Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Ehh... elég nehéz volt kibogarásznom, hogy mit is szeretnél... Úgyhogy:
1. Néha összefüggéstelen, amit írsz. Ez persze nem tragédia, szóval no zokonvétel. ;)
2. Tetszik a harciasságod! A hsz-aidból az derült ki, hogy szeretsz verekedni. És ez jó, főleg, hogy...
3. ... emellett zenében érdekelt és tehettséges vagy, tehát nem vagy egy fiús lány, hanem egy fiatal. energikus, életvidám hölgyemény...
4. ... művészi ambíciúkkal.
... Azt hiszem ennyi.
1. Néha összefüggéstelen, amit írsz. Ez persze nem tragédia, szóval no zokonvétel. ;)
2. Tetszik a harciasságod! A hsz-aidból az derült ki, hogy szeretsz verekedni. És ez jó, főleg, hogy...
3. ... emellett zenében érdekelt és tehettséges vagy, tehát nem vagy egy fiús lány, hanem egy fiatal. energikus, életvidám hölgyemény...
4. ... művészi ambíciúkkal.
... Azt hiszem ennyi.
Na ehhez szólj hozzá Yaven. Morduk föltette az i-re a pontot. na nem erre, mer ezen már van XD
és igen, még te vagy az anyuci, csak apuci nincs.
Persze...szegény ártatlan Morduk azt sem tudja miről van szó, csak a nővéri hatalmaddal vetted rá, hogy ezt mondja.
Különben meg ha én vagyok az anyátok, akkor tuti, hogy gonoszak vagytok
Az apa személyét illetően én is gondban vagyok...az biztos, hogy nem a Szentlélek
Miho: Szia! Harc a hajszárítóval? Ez érdekesen hangzik
szerk: baniaa és Morduk: a VK tipikusan egy olyan anime/manga, ami a 16-20 éves lány korosztályhoz szól Szóval nem gáz, ha nem tetszik, de az sem ha mégis. Nemtom...a DN is nehezebb témájú, mégis nézitek, ez semmi ahhoz képest
bár itt vannak vámpírok
Szerk: Yaven 2009-04-12 20:57:01
Szerk: baniaa3 2009-04-12 20:54:05
Rendben majd megnézem...
Yaven: Most nézem meg az első részt a Vampire Knightból...
Yaven: Most nézem meg az első részt a Vampire Knightból...
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Szia és ak holnap kuncoghatsz ördögien magadban.
am elemző nap van(Zoe). mond te is, mit gondolsz? agyondicsértek eddig
am elemző nap van(Zoe). mond te is, mit gondolsz? agyondicsértek eddig
beküldve: 2009-04-12 20:49:08
(#21232) Dragon Ball Z: Morduk, ha shonent akarsz nézni, akkor ajánlom a D.Gray-mant
[Link]
Am. 47-ig néztem a DB-t és hát SZAR.
[Link]
Am. 47-ig néztem a DB-t és hát SZAR.
Szerk: baniaa3 2009-04-12 20:50:42
beküldve: 2009-04-12 20:46:51
(#21231) Visszatértem a csatából melyet a hajszárítóval vívtam... Nem volt semmi.
Tessék tapsolni meg nagyon örülni, holnap egyedül leszek itthon, szóval játszhatom majd az érkező szomszédfiúkkal, hogy nem nyitok ajtót, minth otthon se lennék! Juhú, no locsolás rulez!!!
Tessék tapsolni meg nagyon örülni, holnap egyedül leszek itthon, szóval játszhatom majd az érkező szomszédfiúkkal, hogy nem nyitok ajtót, minth otthon se lennék! Juhú, no locsolás rulez!!!
Igen Zoe, te is kedves vagy!
Na ehhez szólj hozzá Yaven. Morduk föltette az i-re a pontot. na nem erre, mer ezen már van XD
Szerk: Zoé 2009-04-12 20:46:48
Morduk, tessék megmondani Yavennek h a nővéred tud kedves lenni, és rólam mond, ne Z.p.-ről v Usagi-chanról.-most, aztán mondhatod róluk is.
Igen te is kedves vagy!
Meg Zp. is meg Usagi_chan...
De ez msot mért kelett???
Jó hír: Nos úgy érzem én is a Death note fanokhoz csatlakozom!
Nocsak. Hogyhogy?
Amúgy Zoekám ( ) látod még a saját öcsikéd sem áll ki a mellett, hogy kedves leányzó vagy. így jártál...a családi tulajdonságok nagyon meghatározóak nálunk -várjunk csak...még én vagyok az anya?
Morduk, tessék megmondani Yavennek h a nővéred tud kedves lenni, és rólam mond, ne Z.p.-ről v Usagi-chanról.-most, aztán mondhatod róluk is.
Zoe elemző nap van. ha vki akar valamit, az most mondja. ha az a bizonyos személy aki mondani akar valamit ma nincs fönn, ak elér holnap. hirdetés ennyi.
Zoe elemző nap van. ha vki akar valamit, az most mondja. ha az a bizonyos személy aki mondani akar valamit ma nincs fönn, ak elér holnap. hirdetés ennyi.
-mit fogok kapni-
Nah beszélhetek én már Aizennek...
De hogy mán én szeretem a Narutót, de h már vagy 3 topicot csináltak belőle.... Tisztára elrontja!
De hogy mán én szeretem a Narutót, de h már vagy 3 topicot csináltak belőle.... Tisztára elrontja!
Zoe beszélte be. -nah: kedves lehetsz, de senki nem tudja mit gondolsz valójában, pl vegyük amit morduk irt, azt mondom igaza van, és szépen kedvesen megbeszéljük, közben meg ott van *-ban h üsse már vki le.
Ne vedd célzásnak Morduk, pl kellett. Am tessék mellettem kiállni h tudok kedves lenni.
Ne vedd célzásnak Morduk, pl kellett. Am tessék mellettem kiállni h tudok kedves lenni.
Szerk: Zoé 2009-04-12 20:37:27
de kikérem magamnak, én kedves is vagyok, csak néha félreértik na -kedvesség nem feltétlenül csak a szó alapjelentése, kedves lehetsz úgy is ha gonosz vagy
Na persze... Ki beszélte be Neked ezt a sok baromságot? Ne higyj a cukros bácsiknak!
szerk: Morduk: a Dragon Ball szerintem is egy nagy sz*rság
Szerk: Yaven 2009-04-12 20:34:40