Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Szia! Én jól vagyok és te hogy vagy?
Igen! Most nézem a Soul Eater 7-et...
Igen! Most nézem a Soul Eater 7-et...
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2009-05-03 20:19:35
(#24244) Sziasztok Ki hogy van?
Na most mit irjak h ne legyen ilyen rövid köszönős hsz...Ja már irtam XD. irom. De úgy-e az nem baj h pl a köszönős hsz-t ilyennel bővited? Vagy ebbe is bele lehet kötni? Csak úgy kérdem. Mer ha csak köszönsz ak az rövid, azér büntetés jár. És ha ilyet irsz?
Nah ez mostmár nem pár szavas XD
Dzirun: 30-nak? 147-ből? te jó isten
Gaboo: feltételezem h miattunk lesz annyi dolga XD Am mér nem jössz a helyemre? Naaa...
Na most mit irjak h ne legyen ilyen rövid köszönős hsz...Ja már irtam XD. irom. De úgy-e az nem baj h pl a köszönős hsz-t ilyennel bővited? Vagy ebbe is bele lehet kötni? Csak úgy kérdem. Mer ha csak köszönsz ak az rövid, azér büntetés jár. És ha ilyet irsz?
Nah ez mostmár nem pár szavas XD
Dzirun: 30-nak? 147-ből? te jó isten
Gaboo: feltételezem h miattunk lesz annyi dolga XD Am mér nem jössz a helyemre? Naaa...
Szerk: Zoé 2009-05-03 20:21:27
Hát akkor értem... Lehec miért morcos, ezért most nem fárasztalak a poénjaimmal! :3
rosszul kezdődött jól folytatódott majd újra rossz lett:
másnapos ébredés;
örvendés h minden cuccom megvan, nem hánytak le;
kiderült nem sikerült a programozás zh (147 emberből 30nak lett meg)
másnapos ébredés;
örvendés h minden cuccom megvan, nem hánytak le;
kiderült nem sikerült a programozás zh (147 emberből 30nak lett meg)
-
beküldve: 2009-05-03 19:48:06
(#24241) Sziasztok! Kinek milyen napja volt?
SE: nah én lassan majd megyek egy Soul Eatert nézni!
SE: nah én lassan majd megyek egy Soul Eatert nézni!
Helló mindenkinek ^^
Miért lesz sok dolga Narutónak, ha visszajön?
Kösz, nem kell
Miért lesz sok dolga Narutónak, ha visszajön?
Gaboo: a háromszögben szivesen átadom a helye
Kösz, nem kell
Szerk: _gabi 2009-05-03 15:05:19
beküldve: 2009-05-03 14:54:33
(#24239) Az 1408 theatrical endingje egy bűn. A director's cut mégcsak olvasva is érdekesebb és nem utolsó sorban sokkal logikusabb. Miért pont ő úszta volna meg maradandó sérülések nélkül? Azt is nehezen hiszem el, hogy eddig senki más nem próbálta volna meg elpusztítani a szobát.
Viszont ha hatalmas repedéseket a falon és wc papírokat rendbe tud rakni a szoba, akkor egy tűz mit árt neki? Ezt miért nem tudta regenerálni?
Az alapötlet pedig egészen jó volt (Stephen King ofkórz). Kár érte, jobb is lehetett volna.
Viszont ha hatalmas repedéseket a falon és wc papírokat rendbe tud rakni a szoba, akkor egy tűz mit árt neki? Ezt miért nem tudta regenerálni?
Az alapötlet pedig egészen jó volt (Stephen King ofkórz). Kár érte, jobb is lehetett volna.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Hja. Előre sajnálnám, ha nem önként vállalta volna.
Figyelmeztettem, hogy egy halandónak néha napján sok lehet a fórum
Jó talizást, akik mennek!
no pussy, just the dicks
beküldve: 2009-05-03 09:31:22
(#24237) Sziasztok mindenki. Ha vki irna, csak szólok h beköszöntem de már mentem is, és azér nem válaszolok.
Misu-chan: meglehet, nem tom. Itt a link:[Link]
Yaven és Alister: de 1 szavas hsz-ek, v köszöngetések nem voltak. Asszem. Bár azt én előre megmondtam h vki visszaolvas ennyi lükeséget ak valameikünk betoncipőt kap XD. vagyis csak azt mondtam h majd kapunk érte, de most vhogy az a betoncipő közelebb áll mint büntetőeszköz.
Misu-chan: meglehet, nem tom. Itt a link:[Link]
Yaven és Alister: de 1 szavas hsz-ek, v köszöngetések nem voltak. Asszem. Bár azt én előre megmondtam h vki visszaolvas ennyi lükeséget ak valameikünk betoncipőt kap XD. vagyis csak azt mondtam h majd kapunk érte, de most vhogy az a betoncipő közelebb áll mint büntetőeszköz.
Szerk: Zoé 2009-05-03 10:53:31
beküldve: 2009-05-03 09:11:38
(#24236) Pálinkás jó reggelt mindenkinek!
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
Magamnak csak nagyon ritkán van. Jó dolog másokba lelket önteni^^ Ezek a tanácsos hsz-ek többet segítenek mint gondolnád Zoe Annak a webnek ahol 217-ig fent van a Bleach, kérem a címét!! lécci
Nekem sajnos nincs animaxom, pedig anyám is imádja a mangákat/animéket
Nekem sajnos nincs animaxom, pedig anyám is imádja a mangákat/animéket
*Légy bolond és vidám, mert mint tudjuk, a hülyeség fertőző!* :D
őőő... mit vállalt önként?
Mennem kell... jó éjt! Mindenkinek!
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
Szerk: Shuichi L Minamino 2009-05-02 22:01:36
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-05-02 21:36:20
(#24232)