Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-05-06 23:03:59
(#24455) Sziasztok mindenkik!
Envy: Na ez vagány volt!
"Pest éjjel sem kihalt"
Nem bizony... *éjjeliragadozó*
Barbara-chan: "egész törin nem tudtam koncentrálni mivel női bajaim is pont akkor törtek rám"
*buksisimi* és *nagyölelés*
Hanon: "Ha Alister linkelgetheti a blogját akkor én miért ne verekedhetnék?"
Teljesen nyugodtan. Tudod, hogy te vagy a kedvencem...
Envy: Na ez vagány volt!
"Pest éjjel sem kihalt"
Nem bizony... *éjjeliragadozó*
Barbara-chan: "egész törin nem tudtam koncentrálni mivel női bajaim is pont akkor törtek rám"
*buksisimi* és *nagyölelés*
Komolyan, ne csináljátok ezt! mi lesz így a (amúgy teljesen megérdemelt) emberevő hírnevemmel?XD
Hanon: "Ha Alister linkelgetheti a blogját akkor én miért ne verekedhetnék?"
Teljesen nyugodtan. Tudod, hogy te vagy a kedvencem...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2009-05-06 23:04:17
Nekem még mindíg a Bily & Mandy kalandja a kaszással a kedvencem
az is egy egy eszméletlen agyrohasztó baromság. imádom
-
Nekem még mindíg a Bily & Mandy kalandja a kaszással a kedvencem
aazt én is bírtam xD
Anime and Manga 4ever!!
beküldve: 2009-05-06 20:50:40
(#24452) Nekem még mindíg a Bily & Mandy kalandja a kaszással a kedvencem
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
Szerk: Bartha Botond 2009-05-06 20:51:05
beküldve: 2009-05-06 20:50:15
(#24451) XD. Én is visszaszökkentem elköszönni.
Mindenkinek jóéjt, szép álmokat, addig is jó fórumozást.
Mindenkinek jóéjt, szép álmokat, addig is jó fórumozást.
beküldve: 2009-05-06 20:45:57
(#24450) Nah mentem sziasztok!
Jó éjszakát! Aludjatok jól!
Jó éjszakát! Aludjatok jól!
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2009-05-06 20:35:06
(#24449) Lazy town: alapvetően egyszer kapcsolgatás közben megláttam, gyorsan elkapcsoltam, majd sokkal később 5 percet néztem belőle...Am anno néztem ben10-t, csak akkor még jööööval kisebb voltam aztán meg ráálltam az ecchire és azóta nem nagyon szoktam az ilyeneket nézni. Bár manapság hanyagolom az animéket,mert kockulok, de pótolni fogok...nagyonm sokat és gyorsan
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2009-05-06 20:02:27
(#24448) Nagyon, nagyon sok dolog van az életben aminek semmi értelme és mégis csinálják. Ez meg legalább aranyos is, édes shotáim verik a többieket.
5 tevém volt, mind megdöglött. Ennek is hasonló lesz a sorsa, de addig miért ne nézegessem a kisfiúkat?
Ha a mybruteot gondolod a legrosszabbnak, akkor szerencsés ember vagy.
Azannya. Találtam egy szimplán "Hanon" nevűt. Most azon gondolkozom, hogy még én csináltam-e, vagy találtam magamnak egy level 4-es bruteot, amelyiknek a jelszavát is kitaláltam. Whao.
[Link]
5 tevém volt, mind megdöglött. Ennek is hasonló lesz a sorsa, de addig miért ne nézegessem a kisfiúkat?
A mybrute, az valaha a legrosszabb ^^ 1 volt nekem is, 1 hétig próbáltam rájöni, hogy van e értelme...nem volt!
Ha a mybruteot gondolod a legrosszabbnak, akkor szerencsés ember vagy.
Azannya. Találtam egy szimplán "Hanon" nevűt. Most azon gondolkozom, hogy még én csináltam-e, vagy találtam magamnak egy level 4-es bruteot, amelyiknek a jelszavát is kitaláltam. Whao.
[Link]
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2009-05-06 20:20:59
beküldve: 2009-05-06 19:56:11
(#24447) Hello mindenki! Kenk milyen napja volt?
Nah, de most nézek egy kis Soul Eatert!
Nah, de most nézek egy kis Soul Eatert!
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2009-05-06 19:55:12
(#24446) Chowder, ha már mese, alap cucc. Ja és a Lazy Townak már a reklámja volt fárasztó.
És ez így van! (%
A Lazy Town-t az én harcedzett bátor lelkem sem bírta legyűrni. Pedig én szeretem a retináimba égetni az ilyen mozgóképeket és a maradék, nem toxikus agysejtjeimet kínok között pusztítani velük.
Hasonlóan brutális művek még a Ben10, Dzsoni Teszt, Robotboy.
*kötőcc balázsoknak; nem, nem prábáltam még az ilyen estét, csak gondoltam kemény leszek és ilyet írok.
Amúgy a Gyűrűk Urás fanfilmet megnézte esetleg valaki vagy ne is reménykedjek?
A Lazy Town-t az én harcedzett bátor lelkem sem bírta legyűrni. Pedig én szeretem a retináimba égetni az ilyen mozgóképeket és a maradék, nem toxikus agysejtjeimet kínok között pusztítani velük.
Hasonlóan brutális művek még a Ben10, Dzsoni Teszt, Robotboy.
A himringyók hasáról heroint szippantós majd maláj örömlányokkal való hancúrozós este is kevesebb veszélyt tartogat minde ezek egymás utáni megtekintése.*
*kötőcc balázsoknak; nem, nem prábáltam még az ilyen estét, csak gondoltam kemény leszek és ilyet írok.
Amúgy a Gyűrűk Urás fanfilmet megnézte esetleg valaki vagy ne is reménykedjek?
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
nyehehehe XDXD
persze, igazad van ^^
mondjuk kedves kis hugicám jobban szereti Hannah Montana-t XDXD *hányinger*
persze, igazad van ^^
mondjuk kedves kis hugicám jobban szereti Hannah Montana-t XDXD *hányinger*
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
szólok is a húgomnak, aki tökre Lazy Town-fan XDXD
OMG! olyan létezik? az a legretardáltabb dolog amit valaha láttam!
"Lazy Town is supposedly a kids' show, even though no kid has EVER watched it. The show is mainly geared towards pedophiles and coma victims. Kids rarely find Lazy Town entertaining, but if you are a sensible adult who does not fantasize about underage girls, beware. This show will skull fuck your reality. This program routinely whips out its joyful, bubbly and abnormally massive cock, inserts said cock into your cranial cavity and doesn't stop pounding until it squirts a bucket of sticky pink happiness into your diseased and swollen brain tissue.
No joke, after watching only thirty minutes of this show you'll be a candidate for tube feeding. "
No joke, after watching only thirty minutes of this show you'll be a candidate for tube feeding. "
-
beküldve: 2009-05-06 19:22:45
(#24442) Na helló mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!
Remélem készültök sakurakonra!!!! Mert csak akkor jó a társaság ha sokan vagyunk
Remélem készültök sakurakonra!!!! Mert csak akkor jó a társaság ha sokan vagyunk
Karakuri Engeki!!!! :Karasu!...Kuroari!...Sanshouo!
emód?
emogoccsi? ugye nem?
emogoccsi? ugye nem?
DE. Bár nem volt túl hosszú életű, mert eléggé elhanyagoltam és öngyi lett.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Szerk: Mariko 2009-05-06 19:21:48