Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-05-09 11:23:36
(#24500) Sziasztok!^^
Először is: juhééé!, megúsztam az egész lakás kitkarítását.
Jah igen, szundiztam... Épp tegnap éjjel állítottam be egy új csengőhangot, a Naruto Shippuuden 8. ED-jét, a Dev Parade-tól a Bacchikoi-t. Akik ismerik, tudják, hogy az eleje máris ordítással kezdődik: BACCHIKOI, BACHIKOI BABEEE!!!
Nos ehhez még hozzá tartozik, hogy elfelejtettem lehalkítani...
10:35-kor elkezdett üvölteni a fejem mellett - oda hajítottam, mikor megszólalt az ébresztő, amit automatikusan ki is kapcsoltam .
Alister hívott, hogy találtak nec-kesztyűt.
Úgyhogy nagy öröm ért annak ellenére, hogy előtte kisebb infarktusom volt a buzi telóm miatt. Csengőhang lecserélve.
Ázsia Centerben flangáló fórumosok: köszönöm, hogy eszetekbe jutottam. Ha morcosnak tűnt a hangom, ne haragudjatok, reggel mindig kicsit Charlie Jég dupla whiskey-vel-féle hangom van.
Első bölcsesség:
Második bölcsesség:
Először is: juhééé!, megúsztam az egész lakás kitkarítását.
Anyimnak ma is dolgoznia kell, és úgy volt, hogy ki kell takarítanom... Nos, már előre temettem magam, hogy hjajj mi lesz velem - pedig takarítani alapvetően szeretek, csak épp nem 100 négyzetmétert.
De végül Apummal összekacsitottunk, és lecsaltuk a dolgot: Ő kipórszívózott amíg én a szobámban szundiztam, így csak az én szobám maradt.
De végül Apummal összekacsitottunk, és lecsaltuk a dolgot: Ő kipórszívózott amíg én a szobámban szundiztam, így csak az én szobám maradt.
Jah igen, szundiztam... Épp tegnap éjjel állítottam be egy új csengőhangot, a Naruto Shippuuden 8. ED-jét, a Dev Parade-tól a Bacchikoi-t. Akik ismerik, tudják, hogy az eleje máris ordítással kezdődik: BACCHIKOI, BACHIKOI BABEEE!!!
Nos ehhez még hozzá tartozik, hogy elfelejtettem lehalkítani...
10:35-kor elkezdett üvölteni a fejem mellett - oda hajítottam, mikor megszólalt az ébresztő, amit automatikusan ki is kapcsoltam .
Alister hívott, hogy találtak nec-kesztyűt.
Úgyhogy nagy öröm ért annak ellenére, hogy előtte kisebb infarktusom volt a buzi telóm miatt. Csengőhang lecserélve.
Ázsia Centerben flangáló fórumosok: köszönöm, hogy eszetekbe jutottam. Ha morcosnak tűnt a hangom, ne haragudjatok, reggel mindig kicsit Charlie Jég dupla whiskey-vel-féle hangom van.
Első bölcsesség:
Néhány telefonon nem véletlenül vannak választható módok - utca, otthon, tárgyalás, éjszakai, iskola... - ha olyan bénák vagyunk, hogy elfeledkezünk a lehallkításról, használjuk ezen választható opciókat. Ha erről is elfeledkezünk, megérdemeljük az esetleges ébresztő-infarktus-közeli telefon hívásokat.
Második bölcsesség:
Erre reggeli közben jöttem tá. Attól, mert Danone, az Activia és a Könnyű és finom joghurtok citromos változatai NEM ugyanolyan finomak.
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-05-09 11:24:56
beküldve: 2009-05-09 10:43:20
(#24499) Jó reggelt!^^
Kétszeri felébredés és agresszív másikoldalrafordulás után, meguntam az egész hempergést, és feljöttem hozzátok^^ Na mi újság mindenkivel?^^
ÁÁ conon majd láthatok mindekiiiiiit!^^*ünnepel*
Kétszeri felébredés és agresszív másikoldalrafordulás után, meguntam az egész hempergést, és feljöttem hozzátok^^ Na mi újság mindenkivel?^^
ÁÁ conon majd láthatok mindekiiiiiit!^^*ünnepel*
*Légy bolond és vidám, mert mint tudjuk, a hülyeség fertőző!* :D
Szerk: Misu. 2009-05-09 10:49:51
beküldve: 2009-05-09 09:42:41
(#24498) Hello mindenkinek! Ki hogy van?
S.E.: Ismét megnézek egy új részt a Soul Eaterben!
*warn....
szerk.:2: Nah megyek játszani!
S.E.: Ismét megnézek egy új részt a Soul Eaterben!
Máskor igérem nem fogom bejelenteni! De nem akarok várnt*! Szóval sry!
*warn....
szerk.:2: Nah megyek játszani!
