Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Szerk.: A kedd nekem is jó
Huhú! Szuper, akkor ezt el is kezdhetjük szervezni (bár nincs nagyon mit rajta ).
Persze a család férfi tagjainak is épp most kellett eltűnniük.....Anyukám ragaszkodik a közös ebédhez, én meg éhezem.
Én is addig alszom, amíg bele nem fáradok, de időnként csinál ilyeneket a szervezetem. Meg két óra alvás után frissen és üdén ébredés és hasonlók. Városi éjszakai ragadozó üzemmód, gondolom.
Ragadozónak lenni jó! Vonz a még meleg vér illata, a dobbanó szív hangja... a préda félelem-szaga... nyami.
És itt most abbahagyom, mielőtt még csúnya beszólásokat kapnék....
Juj! Szia Kapitány!
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Szerk: Dragda O'Riley 2009-04-11 14:59:16
Ha így lesz, megint elárasztom a forumot tömjénzésel, mint anno a Coraline esetében. ^^
Coraline metál! Amúgy az Undying nagyon parás játék! Sötétben, egyedül nem javallott játszani, mert ijedős leszel..
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Kapitány: Clive Barker munkásságát ismerem (Hellraiser, Undying), bár a könyveit még nem olvastam. Számít?
Számít persze. Eddig én is csak az endless.hu-s ismertetőből hallottam róla. Ma pedig hirtelen felindulásból úgy éreztem, hogy nekem ez kell!
Remélem tényleg kellett nekem. Ha így lesz, megint elárasztom a forumot tömjénzésel, mint anno a Coraline esetében. ^^
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2009-04-11 14:42:50
Azt a csuda! Én még 15 óra alvás után se vagyok képes arra, hogy magamtól felébredjek! Falnak dobható vekker, a mobilom, és valamely ősöm kell hozzá...
Alapesetben én is addig alszom, amíg bele nem fáradok, de időnként csinál ilyeneket a szervezetem. Meg két óra alvás után frissen és üdén ébredés és hasonlók. Városi éjszakai ragadozó üzemmód, gondolom.
És lejött a Coraline!
Tyú, arról is kéne majd írni, ha már megnéztem!
Jövő héten NAGYON bele kell húznom...
Kapitány: Clive Barker munkásságát ismerem (Hellraiser, Undying), bár a könyveit még nem olvastam. Számít?
Szerk: alister 2009-04-11 14:37:02
beküldve: 2009-04-11 14:29:19
(#21009) Hazatértem önkényes száműzetésemből és a korafeltámadási ebéd után jön egy kis kultúrvihar az agyacskátoknak.
Betévedtem az egyik könyvesboltba és mit látnak szemeim az újdonságok között? Clive Barker Abaratját!
Clive Barker neve mond valakinek valamit? Remélem igen és nem kell bemutatni.
Maga a könyv tavaly jelent meg, de biztos elkerülte eddig a figyelmem vagy nemtom, ami a borítóját elnézve nem meglepő. Ez a "fottózzunk le egy kicsajt hátulról majd pingáljuk ki" nekem nem jön be. Maradhattunk volna az eredetinél.
A tartalomról sokat még én sem tudok, csak annyit, hogy az író eddigi munkássága alapján valami nagyon beteg, elborult dolgot kaphatnak kézhez a kislurkók, ugyanis, főleg a fiatalabb korosztály van megcélozva egy Alice Csodaországban kezdettel. Kíváncsi vagyok, hogy Pinhead megálmodója most milyen gonoszokkal jutalmaz meg bennünket. (%
Az elvetemültebb underground rétegnak ajánlott főleg, ők (mi) szvsz nem fognak (fogunk) csalódni benne.
A már megszokott endless.hu ajánló és egy kis részlet a könyvből.
Szerk.: és ha már felhoztam Pinhead-et, akkor padammm. Szvsz a tavasz legpofásabb DBD kiadványa lesz.
Dragda; jó Coraline-ozást tesódnak. Azért remélem, majd te is megnézed. (;
Betévedtem az egyik könyvesboltba és mit látnak szemeim az újdonságok között? Clive Barker Abaratját!
Clive Barker neve mond valakinek valamit? Remélem igen és nem kell bemutatni.
Maga a könyv tavaly jelent meg, de biztos elkerülte eddig a figyelmem vagy nemtom, ami a borítóját elnézve nem meglepő. Ez a "fottózzunk le egy kicsajt hátulról majd pingáljuk ki" nekem nem jön be. Maradhattunk volna az eredetinél.
A tartalomról sokat még én sem tudok, csak annyit, hogy az író eddigi munkássága alapján valami nagyon beteg, elborult dolgot kaphatnak kézhez a kislurkók, ugyanis, főleg a fiatalabb korosztály van megcélozva egy Alice Csodaországban kezdettel. Kíváncsi vagyok, hogy Pinhead megálmodója most milyen gonoszokkal jutalmaz meg bennünket. (%
Az elvetemültebb underground rétegnak ajánlott főleg, ők (mi) szvsz nem fognak (fogunk) csalódni benne.
A már megszokott endless.hu ajánló és egy kis részlet a könyvből.
Szerk.: és ha már felhoztam Pinhead-et, akkor padammm. Szvsz a tavasz legpofásabb DBD kiadványa lesz.
Dragda; jó Coraline-ozást tesódnak. Azért remélem, majd te is megnézed. (;
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2009-04-11 14:35:36
Dragda: "És hogy hogy ébren? Miért nem alszol?"
Csak úgy felébredtem, öt órányi alvás után.
