Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-04-10 15:18:15
(#20834) Na emberek, én ellépek misinára segíteni egy kicsit az állatokon ^^ az a legjobb hogy tök egyedül megyek, és városon kívül van :S nem szeretek egyedül lenni, de ha ilyen lusta mindenki, akkor nem érdekelnek egyedül elmegyek (megszámoltam: 6 ember közül senki nem hajlandó velem eljönni...) tehát egyedül megyek
De a kutyusokért bármit!^^
De a kutyusokért bármit!^^
*Légy bolond és vidám, mert mint tudjuk, a hülyeség fertőző!* :D
beküldve: 2009-04-10 15:00:42
(#20833) Barbara-chan: sztem nem rossz ötlet.
Shuichi: erre most verset nem irok. szia jó utat.
Shuichi: erre most verset nem irok. szia jó utat.
beküldve: 2009-04-10 14:57:39
(#20832) mangaline->sztetek ez jó név egy online magyar manga olvasónak?:/
persze ne gondoljatok rosszra nem licenszelt dolgokat akarok kirakni, csak gondoltam mangazinon lévő dolgokat lehetne online megnézni, persze kiírnám hogy honnan lehet letölteni meg kikészítetteXD
vagy ez az oldal hülye ötlet sztetek?:S
persze ne gondoljatok rosszra nem licenszelt dolgokat akarok kirakni, csak gondoltam mangazinon lévő dolgokat lehetne online megnézni, persze kiírnám hogy honnan lehet letölteni meg kikészítetteXD
vagy ez az oldal hülye ötlet sztetek?:S
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
oké...
de még ráér :)
most pedig 3 és fél órára búcsút kell intenem (ez a minimum), mert indulok a vonatra
Jane! Sziasztok
de még ráér :)
most pedig 3 és fél órára búcsút kell intenem (ez a minimum), mert indulok a vonatra
Jane! Sziasztok
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
beküldve: 2009-04-10 14:57:00
(#20830) Miho: nekem még mindig a kedvenceim a Danténak és a Szerelem bosszúja
Barbara-chan: nem igaz. ezt meg kell bosszúlni
szijja Dragda és Exiled
Barbara-chan: nem igaz. ezt meg kell bosszúlni
szijja Dragda és Exiled
Szerk: Zoé 2009-04-10 14:57:55
beküldve: 2009-04-10 14:56:56
(#20829) Jelentem visszatértem a kertből... és javaslom, hogyha kertészkedtek tegyétek fürdőruciban, mert faján lehet közben napozni.
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
(Nem lenne kedved majd a regényemhez verset írni? )
... !!!
Ez ám a felkérés! Enyém lenne a megtiszteltetés! Nem ígérek semmit, mert még sose készítettem verset "megrendelésre", de meglátjuk mit tehetek.
beküldve: 2009-04-10 14:54:24
(#20827) Hy.
Nah végre ide is van időm feljönni. Mi van erre manapság? Csaba adott már magyaráztot a death note 4 késésére?
Nah végre ide is van időm feljönni. Mi van erre manapság? Csaba adott már magyaráztot a death note 4 késésére?
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Kinokane Miho: wiiiíííííí... tök jó az oldal
Szerelem Tava versed meg... áááhhhh... nagyon tetszik
Hjajj, annyira tudok örülni, mikor valakinek elnyeri tetszését az oldal, meg egy-egy tartalom. Köszönöm szépen, az a vers a barátnőm kedvence is.
Az Eső is tetszik tényleg jó az oldal A háttérzene, a design és főleg a tartalom
(Nem lenne kedved majd a regényemhez verset írni? )
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
beküldve: 2009-04-10 14:52:04
(#20825) Zoe: be se jött a tanár, elhiheted mindenki iszonyú mérges volt-.-
L: igen vk fan vagyok
L: igen vk fan vagyok
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Hjajj, annyira tudok örülni, mikor valakinek elnyeri tetszését az oldal, meg egy-egy tartalom. Köszönöm szépen, az a vers a barátnőm kedvence is.
Azt a verset még nem is olvastam De nekem eddig a Sátán jegyese tetszett leginkább. Pedig a cím alapján nem hittem volna!
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
most nyírtam füvet 2 órán keresztül... békén lehet hagyni
különben is... most készülnem kell lélekben a hétvégére, nem fáraszthatom le magam
mp3-mamon frissítettem a számokat.. pl: felkerült a DeathNote Original Soundtarcks
különben is... most készülnem kell lélekben a hétvégére, nem fáraszthatom le magam
mp3-mamon frissítettem a számokat.. pl: felkerült a DeathNote Original Soundtarcks
Először úgy irtam: m-ert. aztán rosszul javitottam, és valamér annyira lelassult a gép, h későre javitotta métert-re
Szerk: Zoé 2009-04-10 14:41:59
Ha kiírod, hogy métert, nah úgy jobb...