Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Láttam a 8-adik részt. Odairtam az előbb h 8-ig néztem.
És az izé alatt sztem Maka apjára célzol, a Halálkaszára, úgy-e?
Vki tudja? XD Nézem,, de úgy tűnik h nagyon odafigyelek.
Naruto: szia
És az izé alatt sztem Maka apjára célzol, a Halálkaszára, úgy-e?
nem tom a nevét XD. vmi S....Su....?
Vki tudja? XD Nézem,, de úgy tűnik h nagyon odafigyelek.
Naruto: szia
Én is egyetértek... Ha valaki az akire Narutó és Yaven gondolt az vegye tudomásul! Még akkor is ha én is vagyok az! És igen féljetek csak! Én is ígyteszek!
nah, de én nem akarok kizáratni senkit... Ezért mondom én is el!
nah, de én nem akarok kizáratni senkit... Ezért mondom én is el!
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2009-05-05 20:13:26
(#24378) Sziasztok!Megékeztem kirándulásról!Relatíve hamar eltelt ez a két nap,de jól éreztem magamat.
Negatívum hogy visszaolvastam a hszeket és olvastam Yaven-chan postját!Őőő ebből következik az a tény...hogy ha sikerül egyet közülletek még a héten kitiltattok...ha törik ha szakad...akkoris...ennyi!nem mondom meg ki az!De remélem rádöbben hogy nem itt kell a hülyeséget meg a többit tolni és talán a többiek nem fognak utána hulladék üzenetekkel bombázni a fórumot!
Igaza van Yavennek hogy igen reménykedni kell a strigulázásban...de ha nektek azonnali kitiltás kell ám legyen!Még nem tom ki lesz az aki elhagyhatja a fórumot de aki akár kérdezősködik is...biztos célpont lesz!Téma lezárva.Ezen nem változtatok!
Negatívum hogy visszaolvastam a hszeket és olvastam Yaven-chan postját!Őőő ebből következik az a tény...hogy ha sikerül egyet közülletek még a héten kitiltattok...ha törik ha szakad...akkoris...ennyi!nem mondom meg ki az!De remélem rádöbben hogy nem itt kell a hülyeséget meg a többit tolni és talán a többiek nem fognak utána hulladék üzenetekkel bombázni a fórumot!
Igaza van Yavennek hogy igen reménykedni kell a strigulázásban...de ha nektek azonnali kitiltás kell ám legyen!Még nem tom ki lesz az aki elhagyhatja a fórumot de aki akár kérdezősködik is...biztos célpont lesz!Téma lezárva.Ezen nem változtatok!
Én 9. tartok! Chrona eléggé érdekes lány... Aztán Frankein Proffeszor és izé* nyirta ki!
*: Nah h is híják?
Másrészt ha nem láttad még a 8. részt akkor nem csábítalak!
*: Nah h is híják?
Másrészt ha nem láttad még a 8. részt akkor nem csábítalak!
már megint Bleach muzika megy a nyomi RTL klubos reklámok alatt...
múltkor code geass zenét hallottam az egyik reklám alatt...lehet vmi anime fan dolgozik a háttérbe hogy érdekes módon mindig anime ost-eket használnakXD
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Szerk: 屍鬼レゲ 2009-05-05 20:12:02
Hát az biztos. +Nem tom pontosan h mikor van vége ezeknek a bountos részeknek, de nagyon unom. 100 valahányadik résznél van vége asszem.
Morduk: én össze-vissza nézem. XD.Mikor meikhez van kedvem. nem fogsz lemaradni.
Morduk: én össze-vissza nézem. XD.Mikor meikhez van kedvem. nem fogsz lemaradni.
Az rossz lehet, mert a fillereket nézzed a Bleachben. Már a végén annyira untam a fillert, hogy majd bealudtam.
Jajj! Én most néztem meg a 8. részt!
Egy kicsit nézz Bleach-t hogy behozhassam! Lécci! Mondjuk 108. Bleach után fojtasd már please! Nagyon kérlek!
Egy kicsit nézz Bleach-t hogy behozhassam! Lécci! Mondjuk 108. Bleach után fojtasd már please! Nagyon kérlek!
Szerk: Morduk 2009-05-05 20:01:48
Szia
Soul Eater: 8. rész - Bleach: 88. rész
Szia Miho és Rapider.
Miho: adsz japán leckét? XD
Soul Eater: 8. rész - Bleach: 88. rész
Szia Miho és Rapider.
Miho: adsz japán leckét? XD
Értem... Hát csak a chan miatt...Nah mind1!
Szia rapider! Nah az jó,akkor kívánom h maradjon is így!
Szia rapider! Nah az jó,akkor kívánom h maradjon is így!
Bocsi, szia Miho-chan! (ha megengeded)
Szervusz. Mit ne engednék meg...? Nem harapok ám, csöppem, mert rám köszönsz.
Holnapi esetleges vagy biztos fórumtalisok: én most elmegyek egy időre, majd este még benézek, remélem addigra már Naruto is hazaér és akkor első dolga lesz lefixálni a holnapot.
beküldve: 2009-05-05 19:47:23
(#24369) Na hello mindenkinek!!!!
Ma nagyon jó napom volt
Képzeljétek ha minden jól megy akkor lesz egy zarakis kardom conra
Tök zsír lesz
Ma nagyon jó napom volt
Képzeljétek ha minden jól megy akkor lesz egy zarakis kardom conra
Tök zsír lesz
Karakuri Engeki!!!! :Karasu!...Kuroari!...Sanshouo!
Jaj, ne má tesó!
De vigyázz, mert ez lehet egy warn is!
De vigyázz, mert ez lehet egy warn is!
Szerk: Morduk 2009-05-05 19:46:18
már megint Bleach muzika megy a nyomi RTL klubos reklámok alatt...
Eeeeh?! Ez gáz.
Mint abban a hülye Celeb vagyok ments ki innen!-ben... Ott végig Naruto OST ment.
beküldve: 2009-05-05 19:36:52
(#24366)