Azt a csuda! Én még 15 óra alvás után se vagyok képes arra, hogy magamtól felébredjek! Falnak dobható vekker, a mobilom, és valamely ősöm kell hozzá...
Szerk: És lejött a Coraline! Juhú! Most már csak egy dévédé kell... Mielőtt megkapnám érte a magamét, tesómnak lesz húsvétra...
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Szerk: Dragda O'Riley 2009-04-11 14:29:02
beküldve: 2009-04-11 14:16:12
(#21007) Nah elkészült a gesztenye torta Epernek jobban örültem volna... de ha még nincs itt a szezon
Minden esetre a torta egy nyolcadát már elfogyasztottam
Minden esetre a torta egy nyolcadát már elfogyasztottam
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
beküldve: 2009-04-11 14:14:22
(#21006) Dzirun: "engem érdekel"
Előkapartam a kriminológia-jegyzetemet. Szélesebb a szórás, 4-8% általában. a többit spoilerben, mert biztos, hogy mindenkit érdekel.
"a fórumtalis beszámólót sem látom még"
Mert még nem volt érkezésem megírni. Majd, egyszer.
Zoe: "asszociáció=egyesités, nem?"
Nem egészen. Inkább társítást és különösen képzettársítás jelent (legismertebb asszociációs játék: 'mondd ki az első szót, ami eszedbe jut a következő szóról')
Szerk.: ahogy Yaven is írta
Yaven: "Alister -értelmezésem szerint- nem tudta, hogy mi a kapcsolat a meghuzatás és a foci között. Szerintem meg ez a szó a te szókincsedben valmi olyasmit jelent, mint megszivatni."
Igen, ezt értettem, csak rájátszottam a meghúzattak-meghúztak külalak- és kiejtésbeli hasonlóságára, és az utóbbi szó kiterjedtebb jelentéstartalmára, hogy (a fórumon elterjedtnek mondható gyakorlat alapján) pikáns szituációt kerekítsek belőle.
Előkapartam a kriminológia-jegyzetemet. Szélesebb a szórás, 4-8% általában. a többit spoilerben, mert biztos, hogy mindenkit érdekel.
Röviden a lényeg az, hogy a magzati fejlődés során bizonyos paraméterek, köztük az agy párválasztási központjának "beállítását" meghatározott hormonok váltanak ki. Ha a magzat agyába a kritikus időszakban bizonyos hormonok jelen vannak, akkor életében a nőkhöz fog vonzódni; ha más hormonok, akkor a férfiakhoz. Ez később nem írható felül. Azonban valami három ponton is félresikerülhet:
1. herék vagy petefészkek? (ha itt gikszer van, akkor a gyerek hermafrodita lesz)
2. az agy korábban említett beállítottsága (gyk: férfi agy-női agy) - a tipikus buzis viselkedésért és a transzvesztitizmusért az itten hibák felelnek
3. a párválasztási központ kialakulása (a férfi homoszexualitás akkor alakul ki, ha itt nem klappol minden).
1. herék vagy petefészkek? (ha itt gikszer van, akkor a gyerek hermafrodita lesz)
2. az agy korábban említett beállítottsága (gyk: férfi agy-női agy) - a tipikus buzis viselkedésért és a transzvesztitizmusért az itten hibák felelnek
3. a párválasztási központ kialakulása (a férfi homoszexualitás akkor alakul ki, ha itt nem klappol minden).
"a fórumtalis beszámólót sem látom még"
Mert még nem volt érkezésem megírni. Majd, egyszer.
Zoe: "asszociáció=egyesités, nem?"
Nem egészen. Inkább társítást és különösen képzettársítás jelent (legismertebb asszociációs játék: 'mondd ki az első szót, ami eszedbe jut a következő szóról')
Szerk.: ahogy Yaven is írta
Yaven: "Alister -értelmezésem szerint- nem tudta, hogy mi a kapcsolat a meghuzatás és a foci között. Szerintem meg ez a szó a te szókincsedben valmi olyasmit jelent, mint megszivatni."
Igen, ezt értettem, csak rájátszottam a meghúzattak-meghúztak külalak- és kiejtésbeli hasonlóságára, és az utóbbi szó kiterjedtebb jelentéstartalmára, hogy (a fórumon elterjedtnek mondható gyakorlat alapján) pikáns szituációt kerekítsek belőle.
Szerk: alister 2009-04-11 14:15:48
Nyugi, már 33 és fél kg vagyok.
Ne szivass.... Nemrég (na jó, volt az már egy éve ) még dupla annyi voltam, mint te most!
Szia Z.p.! Ezek szerint kedden ráérsz?
Szerk: Yaven 2009-04-11 13:51:28
beküldve: 2009-04-11 13:48:14
(#21004) Sziasztok! csak gondoltam szólok h 2 napig megint kimaradok ! ciao !
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
Yaven-sensei rég láttalak.
Oh, kedves Tanítványom!
Én is rég láttalak. Mi újság Veled? Hogy telik a szünet? Visszaolvasva láttam, hogy milyen kevés a testsúlyod. Remélem most Húsvétkor bezabálsz minden jóból
Zoe: na erre sosem jöttem volna rá. Így minden értelmet nyer!
Dzirun: "mi?" Csak vicceltem Amúgy mit szólnál hozzá, ha a következő "piknikes" talit kedden tartanánk? Akkor már én is sütnék pogácsát, meg Fisi is mondta, hogy csinálna vmit.
Szerk: Yaven 2009-04-11 14:14:26
Dzirun: Ti aztán jól összemelegedtetek wakkával, ha ilyenekről érdeklődsz
mi?
-
Szerk: baniaa3 2009-04-11 13:40:43