Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Micsoda megtiszteltetés
Szerintem félreértetted: nem bízom a BKV-ban meg a MÁV-ban, ezért a gondos előkészületek sora. Majd adok jeleket hogy miről ismerhetsz majd meg
Ez például jó ötlet. Zoe: gyere és kész jólesz^^
Zoe erdélyi Yaven: Semmi baj
Elég a sámli is
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2009-04-11 19:37:36
*negédesen* Yaven drága... *mosolyog barátságosan, amitől megsavanyodik a hűtőben a tej* Ez még viccnek is rossz!
Ugyan én nem fogok beemózni, de azért ízlés is van a világon!
ÖÖÖ mert hát én azt úgy gondoltam....*magyarázza a bizonyítványát*....
Amúgy meg annyiban tényleg a valóságot ábrázolják a képek, hogy nem photosoppal vágdostuk őket össze, hanem a pillanatnyi helyzeteket örökítettük meg. No persze az már más tészta, hogy rossz az aki rosszra gondol a képeket látva...
Azért remélem nincs harag.
A vonat, illetve troli lekésés miatt pedig *buksisimi*
Illetve előtte szerzek egy létrát és aztán buksisimi.
Micsoda megtiszteltetés Majd adok jeleket hogy miről ismerhetsz majd meg (pl: idióta túristapofa xD és tuti felviszem a terepzöld színű tatyóm )
Zoe: gyere és kész jólesz^^
Zoe: gyere és kész jólesz^^
*Légy bolond és vidám, mert mint tudjuk, a hülyeség fertőző!* :D
Szerk: Misu. 2009-04-11 19:29:56
beküldve: 2009-04-11 19:27:40
(#21056) Kedvesek vagytok Misu-chan és Shuichi. De ez nem fog menni. Nekem jelenleg nincs elég türelmem hozzá, h még1szer elmondjam. türelem alatt meg kb azt értem h ez picit fáj. Kérdezzetek meg innen vkit. csak idetéved olyan, aki tudja h mér nem megyek soha talira
nade most megyek. találtam egy jó filmet. aztán még talán később visszanézek
ja és, mivel is érdemeltem ki h ennyire vártok engem? szükség van wakka tanitványára? -v egy kisördögre?
nade most megyek. találtam egy jó filmet. aztán még talán később visszanézek
ja és, mivel is érdemeltem ki h ennyire vártok engem? szükség van wakka tanitványára? -v egy kisördögre?
Hozzátenném, hogy a "titkolt" yaoi képek nem számítanak rosszul sikerültnek, hiszen azok a valóságot ábrázolják.
*elkezdi ásni a sírját*
Ez jó volt XD
Üdv ismét alister!
MIANEVED?!
Visszatértem.
Envy, Zow, Yaven: Olyan helyen lakom, ahol csak egyetlen nyamvadt trolibusz jár. És az nem jött. Sokáig. Az autóok meg nem álltak meg, hiába stoppoltam.
Misu-chan: Részemről semmi akadálya. Megírod, mikorra érsz fel - én meg a biztonság kedvéért egy vastag könyvvel odamegyek a Keletihez egy órával hamarabb, úgy is útba esne.
Gyurcsány:
BKV: A szolgáltatás színvonalához (bár erről beszélni a BKV esetében feszegeti az eufemizmus határait) képest pofátlanul drága. De így van ez a monopóliumoknál: minden verébsóhajtást a végfelhasználóval fizettetnek meg.
Yaven:
*elkezdi ásni a sírját**negédesen* Yaven drága... *mosolyog barátságosan, amitől megsavanyodik a hűtőben a tej* Ez még viccnek is rossz!
Envy, Zow, Yaven: Olyan helyen lakom, ahol csak egyetlen nyamvadt trolibusz jár. És az nem jött. Sokáig. Az autóok meg nem álltak meg, hiába stoppoltam.
Pedig még törülköző is volt nálam!
