Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Sziasztok!
Kinek milyen napja volt? (remélem jó!)
Nah, de nem leszek sokáig... Nézek egy soul eater részt, és lelépek...

De morduk akkor minek jöttél fel????

Karakuri Engeki!!!! :Karasu!...Kuroari!...Sanshouo!
Szerk: rapider 2009-05-12 20:57:02
ázsiában volt egy nő, aki szakítással fenyegette a pasiját, ha nem csökkenteti le a melleit,mert a pasijának nagyobb volt mint a nőnek xD
O_x LoL... *supersizetragedy vagymi* Én inkább tanulgatok még egy kis tanácsadási módszertant...
beküldve: 2009-05-12 20:47:29
(#24588) Sziasztok!

Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Most mér'? Egy srácnak nem lehet nagy melle? (Igaz, hogy blööee, de hát na.) Ez diszkrimináció, vagymi x)...
ázsiában volt egy nő, aki szakítással fenyegette a pasiját, ha nem csökkenteti le a melleit,mert a pasijának nagyobb volt mint a nőnek xD
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Most mér'? Egy srácnak nem lehet nagy melle? (Igaz, hogy blööee, de hát na.) Ez diszkrimináció, vagymi x)...
nagymellű srácokat?

szentem tanulj meg olvasni
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2009-05-12 20:31:27
(#24584) Fisi: Elküldenéd nekem a barátnőddel közösen írt verseteket, ami annyira tetszett?
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2009-05-12 20:35:01
Szerk: ∂z 2009-05-12 20:24:19
Én bevállalnám, ha nem ismerném magam annyira, hogy rövid idő alatt belefáradnék...

ha tudsz szép,nagymellű csajokat és esetlen srácokat rajzolni, akkor én kérnélek fel

Én is inkább író lélek vagyok. Van jelentkező a mangám megrajzolására? Én leszek az író, az a személy meg rajzoló lenne.
Én bevállalnám, ha nem ismerném magam annyira, hogy rövid idő alatt belefáradnék...

Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2009-05-12 20:20:21
(#24580) Nem akarok többet tanulni, nem akarok dolgozatot irni, nem akarok vizsgázni...-meg lehet kérdezni mit akarok, de én se tom
Barbara-chan: teljesen pártatlanul mondom h az első jobb volt.*pártatlan mer nem tudja ki van a másodikon
*

Barbara-chan: teljesen pártatlanul mondom h az első jobb volt.*pártatlan mer nem tudja ki van a másodikon

Sziasztok mindenkik!
Barbara-chan: Az első rajz jobban tetszett
csak vmi retrot is akartam, bár candynek elég érdekes feje van meg kell hagyni, az animében sokkal rondább mint a mangában... ott olyan ronda krumpli orra van Barbara-chan: Az első rajz jobban tetszett

bár lehet, hogy csupáncsak azért, mert emlékeim szerint Candy iszonyúan irritált anno

Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
beküldve: 2009-05-12 20:09:03
(#24578) Helloooo!
Visszatértem a kockulásból( egész hétvégén elder scorrls IV: OBLIVION-oztam :P),meg az utóbbi hónap leeeeegnehezebb edzéséről. mi van errefele?
Visszatértem a kockulásból( egész hétvégén elder scorrls IV: OBLIVION-oztam :P),meg az utóbbi hónap leeeeegnehezebb edzéséről. mi van errefele?
beküldve: 2009-05-12 20:01:30
(#24577) Szisztok!!!!
Barbara-chan nem rossz de nem is a legjobb.De ne aggódj sok gyakorlás csodákra képes
Barbara-chan nem rossz de nem is a legjobb.De ne aggódj sok gyakorlás csodákra képes

Karakuri Engeki!!!! :Karasu!...Kuroari!...Sanshouo!
beküldve: 2009-05-12 19:51:45
(#24576) Sziasztok mindenkik!

bár lehet, hogy csupáncsak azért, mert emlékeim szerint Candy iszonyúan irritált anno
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."