Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-04-11 11:42:42
(#20969) Amúgy is az hogy milyen nemű nem számít.
Nézd, vannak okos férfiak és nők pl pont fordított esetben is így van (vagyis a hülyék) szvsz.
Nézd, vannak okos férfiak és nők pl pont fordított esetben is így van (vagyis a hülyék) szvsz.
Ott van Leonardo da vinci meg Ejnstejn stb. Milyen neműek?
Nyakig festékesen közbevetném, hogy Marie Curie....
De sztem itt álljatok le, mert semmi értelme a vitának. Mindegyik fél a maga igazát bizonygatja....
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Bárki ki tud találni egy géniuszt. Visszafele kezdi szőni a történtete. Ennyi. Ha nem vagy benne a helyzetben, cselekményben, és csak kivülről szemléled (ez esetben az iró), akkor sokkal jobban tudsz rajta gondolkodni, és több helyzetet el tudsz képzelni.
Ne tessék itt ingerelni.
a festegetőknek:[Link]
ne kezd Bania. igy is ha azt vesszük amennyire tudom egy ember az agyának 7%-át ha használja Einstein asszem 8-9%-ot ha használt. Leonárdónak meg beszámit h élénk volt a fantáziája.pont.
Ne tessék itt ingerelni.
a festegetőknek:[Link]
ne kezd Bania. igy is ha azt vesszük amennyire tudom egy ember az agyának 7%-át ha használja Einstein asszem 8-9%-ot ha használt. Leonárdónak meg beszámit h élénk volt a fantáziája.pont.
Szerk: Zoé 2009-04-11 11:36:53
Szerk: baniaa3 2009-04-11 11:32:55
a rákokat
nem vagyok hajlandó ezt elfogadni
de aki azt a két kitalált személyt kitalálta az is vagy zseni volt, vagy nagyon unatkozott (bár azt nem tudom nő volt e )
de akkor is
am én is át tudok lépni gonosz zseni módba... ami közel áll az őrült zsenihez
nem vagyok hajlandó ezt elfogadni
de aki azt a két kitalált személyt kitalálta az is vagy zseni volt, vagy nagyon unatkozott (bár azt nem tudom nő volt e )
de akkor is
am én is át tudok lépni gonosz zseni módba... ami közel áll az őrült zsenihez
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
Ne ingerelj, mer én is kezdem.
1-L és Kira kitalált személyek
2-ne akard h én is átlépjek gonosz zseni módba.
3-
Szia Nee-chan.
1-L és Kira kitalált személyek
2-ne akard h én is átlépjek gonosz zseni módba.
3-
Tudományosan bizonyitott tény, h a nőknek a koponyához képest nagyobb az agyuk, és a férfiakéhoz képest jobb a memoriájuk, az adatokat hamarabb földolgozza az agyuk.
Szia Nee-chan.
Szerk: Zoé 2009-04-11 11:28:21
beküldve: 2009-04-11 11:22:56
(#20962) Sziasztok.
Aww, tegnap iszonyat jó volt, egy kellemes kis társasággal, egy fórumtalálkozó keretében. Jó volt. Elfáradtam..
Megvettem az Árnybíró 12-t, és a Ruroni Kensin 5-t. És egy Mondót AnimeStars helyett.. Csak ezt a papírillatot nem értem, ami "ajándék hozzá".
Aww, tegnap iszonyat jó volt, egy kellemes kis társasággal, egy fórumtalálkozó keretében. Jó volt. Elfáradtam..
Megvettem az Árnybíró 12-t, és a Ruroni Kensin 5-t. És egy Mondót AnimeStars helyett.. Csak ezt a papírillatot nem értem, ami "ajándék hozzá".
értem...
akkor csak annyit, h megemlíteném L-t és az ő logikáját itt. Nah meg Kiráét is
akkor csak annyit, h megemlíteném L-t és az ő logikáját itt. Nah meg Kiráét is
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
Erről kezdhetnék Dragda helyett vitatkozni, de nem teszem, mer már volt ez egyszer téma, és jóóóó sokáig tartott. H annak mi lett a vége azt már em tom. -márh ennek a férfi-nő dolognak.
Dragda: jó festegetést.
Misu-chan: áucs. könyökest én szoktam adni.
Dragda: jó festegetést.
Misu-chan: áucs. könyökest én szoktam adni.
Szerk: Zoé 2009-04-11 11:22:15
beküldve: 2009-04-11 11:19:51
(#20959) Dragda: Szia!
Tojásfestés...Nekem is el kellene kezdeni. Jó, hogy említetted. Szólok húgomnak és elkezdjük.
Jó festegetést neked!
Zoe: Most én is kaptam rendesen...Sőt oföm is játszott, tőle is kaptam egy könyököst véletlen.
Tojásfestés...Nekem is el kellene kezdeni. Jó, hogy említetted. Szólok húgomnak és elkezdjük.
Jó festegetést neked!
Zoe: Most én is kaptam rendesen...Sőt oföm is játszott, tőle is kaptam egy könyököst véletlen.
"A sors keze... veri a taktust... egy szív alakú... órán."
Szerk: Leighton 2009-04-11 11:20:51
Alister: A női logikának nincs párja...
Na, megyek tojást pingálni. Este jövök! Legyetek rosszak!
Nő logikának nincs párja... ezzel mit akarsz? Arra célzol, h a nők felsőbbrendű logikával rendelkeznek mint a férfiak? vagy mi?
Viszlát este jó pingálást
beküldve: 2009-04-11 11:14:47
(#20957) Gondoltam beköszönök, mielőtt elkapna a tojásfestő-rém! (ergo nőnemű ősöm)
Amúgy megszámoltam cirka 6-szor szólítottál meg ma hajnalban... Te nem hagytál aludni? Mert állandóan tüsszögtem éjjel... Amúgy köszi az ölelést, conon behajtom!
Politika: Részemről annyit fűznék hozzá, hogy a parlamenti képviselők felét kirúgatnám, a maradék fizetésének a 75%át elvenném és a népnek adnám, illetve önkormányzatokat vonatnék össze (10 falu egy templom mintára... )
Amúgy megszámoltam cirka 6-szor szólítottál meg ma hajnalban... Te nem hagytál aludni? Mert állandóan tüsszögtem éjjel... Amúgy köszi az ölelést, conon behajtom!
Politika: Részemről annyit fűznék hozzá, hogy a parlamenti képviselők felét kirúgatnám, a maradék fizetésének a 75%át elvenném és a népnek adnám, illetve önkormányzatokat vonatnék össze (10 falu egy templom mintára... )
Száraz tényként közölném, utóbbi indoklására, hogy az USA-ban ugyanannyi (!!!!!) önkormányzat van, mint nálunk. Ijesztő, igaz?
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Szerk: Dragda O'Riley 2009-04-11 11:16:21
beküldve: 2009-04-11 11:14:28
(#20956) Ti tudjátok mi lesz az Árnybíró vége?
Abból van/ lesz anime csinálva?
Abból van/ lesz anime csinálva?
Ne emlegesd a focit. Múltkor 2szer jól meghúzattak. és a legszörnyűbb, h csak 1szer tudtam a kölcsönt visszaszolgáltatni, bár sztem az is elég nagy volt.
Shuichi:szia
Misu-chan:várunk vissza.
Shuichi:szia
Misu-chan:várunk vissza.
Szerk: Zoé 2009-04-11 11:12:04