Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
csak.. kicsit megijedtem De túl leszek rajta
Hm... elkezdtem nézni a Gyűrűk urát. Nem is tudom mikor láttam utoljára De közben figyelek ám mindenre:P
Az angol humorral meg néha ellentétben vagyok. Comedy Centralon van egy sorozoat a Mr. Bean es hapsival, az pl szörnyű De vannak jók is (pl: Family guy, South Park, A nevem Earl...)
Hm... elkezdtem nézni a Gyűrűk urát. Nem is tudom mikor láttam utoljára De közben figyelek ám mindenre:P
Az angol humorral meg néha ellentétben vagyok. Comedy Centralon van egy sorozoat a Mr. Bean es hapsival, az pl szörnyű De vannak jók is (pl: Family guy, South Park, A nevem Earl...)
*Légy bolond és vidám, mert mint tudjuk, a hülyeség fertőző!* :D
Szerk: Misu. 2009-04-12 15:32:43
beküldve: 2009-04-12 15:32:06
(#21148) UNom magaaaam, unom, unom, unom....
-lassan dalszöveget irok ezzel
mindjár fogom az MP3-at, letörlöm mind az 500 valami számot róla, és elkezdem visszarakni.
unaaaaaaaaaaaaaatkooooooozoooo ooooooooooooom
-lassan dalszöveget irok ezzel
mindjár fogom az MP3-at, letörlöm mind az 500 valami számot róla, és elkezdem visszarakni.
unaaaaaaaaaaaaaatkooooooozoooo ooooooooooooom
Dragda: fiaim? szódásüveggel??? Te most mondd... örökre el akarod venni az életkedvemet? x)x)
Nem direkte volt. Bocsánat
Némi sleppes angol humort próbáltam bevetni....
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2009-04-12 15:23:51
(#21146) Dzirun: úgy van. ne tessék itt Dragdával vitát kezdeményezni, mer tőlem kapsz. Csak segit az önvédelmi tehetségem fejlesztésében XD
Miho: én is gondolok rád.
Miho: én is gondolok rád.
beküldve: 2009-04-12 15:21:05
(#21145) Dragda: fiaim? szódásüveggel??? Te most mondd... örökre el akarod venni az életkedvemet? x)x)
*Légy bolond és vidám, mert mint tudjuk, a hülyeség fertőző!* :D
Elég unalmasan telik a mai napom....
Sosem értettem hogy lehet unatkozni.
No jó, az, hogy sosem, túlzás, mert alsós koromban előfordult, hogy unatkoztam. ... De most már képtelen vagyok. Tessék találni mindig valami elfoglaltságot!
Zoe:
Sziaaa!
Sok sikert a locsolók megúszásához! Majd gondolok Rád a szekrényem mélyéről.
beküldve: 2009-04-12 14:57:19
(#21143) Na, ha van ötlet, akkor tessék írni. De ha képekben jobban látod magadban a dolgot, akkor rajzolni tessék. Hajrá! Részemről csak támogatni tudlak.
Dzirun: Szörnyű? Én? Én csak támogatom abbéli igyekezetében Zoe-t, hogy megvédje magát.
Dzirun: Szörnyű? Én? Én csak támogatom abbéli igyekezetében Zoe-t, hogy megvédje magát.
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2009-04-12 14:39:51
(#21141) Igen, azt én is remélem.
Figyelj, te szoktál irni, és nagyon jókat.
Volt egy ötletem, képregénynek(mangának), de nincs nagy kedvem rajzolgatni, vajon az jó ötlet lenne, ha irnám a történetet? És ha vkik elolvassák és tetszik nekik, ak talán belefogok a mangába is. És ha csak irnám ak is lehetne 1-2 illustráció benne. Na?
Figyelj, te szoktál irni, és nagyon jókat.
Volt egy ötletem, képregénynek(mangának), de nincs nagy kedvem rajzolgatni, vajon az jó ötlet lenne, ha irnám a történetet? És ha vkik elolvassák és tetszik nekik, ak talán belefogok a mangába is. És ha csak irnám ak is lehetne 1-2 illustráció benne. Na?
Szerk: Zoé 2009-04-12 14:39:20
Reméljük idén megúszod az ingyen zuhanyt...
Aham értem. Az jó, ak lesz egy jó kis kirándulás.
Le vagyon tárgyalva. Holnap anyuval megyünk, nem biztos h a fák már virágoznak, de majd meglátom. Ha meg apu is jön ak viszont bizony elő fog kerülni az a szódaviz és locsolócső. Múltkori kirándulásnál is előkerült, asszem ott fáztam meg...
Le vagyon tárgyalva. Holnap anyuval megyünk, nem biztos h a fák már virágoznak, de majd meglátom. Ha meg apu is jön ak viszont bizony elő fog kerülni az a szódaviz és locsolócső. Múltkori kirándulásnál is előkerült, asszem ott fáztam meg...
Húhú. És még mondja vki h Wakka tanit engem rosszra.
Bár igaz ami igaz, használ. De egy locsolócső azér...de szépen táncolnának előtte.
-te mit tervezel? *kiváncsi az ördögi elmére*
Bár igaz ami igaz, használ. De egy locsolócső azér...de szépen táncolnának előtte.
Ha feminista, férfikárosító ötlet kell, csak szólj...
Én nem tervezek semmit. Kompletten, az egész család lelép a Balcsira...
Én személy szerint víz helyett a csőre töltött tökön-rúgást ajánlanám...
Húhú. És még mondja vki h Wakka tanit engem rosszra.
Bania: ha majd tudok csinálni képeket, fölrakom az új oldalamra, úgyis üres még, és ott megnézheted, jó?
Jaj, Te szegény szódavíz-károsult...
Ágyneműtartó?
Ágyneműtartó?