Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Irányított reinkarnáció nincs... Már úgy értve, hogy a saját reinkarnációd nem irányíthatod...
De ha szépen megkér én irányítom neki...nem mellesleg ugye
no pussy, just the dicks
beküldve: 2009-04-11 22:25:56
(#21103) Ad1: A felverekedést nem Te követted el, hanem az őseid...
Biztos ez?
*rázogat alig feltűnően egy "Irányított reinkarnáció" feliratú játékgömbötIrányított reinkarnáció nincs... Már úgy értve, hogy a saját reinkarnációd nem irányíthatod...
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Szerk: Dragda O'Riley 2009-04-11 22:25:57
Tudom tudom. Meg is kell érte dolgozni, jó ügyeket kell kapni, amihez viszont ügyinek, szemfülesnek kell lenni.
+tanulni de rengeteget
hibernálódási állapot
+tanulni de rengeteget
hibernálódási állapot
Szerk: Zoé 2009-04-11 22:20:34
Ad1: A felverekedést nem Te követted el, hanem az őseid...
Biztos ez?
*rázogat alig feltűnően egy "Irányított reinkarnáció" feliratú játékgömböt*Zoe: Azért az a 3-as pont (sajnos) nem ilyen egyszerű...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2009-04-11 22:04:23
Ak jó, mer én se. Nem is kell, nem vagyunk abban a korban szerencsére. Én maradok az ügyvédnél, mer
1-van téma
2-lehet kicsit kötekedni
3-jól fizet
1-van téma
2-lehet kicsit kötekedni
3-jól fizet
XD. a tegnapi harcos vmi melé, aminek nem kaptunk nevet, mostmár ügyvédnek is mehetünk. V birónőnek. Kérsz parókát?
Nem szeressem a parókát...
Inkább nem leszek jog-tudor...
Valami más állás ajánlat?
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
XD. a tegnapi harcos vmi melé, aminek nem kaptunk nevet, mostmár ügyvédnek is mehetünk. V birónőnek. Kérsz parókát?
Nekem mindegy, hogy ki mit eszik, de én nem azért verekedtem fel magam a táplálkozási piramis tetejére, hogy gazokat legeljek meg magokat gyűjtögessek.
Ja és rosszul tűröm, ha erőszakosan próbálnak megtéríteni.
Ja és rosszul tűröm, ha erőszakosan próbálnak megtéríteni.Ad1: A felverekedést nem Te követted el, hanem az őseid...
Ad2: Az ízlés az ízlés... mindenkinek más.
Ad3: A megtérítési kísérleteket senki sem szeresse.
*jóóó nagyot szól a kalapács*
Az ügyet lezárom. Mindkét félnek igaza van, és helyesen érvelt.
A két életmód igencsak helyes, és nem lehet elitélni. Össze kell őket vonni. A gyűlést föloszlatom.
Következő.
Alister: nem muszály mindig csak gazokat enni, de néha nem ártana, sok vitamin stb származik belőle.
ééééés egészséges.
Az ügyet lezárom. Mindkét félnek igaza van, és helyesen érvelt.
A két életmód igencsak helyes, és nem lehet elitélni. Össze kell őket vonni. A gyűlést föloszlatom.
Következő.
Alister: nem muszály mindig csak gazokat enni, de néha nem ártana, sok vitamin stb származik belőle.
ééééés egészséges.
Szerk: Zoé 2009-04-11 21:55:02
beküldve: 2009-04-11 21:53:02
(#21094) Nekem mindegy, hogy ki mit eszik, de én nem azért verekedtem fel magam a táplálkozási piramis tetejére, hogy gazokat legeljek meg magokat gyűjtögessek.
Ja és rosszul tűröm, ha erőszakosan próbálnak megtéríteni.
Ja és rosszul tűröm, ha erőszakosan próbálnak megtéríteni."A napra lehet nézni, de nem egészséges."
*hosszan füttyent*
Ezt szépen összefoglaltad...
Ellenvetés a vita ellen, bírónő?
Ezt szépen összefoglaltad...
Ellenvetés a vita ellen, bírónő?
Úgy van. Nem kell ezen vitázni. És sok vega kaja nagyon finom. És egészséges!
A vegák zöldség/gyümölcs őrültek. És sok olyan dolgot vonnak meg maguktól ami csak a húsban van.
Nem, mer azok sok zöldségben is megvannak. És rengeteg az olyan beteg ember, aki a hústól betegedik meg.
De ugyanakkor egészséges a hús is!
*és vége a vitának*-mindkét életmód helyes lenne minden embernek, összekötve.
megvolt az érvelés/ellenkezés
A vegák zöldség/gyümölcs őrültek. És sok olyan dolgot vonnak meg maguktól ami csak a húsban van.
Nem, mer azok sok zöldségben is megvannak. És rengeteg az olyan beteg ember, aki a hústól betegedik meg.
De ugyanakkor egészséges a hús is!
*és vége a vitának*-mindkét életmód helyes lenne minden embernek, összekötve.
megvolt az érvelés/ellenkezés
Szerk: Zoé 2009-04-11 21:55:32
Nincs igazaaaaaaaad.
A vegák lusták főzni! Meg sajnáltatják az állatokat. Meg tele beszélik a fejed.
A vegák lusták főzni! Meg sajnáltatják az állatokat. Meg tele beszélik a fejed.Tessék elolvasni Fable Sárkánykönny-ét. A női főszereplő vega, és tök élethű a karakter.
A vegáknak csak más az ízlése mint nekünk, és kész.
Nincs igazaaaaaaaad.