Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
lusta, lusta, lusta!!!!!!!!!
Ha a lustaság fájna,
Orditanál régen!
Menny a parkba,s fussál,
100 valahány métert!
Ha a lustaság fájna,
Orditanál régen!
Menny a parkba,s fussál,
100 valahány métert!
cm-ert?-igy nem lett volna jó.
Szerk: Zoé 2009-04-10 14:41:01
Hehe igen: jó egészségnek örvendek
Kényelmes ember vagyok.. de azért nem kérek mindent... sok mindent csinálok magam... pl egyedül járok WC-re
Nah tréfát félre téve amúgy tényleg kényelmesen lusta tudok lenni de ha kell, akkor meg megcsinálom a dolgokat
Kényelmes ember vagyok.. de azért nem kérek mindent... sok mindent csinálok magam... pl egyedül járok WC-re
Nah tréfát félre téve amúgy tényleg kényelmesen lusta tudok lenni de ha kell, akkor meg megcsinálom a dolgokat
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
Szerk: Shuichi L Minamino 2009-04-10 14:33:49
Lusta, ak meg minek kérsz mindent? Lusta lusta lusta!!!!
-jujj de egészséges lehetsz....
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
Úgy van! És én nem szeretek elmaradni másoktól + itt van kitől tanulni, bármi a téma.
Szia Barbara-chan! Nem láttalak egy idelye. Milyen lett az érvelés izé?
Shuichi: ha vkinek van oldala, ak azt a profiljában találod. -de tied is ott van
Szia Barbara-chan! Nem láttalak egy idelye. Milyen lett az érvelés izé?
Shuichi: ha vkinek van oldala, ak azt a profiljában találod. -de tied is ott van
Szerk: Zoé 2009-04-10 14:25:42
beküldve: 2009-04-10 14:23:20
(#20813) Nah ezeket a verseket lementem... tök arik :)
Milyen oldalad van neked? Én is én is... meg akarom nézni...
Tényleg... társaságunk oldalát belinkeljem? Bár még fejlesztés alatt áll, de már látogatható
Ohayo Barbara-chan... képed alapján Zero ill. VampireKnight fan vagy or not?
Milyen oldalad van neked? Én is én is... meg akarom nézni...
Tényleg... társaságunk oldalát belinkeljem? Bár még fejlesztés alatt áll, de már látogatható
Ohayo Barbara-chan... képed alapján Zero ill. VampireKnight fan vagy or not?
Szerk: Shuichi L Minamino 2009-04-10 14:24:20
Köszönöm.
Tessék is próbálkozni, a gyakorlás a legjobb, amit tehetsz, ha fejlődni vágysz.
Szia Barbara-chan!
Tessék is próbálkozni, a gyakorlás a legjobb, amit tehetsz, ha fejlődni vágysz.
Szia Barbara-chan!
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-04-10 14:22:44
beküldve: 2009-04-10 14:21:30
(#20811) sziasztok
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Na ja. Ide kell bizni. Mondtam én h próbálkozok.
És olvastam. a Hóvirág nagyon széééép. És a Gésa is. Múltkor ott olvasgattam. -unalmamban elég sokszor odatévedek.
És olvastam. a Hóvirág nagyon széééép. És a Gésa is. Múltkor ott olvasgattam. -unalmamban elég sokszor odatévedek.
Szerk: Zoé 2009-04-10 14:21:13
Rögtönzött kis költeményeidről jut eszembe...
Amúgy édesek voltak ezek a versikék Zoe!
Reklám:
Két új waka került fel az oldalamra, egyik a Hóvirág címet, másik a Gésa címet viseli. Akit érdekel kukkantson be.
Két új waka került fel az oldalamra, egyik a Hóvirág címet, másik a Gésa címet viseli. Akit érdekel kukkantson be.
Amúgy édesek voltak ezek a versikék Zoe!
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-04-10 14:20:19
Én élvezni fogom. Ezen a héten csak 2 órán voltam, jövö hét meg vakáció
-a rossz napok után hirtelen változás.
Ne törjetek le mer:
Majd meglesztek, valahogy,
Mi meg itten úgy ahogy.
Visszavárunk nagy örömmel,
Ha nem jöttök, türelemmel.
Vagy igen, mer:
Jókedv az lesz,
Ti nem lesztek,
Bánhatjátok, hogy
Elmentetek.
kés a hátamba.
-a rossz napok után hirtelen változás.
Ne törjetek le mer:
Majd meglesztek, valahogy,
Mi meg itten úgy ahogy.
Visszavárunk nagy örömmel,
Ha nem jöttök, türelemmel.
Vagy igen, mer:
Jókedv az lesz,
Ti nem lesztek,
Bánhatjátok, hogy
Elmentetek.
kés a hátamba.
Szerk: Zoé 2009-04-10 14:18:39
Am tegnap megmutattam osztálytársamnak az L-les kulcstartóm és jól meg is kaptam, hogy micsoda Otaku vagyok
Tessék büszkének lenni; otakunak lenni jó. (No persze vannak határok, de akkor is jó. )
Büszke is vagyok rá És még a határokon belül vagyok
Am tegnap megmutattam osztálytársamnak az L-les kulcstartóm és jól meg is kaptam, hogy micsoda Otaku vagyok
Tessék büszkének lenni; otakunak lenni jó. (No persze vannak határok, de akkor is jó. )
jóvanna... akkor nem aggódsz
igen... vagy nem... mondom majd igyekszem ide feljárni
Wow nélkül megleszek, WAT-ot onnan is tudom vinni... játék ott is van (HL talán ) Meg manga és anime, ha viszek, szóval elleszek... Már csak az kell, hogy kaja is legyen és hamar elmúljon az a 2 nap
Viszek 35-öt hogy válogathassak meg azért ennyit, mert két db hengeres tokban vannak, amikbe 25 DVD fér és valahogy nincs kedvem... és nem is tudnám szétszedni
igen... vagy nem... mondom majd igyekszem ide feljárni
Wow nélkül megleszek, WAT-ot onnan is tudom vinni... játék ott is van (HL talán ) Meg manga és anime, ha viszek, szóval elleszek... Már csak az kell, hogy kaja is legyen és hamar elmúljon az a 2 nap
Viszek 35-öt hogy válogathassak meg azért ennyit, mert két db hengeres tokban vannak, amikbe 25 DVD fér és valahogy nincs kedvem... és nem is tudnám szétszedni
Szerk: Shuichi L Minamino 2009-04-10 14:04:38