Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-04-10 11:08:24
(#20759) Barátom nővérének van két házi nyula. Mi csak Husinak és Pörinek hívjuk őket
Szerintem legyenek az egerek *kelti a feszültséget*
Btw: Morduk, valld be, hogy csak szívatsz minket! Előbb mértem meg, így kaja előtt 75 kg vagyok. Álmodtad te azt a hatvanat.... vagy esetleg fontban mér a mérlegetek
Szerintem legyenek az egerek *kelti a feszültséget*
Btw: Morduk, valld be, hogy csak szívatsz minket! Előbb mértem meg, így kaja előtt 75 kg vagyok. Álmodtad te azt a hatvanat.... vagy esetleg fontban mér a mérlegetek
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2009-04-10 11:10:34
Foszfor: Hát igen vannak elég furcsa tanárok Dehát mindig is voltak, és lesznek is De ha nem kell nála tesizned,, akkor mégis jobb a gyógytesi^^ (én nem járok gyógytesire, de egyik bnőmet egyszer elkísértem-ti is ilyen nagy labdákon csintek ilyen gyakorlatokat? azok a nagy lasztik olyan jók^^)
Hát a térdemmel megyek majd megint ortopédtushoz... csak időpontot kell kérni
Eberek a nyuszival kapcsolatban, én eddig 1 szer ettem. Méghozzá rántva?!(nem igazán emléxem ) csak arra hogy finom volt. Dehát nem tom... Túl állatbarát vok ahhoz, hogy megint egyek belőle
Hát a térdemmel megyek majd megint ortopédtushoz... csak időpontot kell kérni
Eberek a nyuszival kapcsolatban, én eddig 1 szer ettem. Méghozzá rántva?!(nem igazán emléxem ) csak arra hogy finom volt. Dehát nem tom... Túl állatbarát vok ahhoz, hogy megint egyek belőle
*Légy bolond és vidám, mert mint tudjuk, a hülyeség fertőző!* :D
Szerk: Misu. 2009-04-10 11:10:53
beküldve: 2009-04-10 11:02:13
(#20757) beküldve: 2009-04-10 10:57:03
(#20756) Mindenkinek a nyuszis tetszik?
L: A nyuszi tényleg ennivalóan finom, főleg pöriben.... *csorog a nyála*
Morduk: Tessék szépen kimenni a szabad levegőre, és nem a fórumon lógni! Foci, kosár bármi ami sok mozgással jár! Több zöldség és gyümölcs, kevesebb kenyér, zsemle... Nekem ez segített anno. (Sok rost, vitamin, kevés fehérje, és nulla szénhidrát).
L: A nyuszi tényleg ennivalóan finom, főleg pöriben.... *csorog a nyála*
Morduk: Tessék szépen kimenni a szabad levegőre, és nem a fórumon lógni! Foci, kosár bármi ami sok mozgással jár! Több zöldség és gyümölcs, kevesebb kenyér, zsemle... Nekem ez segített anno. (Sok rost, vitamin, kevés fehérje, és nulla szénhidrát).
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
pedig finom... főleg a nyúlpaprikás...
bár vannak akik nyersen szeretik pl.: Szmeagol/Gollam a Gyűrűk urából
Nyulackaaaaa....
A yaois képek nagyon elmosódottak lettek (gondolom, az érintettek örülnek neki )
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
pedig finom... főleg a nyúlpaprikás...
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
Jé van barátnőd?
Morduk:
Lány vagyok! De ezt a barátnős dolgot úgy értsd, hogy osztálytársam, aki a legjobb haverom...Bocs, kissé hülyén fogalmaztam. Van barátom.
És nyugi,idővel találsz magadnak valakit!
És nyugi,idővel találsz magadnak valakit!
"A sors keze... veri a taktust... egy szív alakú... órán."
A nyuszi ennivaló?
Én nem nagyon szeretem a nyúlhúst, de nem is kóstoltam... Muhahahahahahaaa..........
Én nem nagyon szeretem a nyúlhúst, de nem is kóstoltam... Muhahahahahahaaa..........
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Mert a nyuszi az olyan ennivaló
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
Morduk: Először nekem se tetszett, de az egyik barátnóm annyit nézette velem, hogy megtetszett
Jé van barátnőd?
Szentem nekem soha sem lessz...
Kissé dagi vagyok bevallom... Hogy már tizenegy évesen majdnem 60 kg vagyok.... A suliban szinte minden felsős csak: Gömbinek nevez...
beküldve: 2009-04-10 10:39:32
(#20749) Most érkezett meg a manga, ami a hétfői csomagból kimaradt!
Dragda: A nyuszisat!
Morduk: Először nekem se tetszett, de az egyik barátnóm annyit nézette velem, hogy megtetszett
Dragda: A nyuszisat!
"A sors keze... veri a taktust... egy szív alakú... órán."
Dragda: Hú, jó kérdés! Kábé ugyanannyi idő és macera mindkettő... megvan minden kellő alapanyag?
Abszolúte minden megvan, sőt...
L: Kifejtenéd, hogy a nyuszis miért jobb? *kekec hangulatban van*
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2009-04-10 10:30:29
(#20747) Sziasztok: Foszfor, Dragda, alister!
Nos sajnos javítanom kell! Régebben azt mondtam h nem tom mi a jó a Death Note-ban... Asszem most már rájöttem...
Nos sajnos javítanom kell! Régebben azt mondtam h nem tom mi a jó a Death Note-ban... Asszem most már rájöttem...
beküldve: 2009-04-10 10:27:37
(#20746) Sziasztok mindenkik!
Látszik, hogy tanítási szünet van...
Dragda: Hú, jó kérdés! Kábé ugyanannyi idő és macera mindkettő... megvan minden kellő alapanyag?
Látszik, hogy tanítási szünet van...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Nah hát azért nem úgy tolom, mint a srácok abban a bizonyos SP részben
Dragda: a nyuszisat
Dragda: a nyuszisat
Szerk: Shuichi L Minamino 2009-04-10 10:18:50