Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-04-10 12:28:27
(#20789) nah csá megyek!
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
AZZI! Én nézem a Dragon Ball Kait
Nagyon jó!
Ugye, hogy ugye? Láttalak a képeken és olyan jó volt, hogy láttam, hogy ott vagy! ^^ A legközelebbi ilyen piknikezős talira énis szeretnék megint felutazni!
Itt tengetem az életem, de az a nagy valóság, hogy szakdolgozatot kellene írnom, most nagy lendülettel neki is kezdek, aztán majd úgyis itt kötök ki, ha meguntam
no pussy, just the dicks
Azzi ezt a két dolgok megpróbálom betartani :) Ha a barátommal vagyok, akkor nem igazán foglalkoztat a dolog, csak ha tényleg úgy néznek rám, hogy nagyon...
(mondjuk az emberek amikor egyedül sétálnak elég gyilkos fejjel tudnak a másikra nézni, már csak úgy alapból is)
hát a fényképes naptárt inkább tüncire meg a donatellára hagyom x)
(mondjuk az emberek amikor egyedül sétálnak elég gyilkos fejjel tudnak a másikra nézni, már csak úgy alapból is)
hát a fényképes naptárt inkább tüncire meg a donatellára hagyom x)
Ez teljesen igaz de ilyet azért nem teszek :) Inkább valahogy feltuningoltatom az önbizalmam, ami általában a -100-at súrolja egy +100 as skálán
*Légy bolond és vidám, mert mint tudjuk, a hülyeség fertőző!* :D
beküldve: 2009-04-10 12:09:25
(#20786) Üdv!
Envy 54 kg, a magasságomat az érintettek látták tegnap a talin XD
Nekem azt mondják ez kevés....
Viszont majdnem 60 voltam, valahogy valamikor szabályosan eltűnt rólam az a 4-5 kg...
Nagyon jó!
Envy 54 kg, a magasságomat az érintettek látták tegnap a talin XD
Nekem azt mondják ez kevés....
Viszont majdnem 60 voltam, valahogy valamikor szabályosan eltűnt rólam az a 4-5 kg...
Nagyon jó!
MIANEVED?!
beküldve: 2009-04-10 12:03:42
(#20785) Misu! Szerintem:
1. Ne érdekeljen mit gondolnak mások
2. Ha a barátoddal vagy, akkor pláne ne
Nem csak tökéletes emberek járhatnak strandra, múzeumba, meccsre stb. stb. Szóval ezzel én a helyedben nem törődnék.
Ha nem vagy megelégedve magaddal, akkor max ne adj ki fényképes naptárat, de ne maradj ki rengeteg klasz dologból emiatt!
Halihó Alister !!
1. Ne érdekeljen mit gondolnak mások
2. Ha a barátoddal vagy, akkor pláne ne
Nem csak tökéletes emberek járhatnak strandra, múzeumba, meccsre stb. stb. Szóval ezzel én a helyedben nem törődnék.
Ha nem vagy megelégedve magaddal, akkor max ne adj ki fényképes naptárat, de ne maradj ki rengeteg klasz dologból emiatt!
Végső megoldásként barátkozz össze egy féllábú vagy gégemikrofonos stb. stb. lánnyal és menjetek mindenhova együtt...hidd el, a kutyát sem fogja érdekelni, hogy festesz, ha ő ott lesz melletted
Halihó Alister !!
no pussy, just the dicks
Szerk: buzifaszvagyok 2009-04-10 12:04:48
önbizalomból semennyi sincs csak nagyon néha ... Hát nem tudom... szoknyát se hordok sosem... még a térdgatyát is rühellem és csak 40 fokban húzom fel...
na de majd most! (cska pofára ne essek )
alister: legalább is ez van hangoztatva de aranyos vagy nem tom ilyen gondolatokról még nem is hallottam xD
na de majd most! (cska pofára ne essek )
alister: legalább is ez van hangoztatva de aranyos vagy nem tom ilyen gondolatokról még nem is hallottam xD
Szerk: Misu. 2009-04-10 12:08:49
beküldve: 2009-04-10 12:00:20
(#20783) Misu-chan: "Az a baj, hogy mindenki csak a két lábon járó röntgenképekkel van megelégedve"
Már bocsánat, de egy frászt!
"és ugye plusszokkal a cosntkollekciók mellett így rám néznek... és hogy: hogy mert ez így kijönni? meg miért nem jár el sportolni? meg ilyenek járnak a fejükben..."