Misu-chan: Részemről semmi akadálya. Megírod, mikorra érsz fel - én meg a biztonság kedvéért egy vastag könyvvel odamegyek a Keletihez egy órával hamarabb, úgy is útba esne.
Gyurcsány:
Nem akarom védeni, de ez esetben csak annyit lehet neki felróni, hogy éppen akkor dirigáét, amikor beütött a krach. Képzavarral élve: miközben egy mocsaras földben (jó régóta ('98)) ásott gödröt próbált aládúcolni, hirtelen kitavaszodott és az olvadás miatt most az egész a nyakunkba omlik - ahogy az már régen sejthető volt, és az olvadás nélkül is megtörtént volna néhány éven belül. Csak eddig mindegyik kormány gyáva volt aládúcolni, inkább még mélyebbre ástak.
BKV: A szolgáltatás színvonalához (bár erről beszélni a BKV esetében feszegeti az eufemizmus határait) képest pofátlanul drága. De így van ez a monopóliumoknál: minden verébsóhajtást a végfelhasználóval fizettetnek meg.
Yaven:
Hozzátenném, hogy a "titkolt" yaoi képek nem számítanak rosszul sikerültnek, hiszen azok a valóságot ábrázolják.
*elkezdi ásni a sírját*
Ugyan én nem fogok beemózni, de azért ízlés is van a világon!
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-04-11 19:07:28
(#21053) Ajjaj...most már majd 3 embert kell meggyőznöm, hogy ne rakja fel a rosszul sikerült képeket.
*elkezdi ásni a sírját*
szerk: Jajj, nee....most sikerült befagyasztanom a topicot.
Cserébe egy meghökkentő videó:[Link]
*elkezdi ásni a sírját*
szerk: Jajj, nee....most sikerült befagyasztanom a topicot.
Cserébe egy meghökkentő videó:[Link]
Szerk: Yaven 2009-04-11 19:23:26
Én is viszek most már valami fényképezőt :P
Legutóbb a vonatot is majdnem lekéstem, így itthon maradt a gép xD
Legutóbb a vonatot is majdnem lekéstem, így itthon maradt a gép xD
MIANEVED?!
Nálunk Pécsen egy tanulóbérlet 2640ft egy bérlet. Ugye nálunk se metró, se villamos, csak rengeteg busz. most is 110ft al emelték az árát, mint kb minden 3. hónapban.
talira biztos én is elviszem a digitálisom úgy készüljetek!!
talira biztos én is elviszem a digitálisom úgy készüljetek!!
Szerk: Misu. 2009-04-11 18:59:58
beküldve: 2009-04-11 18:55:57
(#21050) Következő fórum talin én is ott akarok lenni...
És ez csak úgy oldható meg, ha Veszprém közelében lesz Gyertek hozzánk kerti partyra
És ez csak úgy oldható meg, ha Veszprém közelében lesz Gyertek hozzánk kerti partyra
főleg te, Zoe
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
új időszámítási módszer: gyurcsány előtt/után
tetszik
tetszik
Hát kb. A BKV jegy és bérletárairól meg már ne is beszéljünk...
Na akkor valaki lenne olyan kedves, hogy a Fórumtalálkozó topicban is leírná a kedd, szombat dolgot? Nem szeretnék duplapostolni
új időszámítási módszer: gyurcsány előtt/után
tetszik
tetszik
De ha egyszer tényleg így van...
Szép idők is voltak..
Most már meggondolom mielőtt Pestre utazom...
MIANEVED?!
Nekem 750 a retúr Pestre
gyurcsány előtt 350 !!! Ft volt Pestre a jegyem oda-vissza...
MIANEVED?!
Erre a szombatra akkor most nagyon ráhúzom magamat, addig úgyis talizok apummal (a suli látogatási igazolás megvan de mondjuk a 4x4 es fénykép mindig nincs meg :S -max elcsórom az övét, mármint a bkv-s szabadjegyét, aztán igazolom hogy a lánya vagyok ) ha pedig gyermekvédelmi miatt 90% os ingyem jegyem van akkor 700ft lesz pestre az IC jegyem