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Szerk: Morduk 2009-05-09 10:12:37
Képzeljétek.. tegnap mióta elköszöntem (itt van 2vel alább) azóta most értem haza ebben a pillanatban.
A szerenádozás kérem komoly buli anno öt éve mi több napon keresztül csináltuk , a tanáraink annyira szerte-széjjel laktak, és még így sem voltunk mindenhol
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2009-05-09 06:18:23
beküldve: 2009-05-09 05:39:16
(#24496) Most ugye csak vicceltek, h 1db hsz érkezett ide tegnap délután óta?
Képzeljétek.. tegnap mióta elköszöntem (itt van 2vel alább) azóta most értem haza ebben a pillanatban.
jelenleg csak a lábaim fájnak és nem vagyok álmos ...
Azon gondolkodom le feküdjek-e aludni...
jelenleg csak a lábaim fájnak és nem vagyok álmos ...
Azon gondolkodom le feküdjek-e aludni...
MIANEVED?!
beküldve: 2009-05-08 15:44:58
(#24495) Sziasztok. Ha van itt vki ak az h van?
Ma nem volt gitárórám, úgyh már itthon is vaok, 10-en voltunk az osztályban, nem tanultunk semmit. Kaptam bioszból nem tom mire egy 9-est. XD Kikaptam a magyar dolgozatomat ( ).
Második lettem. És egész nap ezt hallgathattam a drága eslő tanulónktól, attól a "jámbór lélektől". A tétel fölött összevesztem a magyar tanárnőmmel, amit a rajztanártól is visszahallottam -mer a férje -És kb ennyi. Nem is volt rossz nap.
Envy: szia
Ma nem volt gitárórám, úgyh már itthon is vaok, 10-en voltunk az osztályban, nem tanultunk semmit. Kaptam bioszból nem tom mire egy 9-est. XD Kikaptam a magyar dolgozatomat ( ).
Második lettem. És egész nap ezt hallgathattam a drága eslő tanulónktól, attól a "jámbór lélektől". A tétel fölött összevesztem a magyar tanárnőmmel, amit a rajztanártól is visszahallottam -mer a férje -És kb ennyi. Nem is volt rossz nap.
-idézett szöveg az idősebb magyar tanárnőtől-
Envy: szia
Szerk: Zoé 2009-05-08 15:56:48
beküldve: 2009-05-08 15:40:59
(#24494) beküldve: 2009-05-08 15:02:15
(#24493) Sziasztok!
Úgy látom már nem kell 100 oldalakat visszaolvasni mostanában.
Ja és ennyien nem ismerik Tsubasát? Tegnap meg nyitottan topikját és azóta se írtak oda.
Dzirun: Hát akkor még mindig Gankutsuou poszter óta nincs jó poszter....
Úgy látom már nem kell 100 oldalakat visszaolvasni mostanában.
Ja és ennyien nem ismerik Tsubasát? Tegnap meg nyitottan topikját és azóta se írtak oda.
Dzirun: Hát akkor még mindig Gankutsuou poszter óta nincs jó poszter....
beküldve: 2009-05-08 13:41:59
(#24492) beküldve: 2009-05-07 23:26:35
(#24491)
Szerk: alister 2009-05-07 23:26:48
Hidd el, én már többször feltettem magamnak a kérdést,hogy titkon nem pszichológus képzőbe jelentkeztem-e
Kész a fogalmazás...Muszály volt megírni,mert össz, ha az évben ha 5 órán ott voltam,mert mindig pénteken volt valami verseny/kötelező program
a végére meg ráírtam,nagy büszkén:
A betűk elégnek,de a szó ottmarad
Kész a fogalmazás...Muszály volt megírni,mert össz, ha az évben ha 5 órán ott voltam,mert mindig pénteken volt valami verseny/kötelező program
a végére meg ráírtam,nagy büszkén:
A betűk elégnek,de a szó ottmarad
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2009-05-07 20:42:56
(#24489) A zsenialitásomnak ide is ki kell terjednie. Négy évig jártam ruhaipari suliba, hímezni is tudok, csak ennyi órás munka után a semmiért... Kissé eldurrant az agyam.
Sötétség nélkül nincs fény.
Nagyon kis aranyos az a film. Morbid, de aranyos. Már-már megható. Ha belegondolunk, zombi-csontváz szerelem és szörnynépség, de olyan romantikus.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2009-05-07 20:31:11
(#24487) Nyehem, most néztem meg a Karácsonyi lidércnyomás című, Tim Burton által írt és producerkedett animációs filmet. Jó kis agymenés a klasszikus burton-i stílusban.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2009-05-07 20:33:34
beküldve: 2009-05-07 20:25:05
(#24486) Én megyek, jóéjt minendenkinek és szép álmokat.
Jelmezkészitőknek: sok sikert, és türelmet
Egész jó napom lesz holnapXD. Gitárórám megint elmarad. -részben jó részben nem
Jelmezkészitőknek: sok sikert, és türelmet