Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Csak nem belemerültünk a viking hitvilágba?
Urd, Skuld és Verdandy...
Urd, Skuld és Verdandy...
Ha jól emlékszem a 3 Valkűr nevére... És igen, az Aah, Megami-sama mangakája is innen vette a lányok neveit.
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Szerk: Dragda O'Riley 2009-04-10 22:05:30
Nekem sem jut eszembe semmi. Esetleg Valkűr, de annál jobb nem. -végzet istennői, és ők szövik a háborúk hálóját. a mopdern művészet ugyan kedves lényeknek ábrázolja őket, de pl a Valkűr lova alatt értendő a farkas. "páncéljuk" éjszaka vibrál, és létrehozza az északi-fényt. stb.
*bólogat*Igen, igen. Nemes, félelemetes, figyelemfelkeltő, rémisztő, és hozzánk illik.
Sajnos most nincs semmi ötletem... Túl fáradt az agyam.
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Valami grandiózus kell, ami nemes és ijesztő egyszerre...
*bólogat*Igen, igen. Nemes, félelemetes, figyelemfelkeltő, rémisztő, és hozzánk illik.
Dzirun: addig örülj, amig csak a monitoron irtad alá
Igen, találunk magunknak valamit. Valami sejtelmes, félelemkeltőt.
Valami grandiózus kell, ami nemes és ijesztő egyszerre...
Dzirun: Küldjek fénypostával egy nyomtatott példányt?
Ja a leégés miatt? Értem. De aztán azér pihend ki magad. Én 1szer voltam leégve nagyon. tavaly a tengeren egyik barátnőm velünk volt, és nem akart annyit a vizben maradni mint én, inkább a napon.
aláírtam a pontozott vonalt, de semmi nem történt, csak csupa maszat lett a monitor
meg egy kicsit karcos is
meg egy kicsit karcos is
na jó, nem
-
Gyógyszert? Eh, csak a leégés miatt van, reggelre kialszom. És még nem megyek csicsikálni, mert ma Beugróóóóóó!
Na, ha nem lehetünk arcfalók, akkor majd leszünk bunyósok, meg hereleverők, meg miskárolók! Annyi kiosztatlan rang van még....
Na, ha nem lehetünk arcfalók, akkor majd leszünk bunyósok, meg hereleverők, meg miskárolók! Annyi kiosztatlan rang van még....
Vegyél be vmilyen gyógyszert, és(v) pihenj. Nem tom.
Hát ja, van mér félniük. De ennyire? Nem vagyunk mi Yaven 2 és 3, arcfaló módban. -de meik rosszabb...
Hát ja, van mér félniük. De ennyire? Nem vagyunk mi Yaven 2 és 3, arcfaló módban. -de meik rosszabb...
Szerk: Zoé 2009-04-10 21:28:56
Jaj jaj Dragda. Lázad is van? Hidegvizes borogatás?
Tőlünk félni? Mért is?
Tőlünk félni? Mért is?
Ühüm, de hidegvizes borogatást azt nem! Így is fázok..... *cidrizik*
Sztem az előző agymenést olvasva, lazán félhetnek... Ugye???
Én csak azért nem röhögök, mert akkor húzódik a hátamon az égett bőr... És szent égiek! Pazar, most már be is lázasodtam...
Hé srácok! Ennyire féltek tőlünk?
Hé srácok! Ennyire féltek tőlünk?
LOL. Nem birom, kész. *nagyon röhög*
-mindenkit sikerült ezzel elijeszteni.
-am a kisbetűs részt átirtam.
ez lehetne cim is: Önkéntes ételkostoló kerestetik! Ingyen reggeli, ebéd, vacsora! -szlogen.
-mindenkit sikerült ezzel elijeszteni.
-am a kisbetűs részt átirtam.
ez lehetne cim is: Önkéntes ételkostoló kerestetik! Ingyen reggeli, ebéd, vacsora! -szlogen.
Szerk: Zoé 2009-04-10 21:21:30
Kisbetűs rész (álá kiegészítés): A végrehajtód a szakácsod... Főz, etet, és végrehajt. A tökéletes szakács.
Reklamációt a konyhából való távozás után nem fogadunk el!
Itt tessék aláírni a pontozott vonalon:
.............................. .......................
önkéntes ételkóstoló
Aham. Na ak, megvan már a halál oka, a sirkő felirata, de hol az áldozat? Az ki lesz? Nem könnyen találunk önkéntest...
Figyelem, figyelem:
Közhirré tétetik, hogy csak ma, csak itt, önkéntes vállalkozó szellemű ifjakat keresünk, akik nem félnek a kihivástól! Csak az jöjjön ki bátor.
Jutalom: tömérdek egér és nyuszi finomság, és egy sirkő.
-ne fájjon a fejed amiatt h mikor lesz sirköved! Gyere azonnal!
kisbetűs rész:
szótár: kihivás értsd-hosszabb ideig tartó inaktivitás
Figyelem, figyelem:
Közhirré tétetik, hogy csak ma, csak itt, önkéntes vállalkozó szellemű ifjakat keresünk, akik nem félnek a kihivástól! Csak az jöjjön ki bátor.
Jutalom: tömérdek egér és nyuszi finomság, és egy sirkő.
-ne fájjon a fejed amiatt h mikor lesz sirköved! Gyere azonnal!
kisbetűs rész:
szótár: kihivás értsd-hosszabb ideig tartó inaktivitás
Szerk: Zoé 2009-04-10 21:15:56