Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-04-11 11:06:05
(#20954) Sziasztok (újra :) )!
Ide tudtam ülni megint és éppen Mononoke-Himét nézek
Ide tudtam ülni megint és éppen Mononoke-Himét nézek
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
Én is ilyen vagyok, ha ilyen helyre kerülök.
Kiránduláson is 3 órát fociztam és utána 2 órát számháborúztam a hegyekben. Ez kicsit sok volt a térdeimnek.
Envy és Misu-chan: Sziasztok.
Kiránduláson is 3 órát fociztam és utána 2 órát számháborúztam a hegyekben. Ez kicsit sok volt a térdeimnek.
Envy és Misu-chan: Sziasztok.
"A sors keze... veri a taktust... egy szív alakú... órán."
Tudom milyen érzés. Bár én nem tom nekem mitől van. Igaz, ha belegondolok, engem nem jó erdőbe v ilyen hejre vinni, mer eltűnök, valahová fölmászok, össza-vissza ugrálok kicsi sziklákról, farönkökön egyensúlyozó versenyt tartunk stb. Igy nem is csodálom ha néha fáj.
Envy és Misu-chan: sziasztok
Envy és Misu-chan: sziasztok
Szerk: Zoé 2009-04-11 10:59:24
beküldve: 2009-04-11 10:58:08
(#20951) Jó reggelt!^^
Kellemes idő lehet odakint, lehet hogy pár emberrel le kéne támadni a szabad levegőt. (de majd csak később, egyenlőre most keltem.
alister: Hát igen sajnos lesznek, és nemhogy a nagy cégeknek vezetnének be adókat ahol az emberek fejenként milliókat keresnek, áááh dehogy. Inkább a köznépet tiporják. Csak már nem tudom hova :S
(kicsit Simselek, aztán majd jelentkezem^^)
Kellemes idő lehet odakint, lehet hogy pár emberrel le kéne támadni a szabad levegőt. (de majd csak később, egyenlőre most keltem.
alister: Hát igen sajnos lesznek, és nemhogy a nagy cégeknek vezetnének be adókat ahol az emberek fejenként milliókat keresnek, áááh dehogy. Inkább a köznépet tiporják. Csak már nem tudom hova :S
(kicsit Simselek, aztán majd jelentkezem^^)
*Légy bolond és vidám, mert mint tudjuk, a hülyeség fertőző!* :D
Szerk: Misu. 2009-04-11 10:59:39
beküldve: 2009-04-11 10:56:47
(#20950) Kicsit megerőltettem kiránduláson, semmi komoly. Egyszer már kiment a térdem. Nem jó érzés.
Mostanában meg ha legugolok mindig ropog és utána fáj.
Mostanában meg ha legugolok mindig ropog és utána fáj.
Köszi jól, rajzolgatok.
Neked is gondod van a térdedde? Mér vol bedagadva? Jó h rendbejött. Néha nekem szokott fájni, és olyan mintha kiment volna, v nem tom.
Neked is gondod van a térdedde? Mér vol bedagadva? Jó h rendbejött. Néha nekem szokott fájni, és olyan mintha kiment volna, v nem tom.
Szia Zoe!
Kösz, jól vagyok, már a térdem sincs bedagadva.
És te hogy vagy?
Kösz, jól vagyok, már a térdem sincs bedagadva.
És te hogy vagy?
beküldve: 2009-04-11 10:37:57
(#20943) Szia mindenki!
Hűűű alister szép, hosszú hsz.
Hűűű alister szép, hosszú hsz.
beküldve: 2009-04-11 10:27:36
(#20942) Sziasztok
Alister:[Link]-második bekezdés. -am:azta. ez komolyan kivűlről fújja. nekem is bele kell olvasni.
Shuichi:jó h élsz.
Parasikoly: jó lelépett olvasgatást.
nincs itt senki?
Alister:[Link]-második bekezdés. -am:azta. ez komolyan kivűlről fújja. nekem is bele kell olvasni.
Shuichi:jó h élsz.
Parasikoly: jó lelépett olvasgatást.
nincs itt senki?
Szerk: Zoé 2009-04-11 10:38:37
beküldve: 2009-04-11 09:05:53
(#20941) Szép jó reggelt mindenkinek
Jelentem, h még életben vagyok... asszem megyek befejezni az Árnybíró 12-t
Jelentem, h még életben vagyok... asszem megyek befejezni az Árnybíró 12-t
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
beküldve: 2009-04-11 08:58:06
(#20940) Itt is elkezdődött a húsvétolás. A kis panelkockában a kelleténél kétszer több ember van. Szerencsére remek időnk van kinn ezért én bizony a gyáva férgek útját választom és most jól lelépek itthonról egy könyv társaságában egy kis teraszos kultúrközpontba.
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2009-04-11 08:59:02