Vagy inkább 'Na végre egy csaj, akin van mit nézni/lenne mit fogni!', esetleg 'Eddig fel se tűnt, hogy a többi csaj milyen etióp...', neadjaég 'Azta! Végre egy jó nő!'...
Bunyó conon: Fogalmi zavart érzékelek. Az nem bunyó, ha valaki(ke)t jól elvernek, csöppségek...
Azzi: Kevesek ők ahhoz
Már bocsánat, de egy frászt!
"és ugye plusszokkal a cosntkollekciók mellett így rám néznek... és hogy: hogy mert ez így kijönni? meg miért nem jár el sportolni? meg ilyenek járnak a fejükben..."
Vagy inkább 'Na végre egy csaj, akin van mit nézni/lenne mit fogni!', esetleg 'Eddig fel se tűnt, hogy a többi csaj milyen etióp...', neadjaég 'Azta! Végre egy jó nő!'...
Bunyó conon: Fogalmi zavart érzékelek. Az nem bunyó, ha valaki(ke)t jól elvernek, csöppségek...
Azzi: Kevesek ők ahhoz
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Minek agresszívkodni, mikor piaivó versenyben is el lehet dönteni
És ott a pont Kiválasztottak KIválasztottja! De azért kiskorúk esetében nem alkalmaznám.
Misu-chan: Figyelj... a strandon mindenki ÍGY gondolkodik ("Juj, most tuti kinéznek, mert bla-bla " ). Még a modellek is szoronganak. Nyugi. Te TE vagy és kész. Látod? A barátodnak is tetszel így. Akkor meg mi baj? Önbizalom kérdése az egész...
Szerk: Ebédtime bitte...
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Szerk: Dragda O'Riley 2009-04-10 11:57:53
Hát igen a barátom tavaly nyáronis ott fűzte a fejem hogy menjek meg blah blah xD de nem mentem... Nem tudom Görögben amikor voltam akkor is csak 4 szer voltam strandolni. Tökre az az érzésem iylenkor, hogy mindenki engem néz, hogy milyen hülyén festek a plusszaimmal:S
Meg van bennem egy maximalizmus az után, hogy az emberek ne gondoljanak rosszat rólam(elég furán hangzik, de mindig a legjobb és legvidámabb formámat akarom hozni) és ugye plusszokkal a cosntkollekciók mellett így rám néznek... és hogy: hogy mert ez így kijönni? meg miért nem jár el sportolni? meg ilyenek járnak a fejükben... Mintha olvasnám ezeket a csúnya gondolatokat :S
Meg van bennem egy maximalizmus az után, hogy az emberek ne gondoljanak rosszat rólam(elég furán hangzik, de mindig a legjobb és legvidámabb formámat akarom hozni) és ugye plusszokkal a cosntkollekciók mellett így rám néznek... és hogy: hogy mert ez így kijönni? meg miért nem jár el sportolni? meg ilyenek járnak a fejükben... Mintha olvasnám ezeket a csúnya gondolatokat :S
beküldve: 2009-04-10 11:46:26
(#20779) Minek agresszívkodni, mikor piaivó versenyben is el lehet dönteni
no pussy, just the dicks
Neem csak vicceltem!
Bunyózni a conon? Nálam idősebbel?
Nah jó azért olyan szihopata nem vagyok!
Bunyózni a conon? Nálam idősebbel?
Nah jó azért olyan szihopata nem vagyok!
El is megyek enni...
Jó kajolást!
Morduk: Van egy olyan sanda gyanúm, hogy eleve pesszimistán állsz a dolgokhoz...
Misu-chan: Szívesen máskor is. Strandra pediglen tessék járni. Én is megyek (a magam 8 kiló plusszával), meg anyukám is (aki majdnem duplája Morduknak ). A modelleket, meg a divatdiktátorokat magasról és nagyívben tessék lesz*rni. A lényeg, hogy TE jól érezd magad a bőrödben, a többiek ne érdekeljenek.
Baniaa3 és Morduk: Előre szólok, hogy most hagyjátok abba, mert tényleg bunyó lesz, de a végén TI fogtok sírni...
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Szerk: Dragda O'Riley 2009-04-10 11:41:57
És súlyban is... meg magabiztoságban is.
És készülj mert a Conon argh lesz neked.
És készülj mert a Conon argh lesz neked.
Mire gondolsz?
Bunyázni szeretnél?
Állok elébe!