Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Irányított reinkarnáció nincs... Már úgy értve, hogy a saját reinkarnációd nem irányíthatod...
De ha szépen megkér én irányítom neki...nem mellesleg ugye
no pussy, just the dicks
beküldve: 2009-04-11 22:25:56
(#21103) Ad1: A felverekedést nem Te követted el, hanem az őseid...
Biztos ez? *rázogat alig feltűnően egy "Irányított reinkarnáció" feliratú játékgömbötIrányított reinkarnáció nincs... Már úgy értve, hogy a saját reinkarnációd nem irányíthatod...
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Szerk: Dragda O'Riley 2009-04-11 22:25:57
Tudom tudom. Meg is kell érte dolgozni, jó ügyeket kell kapni, amihez viszont ügyinek, szemfülesnek kell lenni.
+tanulni de rengeteget
hibernálódási állapot
+tanulni de rengeteget
hibernálódási állapot
Szerk: Zoé 2009-04-11 22:20:34
Ad1: A felverekedést nem Te követted el, hanem az őseid...
Biztos ez? *rázogat alig feltűnően egy "Irányított reinkarnáció" feliratú játékgömböt*Zoe: Azért az a 3-as pont (sajnos) nem ilyen egyszerű...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2009-04-11 22:04:23
Ak jó, mer én se. Nem is kell, nem vagyunk abban a korban szerencsére. Én maradok az ügyvédnél, mer
1-van téma
2-lehet kicsit kötekedni
3-jól fizet
1-van téma
2-lehet kicsit kötekedni
3-jól fizet
XD. a tegnapi harcos vmi melé, aminek nem kaptunk nevet, mostmár ügyvédnek is mehetünk. V birónőnek. Kérsz parókát?
Nem szeressem a parókát...
Inkább nem leszek jog-tudor...
Valami más állás ajánlat?
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
XD. a tegnapi harcos vmi melé, aminek nem kaptunk nevet, mostmár ügyvédnek is mehetünk. V birónőnek. Kérsz parókát?
Nekem mindegy, hogy ki mit eszik, de én nem azért verekedtem fel magam a táplálkozási piramis tetejére, hogy gazokat legeljek meg magokat gyűjtögessek. Ja és rosszul tűröm, ha erőszakosan próbálnak megtéríteni.
Ad1: A felverekedést nem Te követted el, hanem az őseid...
Ad2: Az ízlés az ízlés... mindenkinek más.
Ad3: A megtérítési kísérleteket senki sem szeresse.
*jóóó nagyot szól a kalapács*
Az ügyet lezárom. Mindkét félnek igaza van, és helyesen érvelt.
A két életmód igencsak helyes, és nem lehet elitélni. Össze kell őket vonni. A gyűlést föloszlatom.
Következő.
Alister: nem muszály mindig csak gazokat enni, de néha nem ártana, sok vitamin stb származik belőle.
ééééés egészséges.
Az ügyet lezárom. Mindkét félnek igaza van, és helyesen érvelt.
A két életmód igencsak helyes, és nem lehet elitélni. Össze kell őket vonni. A gyűlést föloszlatom.
Következő.
Alister: nem muszály mindig csak gazokat enni, de néha nem ártana, sok vitamin stb származik belőle.
ééééés egészséges.
Szerk: Zoé 2009-04-11 21:55:02
beküldve: 2009-04-11 21:53:02
(#21094) Nekem mindegy, hogy ki mit eszik, de én nem azért verekedtem fel magam a táplálkozási piramis tetejére, hogy gazokat legeljek meg magokat gyűjtögessek. Ja és rosszul tűröm, ha erőszakosan próbálnak megtéríteni.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
*hosszan füttyent*
Ezt szépen összefoglaltad...
Ellenvetés a vita ellen, bírónő?
Ezt szépen összefoglaltad...
Ellenvetés a vita ellen, bírónő?
Úgy van. Nem kell ezen vitázni. És sok vega kaja nagyon finom. És egészséges!
A vegák zöldség/gyümölcs őrültek. És sok olyan dolgot vonnak meg maguktól ami csak a húsban van.
Nem, mer azok sok zöldségben is megvannak. És rengeteg az olyan beteg ember, aki a hústól betegedik meg.
De ugyanakkor egészséges a hús is!
*és vége a vitának*-mindkét életmód helyes lenne minden embernek, összekötve.
megvolt az érvelés/ellenkezés
A vegák zöldség/gyümölcs őrültek. És sok olyan dolgot vonnak meg maguktól ami csak a húsban van.
Nem, mer azok sok zöldségben is megvannak. És rengeteg az olyan beteg ember, aki a hústól betegedik meg.
De ugyanakkor egészséges a hús is!
*és vége a vitának*-mindkét életmód helyes lenne minden embernek, összekötve.
megvolt az érvelés/ellenkezés
Szerk: Zoé 2009-04-11 21:55:32
Nincs igazaaaaaaaad. A vegák lusták főzni! Meg sajnáltatják az állatokat. Meg tele beszélik a fejed.
Tessék elolvasni Fable Sárkánykönny-ét. A női főszereplő vega, és tök élethű a karakter.
A vegáknak csak más az ízlése mint nekünk, és kész.
Nincs igazaaaaaaaad. A vegák lusták főzni! Meg sajnáltatják az állatokat. Meg tele beszélik a fejed.