Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Én meg egy nagy masnit varrok, kézzel, és a rávarrt csipke körül végig fölhullámzott a bársony. Hímezni rohadt nehéz. Az Alucard-kutyusomnak a szemeit hímezni akartam, aztán rájöttem, hogy ez nem jó ötlet, nem létező hímzőképességemet tekintve.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2009-05-07 19:57:15
(#24484) Fos napom volt de a du. jó volt.Ja és sikerült valahogyan megfáznom de cask egy kicsit
Na én megyek is sziasztok!
lehet,hogy tegnap nem kellet volna az esően sétálgatnom
Na én megyek is sziasztok!
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
Szerk: Bartha Botond 2009-05-07 19:59:37
Nah, hol a versenyszellem? Ez igy nem érdekes. Igenis van kivel versenyezni, és amig nem ér egyik fél sem a célba, addig sose mond h vesztettél. (ki hitte volna h a tornatanár mondókája ilyen igaz) XD
Eris: és mi lenne ha te maradnál a zsenialitásnál, és megkérnél vkit h himezzen?
Eris: és mi lenne ha te maradnál a zsenialitásnál, és megkérnél vkit h himezzen?
Szia!
Ó nagyon szépen köszi! És gratula! Nos már nincs kivel versenyezni!
Fisi: Köszi tőled is!
Mindenki: Nahh megyek TM-ezni!
Ó nagyon szépen köszi! És gratula! Nos már nincs kivel versenyezni!
Fisi: Köszi tőled is!
Mindenki: Nahh megyek TM-ezni!
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Szerk: Morduk 2009-05-07 19:50:08
beküldve: 2009-05-07 19:47:04
(#24481) Jaj, nekem meg már kihullik a hajam. Kitaláltam, hogy Conra készülök valamivel, hogy azért extrább legyen a ruhám mint a hétköznapi. Most azt fogjátok mondani, hogy elment az eszem de azt találtam ki (zsenialitásom határtalan), hogy egy fekete pólóra vörössel ráhímzem a Hellsing szimbólumot. na eddig okés is lett volna csak kb három órás varrogatás után az lett a vége, hogy a körökön belül hullámos az anyag és most bonthatom le az egészet és kezdhetem előről.
Sötétség nélkül nincs fény.
Mindenki: Holnap leszek 11. éves! Bulim is lesz, szóval nem nagyon leszek fent!
Boldog szülinapot így előre Morduk!
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2009-05-07 19:22:10
(#24479) Sziasztok
Végre megirtuk azt a lüke dolgozatot. Igy is maradt elég, de most kezdhetek imádkozni h legyen meg az 50 pont legalább. Természetesen megint nem azt kérték amit én jobban megtanultam.
Ichigós kard: nekem is kell. Itt mér nincsenek olyan üzletek, meg annyi animerajongó mint nálatok?
Nekem egy poszterér is meg kell szenvednem a végén meg max nyomtatok 1et. Nem igazság.
Morduk: előre boldog szülinapot. És én megnéztem 12-ig XD
Végre megirtuk azt a lüke dolgozatot. Igy is maradt elég, de most kezdhetek imádkozni h legyen meg az 50 pont legalább. Természetesen megint nem azt kérték amit én jobban megtanultam.
Ichigós kard: nekem is kell. Itt mér nincsenek olyan üzletek, meg annyi animerajongó mint nálatok?
Nekem egy poszterér is meg kell szenvednem a végén meg max nyomtatok 1et. Nem igazság.
Morduk: előre boldog szülinapot. És én megnéztem 12-ig XD
Szerk: Zoé 2009-05-07 19:38:55
Envy: 5k, de nincs rajta lánc
óóó az már részletkérdés
rakok én rá
MIANEVED?!
beküldve: 2009-05-07 19:12:24
(#24477) Baniaa: wonderful dayz
Alister: hát ő vette le a falról, de én mutattam neki
Alister: hát ő vette le a falról, de én mutattam neki
-
beküldve: 2009-05-07 19:12:07
(#24476) Hello mindenki!
Kinek milyen napja volt?
S.E.: A Soul Eaterben elértem a 11. részhez!
Kinek milyen napja volt?
S.E.: A Soul Eaterben elértem a 11. részhez!
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2009-05-07 19:05:35
(#24475) Exiled: És ezt etikából? Mert ez nekem inkább (általános) filozófia...
Fisi: Valahogy biztos voltam benne, hogy te tudsz majd válaszolni Miho kérdésére...
Dzirun: Ki volt az a... khm... meggondolatlan, aki fegyvert adott Naruto kezébe?
Hú, van új Mondo? Akkor most lemegyek a postaládához!
Fisi: Valahogy biztos voltam benne, hogy te tudsz majd válaszolni Miho kérdésére...
Örülök, hogy tetszett.
Dzirun: Ki volt az a... khm... meggondolatlan, aki fegyvert adott Naruto kezébe?
Hú, van új Mondo? Akkor most lemegyek a postaládához!
szerkesztés: Még nincs...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2009-05-07 19:09:24
Ichigo kardja.. Ilyeneket lehet kapni ott?
mennyiért vesztegetik?
MIANEVED?!
HÁT, az a kép azért...
jah, nem 500 volt ez van
nem is maradt Chis egérpadra
szerintem ott mi teljesen normálisnak számítunk
nem is maradt Chis egérpadra
szerintem ott mi teljesen normálisnak számítunk
-