolatban... de most mennem kell
Tanulni :S ---> Köteleztek rá
*mérges*
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
Szia jövendőbelim!
Hűtsd le magad. V tégy 1 szivességet, keress egy kötelet, 1 jó magas fát, mássz föl rá, a kötelet a fa 1ik ágára kösd föl, vess rá egy hurkot, tedd bele a nyakadba, és ugorj le arról az ágról.
Tegnap hallódtunk. Semmi nem volt.
Dolgozatot ahogy kiszámoltam olyan 90 pont körül van a 100-ból. Ami egyenlő azzal h romlottam.
Mind1, lezárás ak is 10.
unokatesó? én már nem tom.
nemtanuló: lusta vagy
Szerk: Zoé 2009-05-04 18:33:43
Shuichi: szia.
Most jut eszembe h holnap hozzák a magyar dolgozatokat vissza. Ajjaj
Szia jövendőbelim! Vagy unokatesóm?
Mi volt tegnap?
Csak jól sikerült a dogád
Viszont lehet, h mi is holnap kapjuk ki... és lehet, hogy írunk, felelünk pár dologból... és én nem vagyok hajlandó tanulni
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
Szerk: Shuichi L Minamino 2009-05-04 18:28:49
beküldve: 2009-05-04 18:18:30
(#24292) Exiled: elsőnek se lehet lenni mindenben.
Dzirun: gondolom jó.
Dzirun: gondolom jó.
beküldve: 2009-05-04 18:07:11
(#24291) juhúúúú!
ismét vizsgajelentkezés van! 10perce csak olyanokat látok, h loading/szerver túlterhelve/server error/"A rendszer üzemeltetõ számítógépek túlterheltek. A szerverek száma a jelenlegi terhelés lekezelésére nem elégségesek! Kérem próbálkozzon késõbb."
f@k yeah
ismét vizsgajelentkezés van! 10perce csak olyanokat látok, h loading/szerver túlterhelve/server error/"A rendszer üzemeltetõ számítógépek túlterheltek. A szerverek száma a jelenlegi terhelés lekezelésére nem elégségesek! Kérem próbálkozzon késõbb."
f@k yeah
-