Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-04-12 18:12:20
(#21178) Hahó, Árnybíró 1 tulajdonosok közül valaki mondjon már nekem egy hazai kiadás dátumát! Köszi. Az első köteté kell, lehetőleg első kiadás.
Megvan, hogy 2006, de ha valaki nagyon emlékszik, akkor beírhatna egy hónapot is.
Megvan, hogy 2006, de ha valaki nagyon emlékszik, akkor beírhatna egy hónapot is.
no pussy, just the dicks
Szerk: buzifaszvagyok 2009-04-12 18:20:50
Akkor jó.
Fantáziámról: ez még semmi nem volt belőle. Most még nyugalmi állapotban van, hidd el. Ennél sokkal valóságtalanabb ötleteim is szoktak lenni. Elég élénken dolgozik az agyam.
Fantáziámról: ez még semmi nem volt belőle. Most még nyugalmi állapotban van, hidd el. Ennél sokkal valóságtalanabb ötleteim is szoktak lenni. Elég élénken dolgozik az agyam.
Semmi vész a fantáziáddal. Inkább örülj neki, hogy ilyen kivételes tulajdonságod van...
Kedvcsináló az estéhez: [Link]
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Akkor jó.
Jól van, akkor ma már nem veszek el...
Szerintem a fantáziád nem lehetett ok... Inkább irigyelték tőled, ezért lépett le mindenki.
Szerintem a fantáziád nem lehetett ok... Inkább irigyelték tőled, ezért lépett le mindenki.
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Bizony, ahogy elhagytál minket, kihaltunk Ne menny el többet.
+az én piszkosnak nem mondható viszont annál horrorisztikusabb fantáziám is szerepet játszott a fölszivódásban.
*eltünteti a fekete angyali szárnyait egy időre*
+az én piszkosnak nem mondható viszont annál horrorisztikusabb fantáziám is szerepet játszott a fölszivódásban.
*eltünteti a fekete angyali szárnyait egy időre*
beküldve: 2009-04-12 17:57:52
(#21173) Megjöttem! Juhú....
Látom nélkülem megállt az élet...
Látom nélkülem megállt az élet...
beküldve: 2009-04-12 17:27:50
(#21169) FMA 2.évadát ma muszáj megnéznem az első részét, az openingje adott biztatást
[Link]
[Link]
Szegény ártatlan kisangyalok, nehogy leharapja a fejeteket a fekete szárnyú angyal
Juj! Figyelem! Elszabadult Zoe-fantázia közeleg! Meneküljön ki merre lát! *yikes*
XD. Gyilkos fantáziám van. XD Kész horror Zoe módra.
Dragda elment, mi meghaltunk.
v
előlem menekültök?
Szerk: Zoé 2009-04-12 17:12:11
Juj! Figyelem! Elszabadult Zoe-fantázia közeleg! Meneküljön ki merre lát! *yikes*
Miho: Semmi gond Nővérkém, én is csak pár hete tudtam meg, és mennyire ledöbbentem!
Szerk: Balra el, cirka 2 órára... Bye!
Miho: Semmi gond Nővérkém, én is csak pár hete tudtam meg, és mennyire ledöbbentem!
Szerk: Balra el, cirka 2 órára... Bye!
Szerk: Dragda O'Riley 2009-04-12 16:22:27
beküldve: 2009-04-12 16:20:17
(#21164)