Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Abba szólsz bele amibe akarsz (nálam) ... max én is kötök és beleszólok abba, amit te írsz
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
nálam a meghuzatás jelentése a huzatás. vagyis vki jól eltalál/meghuzat a labdával.
köszi
Shuichi: most mi van? belehalok ha nem szólhatok vmibe bele.
most kicsit megyek olvasgatni.
köszi
Shuichi: most mi van? belehalok ha nem szólhatok vmibe bele.
most kicsit megyek olvasgatni.
Ebben az esetben azt jelenti az asszociáció, hogy milyen képzetet társítasz egy bizonyos fogalomhoz/szóhoz. Vagy hogy milyen kapcsolódó jelentéstartalmat írsz.
Asszociációs gyakorlat az olyan, amikor mondanak Neked egy szót, amire gyorsan rá kell vágnod azt a szót, ami arról az eszedbe jut. Pl.: kutya - macska
Alister -értelmezésem szerint- nem tudta, hogy mi a kapcsolat a meghuzatás és a foci között. Szerintem meg ez a szó a te szókincsedben valmi olyasmit jelent, mint megszivatni. Igazam van?
szerk: Szia Dragda! *megölel* Azt hiszem tudom mi lesz nemsokára az új aláírásom, ráadásul már szerzővel együtt tudom írni!
Asszociációs gyakorlat az olyan, amikor mondanak Neked egy szót, amire gyorsan rá kell vágnod azt a szót, ami arról az eszedbe jut. Pl.: kutya - macska
Alister -értelmezésem szerint- nem tudta, hogy mi a kapcsolat a meghuzatás és a foci között. Szerintem meg ez a szó a te szókincsedben valmi olyasmit jelent, mint megszivatni. Igazam van?
szerk: Szia Dragda! *megölel* Azt hiszem tudom mi lesz nemsokára az új aláírásom, ráadásul már szerzővel együtt tudom írni!
Szerk: Yaven 2009-04-11 13:37:47
Költői kérdés volt csak TEEE
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
beküldve: 2009-04-11 13:29:59
(#20994) te jó ég... kimegyek Árnybírót olvasni az udvarra... és megint teleírjátok a fórumot
Mér van az, hogy minden kötet vége rohadt izgalmas? és egy csatát hagynak félbe?
Mér van az, hogy minden kötet vége rohadt izgalmas? és egy csatát hagynak félbe?
Amúgy meg már nem tudom hol olvastam, de nagyon tetszett ez a mondás: "A nők és a férfiak sosem fogják megérteni egymást, mert a nőnek férfi kell, a férfinek meg nő"
Szió!
Egyébként Karinty Frigyes volt az elkövető...
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
wikiben csak ezt találtam:
asszociativitás=csoportositha tóság
-most jó? v még mindig nem?
asszociativitás=csoportositha tóság
-most jó? v még mindig nem?
Szerk: Zoé 2009-04-11 13:26:35
beküldve: 2009-04-11 13:21:22
(#20991) Sziasztok!
Nono, mi ez a nő vs. férfi vita? Az alsó tagozatba csöppentem? Amúgy meg már nem tudom hol olvastam, de nagyon tetszett ez a mondás: "A nők és a férfiak sosem fogják megérteni egymást, mert a nőnek férfi kell, a férfinek meg nő"
Zoe: Nézd meg még egyszer az értelmező kéziszótárban, vagy a wikipédián az asszociáció szó jelentését, plíz.
L: Mello módra csokievés! Ez már majdnem olyan jó, mint Matt módra autót vezetni! (persze csak sz.gépen )
Dzirun: Ti aztán jól összemelegedtetek wakkával, ha ilyenekről érdeklődsz
Nono, mi ez a nő vs. férfi vita? Az alsó tagozatba csöppentem? Amúgy meg már nem tudom hol olvastam, de nagyon tetszett ez a mondás: "A nők és a férfiak sosem fogják megérteni egymást, mert a nőnek férfi kell, a férfinek meg nő"
Zoe: Nézd meg még egyszer az értelmező kéziszótárban, vagy a wikipédián az asszociáció szó jelentését, plíz.
L: Mello módra csokievés! Ez már majdnem olyan jó, mint Matt módra autót vezetni! (persze csak sz.gépen )
Dzirun: Ti aztán jól összemelegedtetek wakkával, ha ilyenekről érdeklődsz
Szerk: Yaven 2009-04-11 13:25:50
Tessék? most ennek mi köze ehhez?
Dzirun:LOL
asszociáció=egyesités, nem?
Dzirun:LOL
Szerk: Zoé 2009-04-11 13:01:13
"Te nem hagytál aludni? "
Nem hiszem. De ha mégis, akkor bocs, szándéktalan volt.
Nem hiszem. De ha mégis, akkor bocs, szándéktalan volt.
No problemo, senior! És hogy hogy ébren? Miért nem alszol?
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2009-04-11 12:57:12
(#20988) hola!
zoe: "a nőknek a férfiakéhoz képest jobb a memoriájuk, az adatokat hamarabb földolgozza az agyuk"
hát ha az enyémet vették alapul, akkor biztos. a memóriám vetekszik egy betontömbével
alister: "a férfiak kábé 6-7%-a homoszexuális, aminek alapvetően biológiai okai vannak. Igény szerint szintén kifejthetem részletesebben"
engem érdekel. meg a fórumtalis beszámólót sem látom még
zoe: "a nőknek a férfiakéhoz képest jobb a memoriájuk, az adatokat hamarabb földolgozza az agyuk"
hát ha az enyémet vették alapul, akkor biztos. a memóriám vetekszik egy betontömbével
alister: "a férfiak kábé 6-7%-a homoszexuális, aminek alapvetően biológiai okai vannak. Igény szerint szintén kifejthetem részletesebben"
engem érdekel. meg a fórumtalis beszámólót sem látom még
-
Enyhén
Hö? Vagy direkt csinálod? Hol van ilyenkor adminbácsi? Vagy legalább a Strigulák Ura!
Zoe: Asszociáció?
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2009-04-11 12:52:33
Meghúzattak, ott azt irja meghúzattak.-na lehet nem tok irni, de azt irja, te azt irtad meghúztak.
sóskalács+méz v torma=hidegrázás.
sóskalács+méz v torma=hidegrázás.
Szerk: Zoé 2009-04-11 12:51:26
beküldve: 2009-04-11 12:47:52
(#20985) Enyhén
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!