Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
picilááááány >.<
Ezzzzzer éve nem láttalak!
dzirun: egyik sem, ez rnehezebb... a helyi egyik gimnázium szervezni, aki bekerül a 2-ik fordulóban és ott az első x-ben benne lesz, azt felveszik oda x3
és ez irtóóóóó nehééééééz >.<
mostmár viszont tényleg drukkoljatok,mert 14:00-ok kezdődik
Ezzzzzer éve nem láttalak!
dzirun: egyik sem, ez rnehezebb... a helyi egyik gimnázium szervezni, aki bekerül a 2-ik fordulóban és ott az első x-ben benne lesz, azt felveszik oda x3
és ez irtóóóóó nehééééééz >.<
mostmár viszont tényleg drukkoljatok,mert 14:00-ok kezdődik
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2009-05-04 12:19:03
(#24274) Jó reggelt!^^
El sem hiszem, hogy már negyedike van,(Határidő conjegy vásárlására!!) mindjárt itt a con!^^ De addig még mindenkinek annyi, de annyi dolga lesz :S
Viszont addig itt Pécsen lesz egy 2 napos sörmajális, ami minden évben megrendeződik, csak tavaly elmaradt, mert a 13. majális lett volna, és hát babonából nem volt De idén kitombolom magam, főleg, hogy az osztálytársam is fellép a bandájával, sőt a 2. napon, a tánccsoportommal,mi is fellépünk!! Egy nem kis tömeg előtt, hisz Pécsen ez a rendezvény az, ami minden korosztálynak, és rengeteg szórakozási lehetőség van! Jó lenne ha lejönnétek;)
El sem hiszem, hogy már negyedike van,(Határidő conjegy vásárlására!!) mindjárt itt a con!^^ De addig még mindenkinek annyi, de annyi dolga lesz :S
Viszont addig itt Pécsen lesz egy 2 napos sörmajális, ami minden évben megrendeződik, csak tavaly elmaradt, mert a 13. majális lett volna, és hát babonából nem volt De idén kitombolom magam, főleg, hogy az osztálytársam is fellép a bandájával, sőt a 2. napon, a tánccsoportommal,mi is fellépünk!! Egy nem kis tömeg előtt, hisz Pécsen ez a rendezvény az, ami minden korosztálynak, és rengeteg szórakozási lehetőség van! Jó lenne ha lejönnétek;)
*Légy bolond és vidám, mert mint tudjuk, a hülyeség fertőző!* :D
Szerk: Misu. 2009-05-04 12:25:01
előfordul az ilyen
Persze. De más valahol a tudatalattink peremén tisztába lenni azzal, hogy, teszem azt, születtek emberek Csehszlovákia megszűnése után vagy van olyan magyar fiatal, aki nem ismeri a Tenkes kapitányát, és egészen más ezzel szembesülni.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-05-04 10:35:14
(#24272) A Tenkes kapitánya az egyik legszórakoztatóbb "kötelező" . Imádtam! Többször is olvastam.
De szurkolok!
De szurkolok!
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Botond: Te még nem hallottál a Tenkes kapitányáról?
előfordul az ilyen
Exiled: melyikre mész? szurkolok
Arany Dániel, Varga Tamás, Zrinyi Ilona, OKTV?
-
Szerk: ∂z 2009-05-04 10:34:28
beküldve: 2009-05-04 09:04:45
(#24270) Exiled szurkcsi van (hűű bocs de 4 kor keveredtem haza)
..melyik porbafingó nem hallott itt a tenkes kapitányáról?????? ( )a kántor után/előtt az alegjobb magyar sorozatok egyika XD most öregnek érzem magam h én ismerem alister vígasztalj meg h nem vagyunk öregek XD
..melyik porbafingó nem hallott itt a tenkes kapitányáról?????? ( )a kántor után/előtt az alegjobb magyar sorozatok egyika XD most öregnek érzem magam h én ismerem alister vígasztalj meg h nem vagyunk öregek XD
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
beküldve: 2009-05-04 08:06:07
(#24269) Minden érettségizőnek és mától vizsgázónak több vagon mázlit kívánok! A nagyobbik imahenger már félórája csak értetek forog.
Exiled: Neked szurkolunk.
Exiled: Neked szurkolunk.
Szerk: alister 2009-05-04 09:06:43
hellooooo!!!!!!!
élek!
itt vagyok!
mai napi fogaléom,hogy huzamosabb ideig visszatérek!!!!!
Botond: de, az tenkes kapitány
Minden most éretségiző diáknak sok szerencséééét >.<
ui: nekem is drukkoljatok,mert én meg a város
élek!
itt vagyok!
mai napi fogaléom,hogy huzamosabb ideig visszatérek!!!!!
Botond: de, az tenkes kapitány
Minden most éretségiző diáknak sok szerencséééét >.<
ui: nekem is drukkoljatok,mert én meg a város
) világ? ország? :S
legnehezebb matekversenyére megyek >.<He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Az nem Tenkes hanem Hentes!
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
melyik várakat nézted már meg?
Az egrit, a diósgyőrit és a budait jó sokszor, de voltam a segerváriban, a krasznahorkai várban, a bécsi Burgban, a siklósi várban (Tenkes kapitánya powa)a többi meg most név szerint nem jut eszembe
melyik várakat nézted már meg? láttad a Drégely várát, hát az szörnyű, nem maradt belőle szinte semmi , de jó kis túra mire felsétálsz odáig
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
mi már egy csomó várban voltunk, de szeretem őket
A várak jóóók! Nagy vár-rajongó vagyok, ha van egy a közelbe, oda biztos felmászok "A napra lehet nézni, de nem egészséges."
én már voltam szerintem egész jó állapotban van mondjuk mi már egy csomó várban voltunk, de szeretem őket
na meg Eger ez borvidék is
érezd magad majd jól
na meg Eger ez borvidék is
érezd magad majd jól
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Egerbe megyünk osztálykirándulásra-2 nap!
Eger metál! "A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Bocsi hogy nem válaszoltamcsak elmentem fűrdeni!
Egerbe megyünk osztálykirándulásra-2 nap! Ott még úgysem voltam!Kíváncsivagyok mien az Egri Csillagik által védett vár!Dobó vára!
Egerbe megyünk osztálykirándulásra-2 nap! Ott még úgysem voltam!Kíváncsivagyok mien az Egri Csillagik által védett vár!Dobó vára!