Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Kisördögök vagyunk, és ez a pokol (fórum)
Már csak Feri (Lucifer) hiányzik és mehetne a szalonna-sütés...
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2009-04-10 17:30:50
(#20847) Szevasztok ! nem jut eszembe semmi építő jellegű , úgyhogy sziasztok !
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
beküldve: 2009-04-10 17:30:02
(#20846) Én inkább meg sem írom, mekkora számot dobott ki. Bár eléggé irrelevánsnak tartom.
Node, Cartman is megmondta, ő nem dagi csak vastag a csontozata meg teltkarcsú. (%
Node, Cartman is megmondta, ő nem dagi csak vastag a csontozata meg teltkarcsú. (%
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Pizza? nyámmmm
Amúgy grat szép szám.
Enyém? 24,9... De rajtam van vagy 5 kiló plusz, nem titkolom.
Amúgy grat szép szám.
Enyém? 24,9... De rajtam van vagy 5 kiló plusz, nem titkolom.
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
23,9 juhúú. akkor nagyon sikeresen transzmutáltak
eddig alvás, gépezés, sorozatnézés, és most pizaaaaaa
amúgy tanulnom kéne. nagyon
szerk: este meg megyek egy ismerősöm szölinapjára
tiéd?
eddig alvás, gépezés, sorozatnézés, és most pizaaaaaa
amúgy tanulnom kéne. nagyon
szerk: este meg megyek egy ismerősöm szölinapjára
tiéd?
-
Szerk: ∂z 2009-04-10 17:14:33
hali
Szió!
A testtömeg-index egy számérték a tökéletes testsúly/magasság arány meghatározására. Vedd súlyod kilóban, majd a magasságod méterben, utóbbit emeld négyzetre. Majd a kapott értékkel oszd el a súlyod... Na, ha a kapott szám 23-25 között van, akkor normális a testtömeg-indexed.
Amúgy a mai napod?
Zoe: Jó, jó.... Vagy rossz?
Szerk: Dragda O'Riley 2009-04-10 17:02:15
épp azér irtam ahogy irtam h" itt kész kisangyal mindenki ", mer ez nem szó szerint értendő. kicsit ellentétesen
Dzirun szia
Dzirun szia
Szerk: Zoé 2009-04-10 16:59:09
beküldve: 2009-04-10 16:51:15
(#20841) hali
visszaolvasás közben de jó sok köszöngetés volt...
mi az a testtömegindex? műveletlen vagyok, sry
am. régebben én is Morduk alkatú voltam, de utána transzmutáltak és minden jó lett
visszaolvasás közben de jó sok köszöngetés volt...
mi az a testtömegindex? műveletlen vagyok, sry
am. régebben én is Morduk alkatú voltam, de utána transzmutáltak és minden jó lett
-
Kisangyalok? ÁHHH
Mi? Soha a büdös életbe! Mi eleve kisördögnek születtünk...
Alister: Túléled... megfelelő alkoholos ital függvényében.
Szerk: Fene vigye el, soha többet nem veteményezek bikiniben! Mert veszettül leégett a hátam! Fenistilt akajok!
Szerk: Dragda O'Riley 2009-04-10 16:27:55
Szió Miho *integet*
-lehetünk párszor jók, de rosszak? mikor vagyunk mi rosszak XD. itt kész kisangyal mindenki.
alister: túléled. te ne élnéd túl
-lehetünk párszor jók, de rosszak? mikor vagyunk mi rosszak XD. itt kész kisangyal mindenki.
alister: túléled. te ne élnéd túl
Szerk: Zoé 2009-04-10 16:08:52
beküldve: 2009-04-10 16:06:47
(#20837) Mostan én is balra el, érettségi találkozóra fel! Ha túlélem, majd írok.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-04-10 16:05:31
(#20836) No, skacok...
Elpárolgok vidékre... Mindenkinek jó hétvégét kívánok, vasárnap vissztérek...
Legyetek jók - aki meg nem akar az lenni, legyen rosssssz!!!
Elpárolgok vidékre... Mindenkinek jó hétvégét kívánok, vasárnap vissztérek...
Legyetek jók - aki meg nem akar az lenni, legyen rosssssz!!!
beküldve: 2009-04-10 15:19:30
(#20835) Na kazuval most tárgyalok erről és ő benne van, ő ismert mangazinon szóval engedélyek kérése majd az övé lesz viszont vki nem jártas kicsit phpbe?^^"
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?